-ZAVRŠENO-[NAGRADNI NATJEČAJ] MOJA PRVA BORA & NIVEA Q10 PLUS


Sjećate li se kad ste primijetili svoju prvu boru? Moja prva (smijalica) se već četiri godine druži sa mnom, a stigla je negdje u vrijeme kad i rođenje prvog sina uz hrpu izmješanih emocija, malo plakanja, puno sreća i snenih osmjeha. U prvim mjesecima nisam imala dovoljno vremena da se u potpunosti posvetim njezi lica, a svaki slobodan trenutak sam iskoristila za spavanje, naposljetku to je rezultiralo pojavom prve bore. Ono jutro kad sam uočila prvu boru, promislila sam kako sam ostarila preko noći. Neću lagati, nije mi bilo svejedno kad sam ju vidjela jer je došla neočekivano, nenajavljano i ostavila me s pomalo tužnim mislima. Znate onaj osjećaj kad vas lupi po glavi, pa tek onda shvatite gdje ste. Eto, tako je i meni bilo.
Danas, četiri godine poslije mojoj se prvoj bori pridružilo još njih nekoliko, a ja sam ih počela prihvaćati jer naposljetku nema smisla da me sitnice poput bora rastužuju. Imam razloge da ih s ponosm nosim jer mi svaki dan prođe s osmjehom na licu kojeg mi djeca redovito izmame i znam da kad njih imam sretne kraj sebe uz pregršt smiješnih situacija koje mi prirede (i pojedenih živaca - budimo realni :D) bore su nešto sasvim normalno, sastavni dio života i podsjetnik na (lijepe) prošle dane, a za one buduće se možemo potruditi da se što kasnije pojave.

Ključnu ulogu u prevenciji bora ima i hidratacija kože, a nažalost, kako starimo u koži se smanjuje razina Q10-a. S obzirom na njegovu funkciju antioksidansa i neophodnog faktora u proizvodnji energije, smanjenje razine Q10-a znači da je koža sklonija povećanom stresu i oštećenjima, što može pripomoći pri pojavljivanju bora.Tvrtka Beiersdorf je provela više od 15 godina istražujući koenzim Q10. Otkrivanje njegove funkcionalnosti i koristi za kožu omogućilo je stvaranje Q10 plus linije proizvoda za njegu lica protiv bora koja pomaže pri postizanju i održavanju mladolikog tena.


"Koenzim Q10 ima važnu ulogu jer opskrbljuje stanice energijom. Koenzim Q10 se nalazi u svakoj tjelesnoj stanici. Većina tog sastojka, sličnog vitaminu, nalazi se u mitohondrijima, energetskim centralama, gdje pomaže da se karbohidrati i masnoće iz hrane pretvore u energiju potrebnu našem tijelu za funkcioniranje. Ne bi bilo ljudskog života bez Q10-a. To je sastojak koji naše tijelo prirodno proizvodi i koji podržava funkcije mnogih bioloških procesa, organa i kože." - kažu iz Beiersdorfa.


Sad kad sam svoju priču o prvoj bori podijelila s vama, voljela bi da i vi isto to učinite. Znači, opišite mi u komentarima ispod ovog posta kako ste se osjećali kada ste primijetili svoju prvu boru/bore? Ostavite e-mail adresu u komentarima kako bih vas mogla kontaktirati nakon završetka natječaja.

U suradnji s Niveom nagraditi ćemo dvoje sretnika s paketom novih Niveinih Q10 plus proizvoda koji uključuju:

- NIVEA Q10 PLUS dnevnu kremu protiv bora: 

Sadrži kreatin koji poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora. Dnevna Q10 plus krema vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore. Koži lica vraća mladolik izgled, pruža pojačanu UVA zaštitu te dodatno njeguje vitaminom E, pogodnim za sve tipove kože. Preporučena MPC (50ml): 69,50 kn

- NIVEA Q10 PLUS noćnu kremu protiv bora: 

