Catrice - Ultimate Stay Passion Red 080


Među novim Catrice proizvodima koji su stigli prošli mjesec u pojedine drogerije, nalaze se i Ultimate Stay ruževi za usne koji su zapakirani u crno, usko i vrlo elegantno pakiranje koje pomalo podsjeća na MAC- ove Shine Supreme ruževe. Pakiranje je vrlo osjetljivo pa se prašina brzo skuplja, a ostaju i tragovi po vanjskom dijelu ambalaže ukoliko ruž nosim sa sobom u torbi.
Odlučila sam se za početak isprobati jednu od sad već dostupnih 12 nijansi. Radi se o tamnijoj crvenoj nijansi smećkastog podtona naziva 080 Passion Red.
Ruževi iz ove kolekcije su klasificirani kao ruževi saten-mat završetka. Sadrže količinu od 3 grama, a cijena im je oko 35 kn. Rok trajanje je 24 mjeseca od otvaranja.
Passion Red je vrlo pigmentirana nijansa i u jednom potezu ostavlja intenzivnu boju. Ne prelijeva se preko ruba usana, no zbog svog oblika možda će pojedinci imati potrebu za korištenjem olovke za usne.
Iako je ruž zbog svoje satenske teksture ugodan na usnama nakon nekog vremena, kad se dobro fiksira na usnama ima laganu tendenciju ka isušivanju, ne u onolikoj mjeri kako je to slučaj s mat ruževima, ali lagano isušivanje je svakako prisutno s dužim vremenom korištenja.
Ruž se ne uvlači u linije na usnama, niti ističe suhe dijelove. Ima ugodan slatkasti miris koji podsjeća na vaniliju, ali se ne osjeti kad se nanese na usne. Trajnost ruža je između 2 i 3 sata bez konzumiranja jela i pića. Prilikom konzumacije jela i/ili pića boja ravnomjerno nestaje s usana.

Isprike na nesavršenom izgledu tena, prehlada i curenje nosa su učinili svoje, a ja sam to kasno primijetila na slikama. 








Jeste primijetili nove Ultimate Stay ruževe? A, nove Catrice proizvode? Favoriti? :)
Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Baš ti lijepo stoji. :) Catrice ima baš super novitete, a ja sam ovaj put ugrabila nekoliko proizvoda za oči.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :*
      Slažem se, ima stvarno odličnih noviteta,čekam tvoj dojmove meni su na WL proizvodi za oči, pogotovo gel olovke. :)

      Izbriši
  2. Divno izgleda, a još bolje ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Catrice proizvodi ove jeseni su izgleda pun pogodak. Koliko vidim po drugim blogovima, svi su zadovoljni. Ja još nisam ništa ugrabila, ali planiram definitivno. Sviđaju mi se inače njihovi ruževi, smatram da su za drogerijski brend odlični što se tiče i cijene i kvalitete. Tako i ovaj, nijansa je baš lijepa i tebi super stoji. Izgleda jako prirodno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. Ruževi su im odlične kvalitete, a i cijene. :)
      Hvala ti! <3

      Izbriši
  4. Imam baš ovu nijansu i predivna mi je a na tebi savršeno stoji.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan je! Ja još uvijek čekam da stigne ova kolekcija do mene, haha. dosadna sam samoj sebi s kukanjem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! :)
      Stići će, čini mi se da u ZG ima samo na Trgu i naravno dosta toga se razgrabilo. :D Strpljen spašen. :D

      Izbriši
  6. E da ja ovako lijepo izgledam kad sam prehlađena :)) I slažem se s curama, super ti stoji, ti si mi baš tip za ovakve nijanse :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~