Obogaćena kreatinom, noćna Q10 plus krema obnavlja kožu “Q10 efektom” te tijekom noći otklanja znakove dnevnog stresa. Ova intenzivna hidratantna krema djeluje regenerativno na stanice kože dok spavate - za buđenje s osvježenom i glatkom kožom. Preporučena MPC (50ml): 69,50 kn

- NIVEA Q10 PLUS kremu protiv bora za područje oko očiju:

S koenzimom Q10 i kreatinom djeluje regenerativno na bore tamo gdje je koža najnježnija. Lagana, njegujuća krema lako se apsorbira i trenutno razbuđuje i osvježava kožu oko očiju. Obogaćena posebnim UVA i UVB filterima pogodnim za osjetljivu kožu oko očiju, štiti od znakova starenja uzrokovanog sunčevim zračenjem. Preporučena MPC (15ml): 58,00 kn




Natječaj završava 04.11.2014. u 14:00 sati. Darivanje je ovaj put otvoreno samo za čitatelje iz Hrvatske, a dobitnicima će Nivea poslati proizvode nakon završetka darivanja.


Sretno svima! :)
Maja xx

************************
Bilo mi je jako teško odabrati dvoje dobitnika jer je bilo toliko dobrih odgovora, a neke od njih je već izvukla kolegica Martina. Ovaj put najviše sreće su imale dobitnice sa slijedećim e-mail adresama:

natura555@net.hr,
ruzav2014@gmail.com


ČESTITAM! :)

Curama je poslan e-mail i nadam se odgovoru na isti u roku od 48 sati. Ukoliko se ne jave, biram ponovno dobitnike.

Broj komentara: 39:

  1. Prvu boru smijalicu sam primijetila prije 2 godine i grozno sam se osjećala jer sam bila uvjerena da je to još uvijek nemoguće kad se stalno mažem raznim kremicama. I dalje mi ta smijalica nije previše draga, ali naucila sam ju prihvatiti kao dio sebe jer ipak je ona pokazatelj da se cesto smijem dakle imam se razloga smijati. ;) kkemesic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Kad sam vidjela svoju prvu boru, reagirala sam poprilično mirno, samoj sebi sam rekla: "Eto ti je kad ne ideš na vrijeme spavati i loše se hraniš!!! I ne mažeš lice svaki dan dobrim hranjivim kremicama...Krajnje vrijeme je da poduzmeš neke promjene!"
    I odlučila sam početi koristiti kvalitetne preparate za suzbijanje prvih znakova starenja kože lica. Zato bih jako voljela osvojiti ovaj Nivea poklon paket samo za sebe! Hvala.
    amirosavljevic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Uvijek sam se čudila kako ljudi rano dobiju bore,a ja ih tada nisam imala.Onda sam rodila i neispavane noći(podočnjaci veliki ko "kuća") i stres učinili su svoje.Pojavila se i moja prva bora ispod očiju.Tada sam se uputila u shooping kremice za ispod očiju,makar nevolim ono grozno zatezanje na licu jer osječam ga svaki put nakon umivanja zbog suhe i grube kože.A što se tiće kreme još uvijek sam u potrazi.....maja091098@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Prva pomisao je bila jesam ja to ostarila... moje mlado lice nece vise izgledati lijepo... Joj te dosadne bore stres je odradio svoje,a malo i genetika. Sta je tu je idemo dalje :) osmijeh na lice, redovita masaza lica, hidratacija.Zato bih voljela osvojiti Nivein paket da ih zaustavim..:)

    ivancica0307@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvu boru dobila sam prije dvije-tri godine. Kad sam ju primjetila, prvo sam ju nekoliko dana čudesno promatrala i čudila se da je to zaista bora. Onda sam u svijest stavljala slike svojih prijateljica i pokušavala se sjetiti dal ima koja od njih bore ili se to samo meni pojavilo ;-)) Nije da me to nešto pogodilo, znala sam da mora doći kad tad. Eto, kako godine idu, stress, pritisci i razne obaveze, male mrcinice se sve vise pojavljuju, najviše oko očiju. To područje moram posebno paziti. A na čelu imam jednu ogromnu boru koju imam, mmm, pa rekla bih sto godina. Ide preko cijelog čela. Nije to ona bora smijalica, ja bi rekla da je to bora čudilica ili mrštilica jer je najizraženija kad podižem čelo. Ahh, sve u svemu, moram paziti na svoje stanarke i dobro ih tretirati.
    djmaslak@vip.hr

    OdgovoriIzbriši
  6. Moram reći da mi se jako sviđa ova tema i rado ću napisati nešto o mom stavu prema borama sada i nekada, možda uspijem i samu sebe nasmijati kad se sjetim što sam o borama mislila nekad dok ih još nisam imala a što mislim danas. Brigu o licu počela sam voditi vrlo rano, još kao srednjoškolka. Skoro svako bih jutro nakon umivanja detaljno pregledala svoje lice kako bih uočila eventualne promjene, bilo negativne ili pozitivne. Naravno da sa 17 ili 18 godina nisam imala bore ali sam ih se već tada počela plašiti, unaprijed. Zato sam redovito već tada koristila hidratantne kreme kako bi moje lice uvijek bilo navlaženo. Moje su prijateljice uvijek nešto jedva čekale, najprije da napune 18, pa da dođe ovo pa ono vrijeme a ja to nikad nisam na što su se one čudile. Mislim si, sve što brže vrijeme prolaze to će i bore brže doći. Sad mi je naravno smiješno kad o tome razmišljam, koliko sam tada daleko od bora bila a plašile su me. Budući da sam najmlađa u društvu, redovito sam promatrala promjene na licu prijateljica koje su tada prešle 30-tu i moram reći da su se borice počele nazirati, nešto malo na čelu, jedna do dvije oko usana, skroz lagane. I ja sam bila na pragu 30-te i već sam se i ja počela pripremati za te prve borice. Međutim, sada sam i ja prešla 30-tu i vidim da to uopće nije tako strašno i da je to zapravo individualno. Shvatila sam da i svako razdoblje u životu nose svoje čari. A taj susret s prvom borom, rekla bih boricom koja zapravo to nije bila tada ali mi je dala naslutiti da ce se na tom mjestu jednoga dana pojaviti. Ustanem jedno jutro i ispijam caj na staklenom stolu. U jednom sam trenutku pogledala dolje i na staklu ugledala svoje lice, naravno :-) i vidim ja neku crticu iznad usne lijevo, gledam i ne vjerujem. Uputila sam se do ogledala i doista, dobro sam vidjela, bila je to crtica koja se nakon par sati izravnala (nije bila više toliko očita) a nastala je od položaja glave kod spavanja... S obzirom na trenutne godine, moram priznati da sam zadovoljna s količinom borica jer viđam i mlađe koje ih imaju više. Vjerujem da to mogu pripisati redovitoj njezi koju pružam svojoj koži već godinama. Osim kremica za lice i okoloočno područje, raznih vodica i seruma, imam naviku umivati lice ujutro hladnom vodom (najprije operem lice vodom iz slavine i pjenom, nakon toga dodatno umijem hladnom vodom iz hladnjaka) a navečer nakon čišćenja 3-4 puta tjedno masiram lice kockicama leda.
    ruzamatika@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf bilo je to jako davno. Ali sjećam se da sam samo promislila: "Mala to ti je iskustvo, ništa loše!"
    mlnc.diana@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Bore? Na svu sreću, svoje lice ne doživljavam tako parcijalno (prvi prištić, prva bora..) moje lice u cijelosti mi je prekrasno, zajedno sa svim njegovim obilježjima. Tako da se ni ne sjećam trenutka kada sam zapazila prve bore... rlujic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  9. Moja prve bore su bile smijalice , dolazile su postepeno pa ih nisam doživljavala tragično. Kasnije bore, one koje dolaze s godinama me povremeno stave u surovu stvarnost i probude svijest o tome kako godine lete i kako svi starimo. Ali sve je to dio življenja. Ono neizbježno. Nastojim ih ublažiti kozmetičkim preparatima koliko je moguće, ali ih svejedno volim. Moje su.
    bbi0604@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Prve bore su me potresle i misao "stara sam" je danima zvonila u glavi. Sada, u određenim godinama ih s ponosom nosim jer nitko ne može vječno ostati mlad.
    ljubicabaranasic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  11. Kao studentica socijalnog rada imala sam praksu sa osobama treće životne dobi, imala sam tu sreću da sam upoznala i družila se sa vitalnom 86-to godišnjakinjom od koje sam puno toga naučila i sa kojom sam se vrlo rado šalila i smijala :) jednog dana dok smo sjedile na kavi, a sunce nas grijalo, ona je vrlo zabrinuto konstatirala da se ne smijem toliko mrštiti pošto sam iako mlada, već dobila bore. Bila sam u šoku i kod kuće u ogledalu sam zabrinuto promatrala svaki dio svoga lica. Tužno sam samo mogla konstatirati, bila je u pravu! Od tada koristim kreme za bore kako bi svoju kožu nahranila i hidratizirala,moram priznati Nivea se pokazala najboljom u toj mojoj borbi :)
    igorova.maja@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  12. trčala sam po stanu, vikala i čupala kosu... ma samo se šalim, rekla sam sebi: ok vrime je da prominiš kremu za lice :D
    gabrielle.sollis@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  13. imam 29 godina i prvu boru sam primjetila prije godinu dana i t na celu, mazala sam raznim kremama u nadi da bi nestala, ali pridruzila joj se jos jedna samo manja..jako su vidljive posebno kad se mrstim, zato mi moj sincic uvijek govori mama ne biti Mrgud.. prihvatila sam ih kao sastavni dio zivota ali volim dobru njegu kao i svak zena i nivea je i vise nego dobro dosla.. ivanakuna@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  14. moje bore vec dugo krase mojelice, ima cak 63 godinice, ali prihvacam ih i zovem vec od mila dobre prijateljice.. svaka od njih dio je mog zivota, neka tuznija a neka sretnija nota.. volim biti njegovana i koristiti dobru kozmetiku poput nivee pa me razveslite jer mirovina je mala i u lijepoj nasoj to nazalost nije sala;)) barbara.labrovic1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  15. moja prva bora pojavila se krajem prosle godine, bas pred sam docek i bas sam bila razocarana spoznajom da i ja starim ,da je trideseta tu i da nisam vise klinka.. pomalo me cak i bacila u bed.. ali nije me dugo drzala negativa jer kod mene prolazi samo pozitiva.. vaznije od svih bora je biti zdrav, imati obitelj koja te voli, prijatelje koji te cijene i jednostavo uzivati u zivotu i radovati mu se.. bore su sastavni dio toga.. nek vas raduju sitnice, a meni bi ove kremice izmamile veliki osmijeh na lice;)))))))))))) ivana.halic1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Kad sam napokon smogla hrabrosti da se približim ogledalu i vidim imam li i ja te bore, nije bila samo jedna već par njih u kutovima očiju. Odmaknula sam se od ogledala i nasmijala se, sama sebi. Vidjela sam da je to lijep osmijeh i da je vrijedan par bora tu i tamo, ako uveseljava mene i ljude oko mene!
    marija_r@vip.hr

    OdgovoriIzbriši
  17. Prvu boru dobila sam jako davno i onda sam krenula u borbu s njima. Svakodnevno čišćenje lica, kvalitetne maske jednom tjedno i kvalitetne kreme su dale i rezultate. Danas u poodmaklim pedesetim godinama dobijam samo komplimente kako lijepo i mlado izgledam. Zadovoljstvo je moje veliko <3 branka.kulas1@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  18. Hm, obzirom da imam već podosta godina i više nego tek pokoja bora "krasi" moje lice ovo pitanje me čak i nasmijalo.
    Ne mogu se sjetiti neke velike dramatike vezane uz pojavu prvih borica, naravno mimičkih, oduvijek životni tijek smatram normalnim i nisam nikada očekivala da ću zauvijek biti mlada. Svojoj koži pružam čak i premalo primjerene njege tako da bi ovaj komplet došao baš u prave ruke.
    alejinad01@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Davno se na mome lice pojavila prva bora,
    Bila je to za mene prava noćna mora.
    Često sam pazila da se previše ne smijem,
    Da tako svoju boru smijalicu nekako sakrijem.
    Tražila sam tada protiv bora najbolje kreme,
    Bilo što da riješi moje velike probleme.
    Danas kada brojim godina više,
    Bore se pojavljuju ko gljive poslije kiše.
    Kako obrisati s lica te staračke mane,
    Kad nemaš love za skupe tretmane?
    S nivea kremama pobijedit ću vrijeme,
    Napokon su riješene sve moje dileme.
    ruzav2014Vgmail.com

    OdgovoriIzbriši
  20. Prva bora je došla davno, već na početku 20-ih. Nisam se puno uzrujavala jer se radilo o "smijalicama" i one su me podsjećale na neke odlične trenutke. Slegnula sam ramenima i krenula u borbu upravo Niveinom kremom protiv prvih bora. Danas, sa 35 godina, sam zadovoljna jer su se moje bore tek neznatno produbile, što zbog dobre genetike, što zbog kombinacije zdrave prehrane i kvalitetne njege. Ne vjerujem u preskupe kreme, ali vjerujem da se svaka njega kože s godinama itekako isplati.
    idastefanec1408@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  21. Uh, prva bora - zapravo istovremeno se pojavilo vise njih oko usana - u pocetku sam se tjesila da je od smijanja ostao trag, ali podsvjesno me jako kopkalo i postavljala sam si pitanje pa zar vec - , ali i to je proslo - prihvatila sam ih kao dio sebe i svog karaktera :)
    ivankasf@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  22. Poštovana, lijep pozdrav!
    Odmah na početku se ispričavam što neću do kraja ispoštovati nagradni zadatak, ali željela sam biti iskrena. Naime, ove proizvode voljela bih osvojiti za svoju mamu koja je 1957. godište. Uvijek mi je pričala kako se nije nikad puno šminkala, samo se umivala hladnom vodom i otkad se sjećam, pije puno, puno vode svaki dan. I zaista, to je, čini se, bio dobar recept za lice bez bora donedavno, kada su težak život s kojim se susrela ostavili traga na najljepšem licu na svijetu.
    Sjećam se osjećaja koji me je obuzeo kada sam shvatila da i moja mama stari. To se desilo jednog popodneva dok smo pričale. Bilo je to kao da sam se u jednom trenutku probudila i vidjela bore na njezinom licu, oko očiju, na rukama... Njene prve bore nisam uočila i shvatila sam da sam neke stvari u životu uzimala zdravo za gotovo, nisam uvijek poklanjala pozornost onome čemu sam trebala, pravim osobama i stvarima, i shvatila sam da vrijeme leti. U tom trenutku sam se jako rastužila.
    Mama se uvijek o svima brinula i pružala neizmjernu i beskrajnu ljubav, žrtvovala se mnogo, borila... Sebi nikad ništa nije priuštila niti se nečim obradovala, a meni je pružila sve što je mogla i bila je sretna kada bi mi nešto omogućila. Voljela bih osvojiti ove kreme za nju, jer joj zaista trebaju, a znam da si ih sama nikad ne bi priuštila jer uvijek ima nešto što se treba napraviti pa sebe stavlja na zadnje mjesto i tako zapravo nikad ne dođe na red.

    yellena-bm@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  23. Kada pogledam stare slike tek tada skužim koliko ih se uistinu "nakotilo" hihi, ali ali...prva...bila je smijalica i nije bil neka ekstra drama...ono stara, pa nisi baš morala još, al dobro kad si tu, ne moraš odmah sve prijateljice dovesti :D a gledajući te stare fotke vidim da je ludi tulum na mom licu :D ali neka neka...bit će ih još :P

    misticna@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Prva bora..hm..pa nekako s tridesetima i ona je polako,podmuklo ukrasila moje lice :)) Ali nemam ništa protiv bora,onih smijalica naravno:)) Sa ostatkom,a moje najmoćnije oružje su zdrav stav prema mojim godinama,ne očekivanje obećanih reklamiranih čudesa i prihvaćanje sebe kakve jesam.Naravno,tijelo treba svu pažnju i njegu a tu su glavni akteri baš ovakve kremice..ne mogu odmoći,,,volim kremice,volim se trackati njima i mirisati lijepo..volim i meku i glatku kožu..sve to skupa čini njegovanom jednu ženu :)
    asantova@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  25. Hm...iskreno, niti se ne sjećam. Nije baš da imam bore, tak da ju vjerojatno nisam niti zamijetila :-D sretno svima

    OdgovoriIzbriši
  26. Sve svoje bore prihvaćam kao nešto normalno,dio života,ne možemo viječno biti mladi ,to treba prihvatiti,ali zahvaljujući kozmetičkim preparatima,možemo to ublažiti,prekriti.

    OdgovoriIzbriši
  27. Pojavile su se prije nekoliko godina... Ništa strašno niti od toga radim slučaj...... Tu su i neka ih.... Naravno da malo više pažnje pridajem njezi lica, ali ništa posebno.....Volim biti dotjerana i njegovana pa se trudim onoliko koliko mogu ..... a one su dio mene i dolazit će s godinama i treba se naviknuti živjeti s njima....
    gmcotra@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  28. Imam par manjih bora ma celu..Prilicno sam mlada pa me to zivcira,znam da je to normalno ali nekako ne bih zeljela imati bore do bar 30-ete haha. Koristim neke lagane serume za mladenacku kozu i okoloocne kremice no nista to ne pomaze.
    kolicmihaela@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  29. Mislim da sam prvu boru dobila s 8 kada sam prvi put završila u bolnici! Ili je to moja mama dobila prve bore?? Nisam više sigurna! Hahahahahaha... Ali sam sigurna da su se nastavile nizati, i to sve redom bore mrštilice po čelu, sa svakom idućom dijagnozom iduće 22 godine... Nemam ništa protiv bora, one su odraz nas samih i našeg života, samo bih voljela imati koju boru smijalicu na sve te mrštilice... :)

    OdgovoriIzbriši
  30. Nekako nisam vjerovala u priče..,,Kada žena prijeđe 30.-tu, počinje primjećivati prve bore na licu, manjak elastičnosti kože i sl,, ili zapravo nisam željela vjerovati, no,,te priče,, bile su točne:( Sitne borice oko očiju, malo ipak više spušteni kapci i borice oko usana nagoviještali su da je vrijeme da se trgnem i počnem malo više njegovati svoju kožu lica. Morala sam sama sebi priznati da baby kremica više nije dovoljna da nahrani i njeguje moju kožu. Počela sam koristiti vitaminske kreme, nježne pilinge, no čudo se nije desilo. Moje borice su još uvjek ,,tu,, samo danas na njih ,,gledam,, drugačije jer više mi toliko ne smetaju, ipak hrabro koračam kroz godine, 35. je na vratima, moj osmjeh me čini mlađom iako se borice sve više primjećuju, ali ja sam sretna, jer znam da sam vrijedna žena i majka kojoj je više nego dovoljno kada od djeteta čuje:,,Dobra moja mamice,,. :-)
    natura555@net.hr

    OdgovoriIzbriši
  31. Prve bore sam primijetila u kasnim dvadesetima i to su bile "bore smijalice" i bore oko očiju. Reagirala sam dvojako. S jedne strane bila sam postala svjesna činjenice, koja me žalosti. da godine idu (ili je preciznije reći da lete, ili da starim sve više i više, no draži mi je eufemizam godine idu), a s druge strane bila sam ponosna ne toliko na same bore već na to što se krije iza tih bora i što one predstavljaju. Naime imala sam ili bolje reći vodila sam stresan i uzbudljiv život, prepunog tenzija i danonoćnog rada i to se moralo nekako odraziti i bila sam sretna što se nije odrazilo na teži i bolniji način, već putem bora. Sada tih bora imam i na čelu, ma zapravo po čitavom licu, možda i stoga što nisam imala vremena toliko voditi računa o njezi svoje kože općenito, pa i kože lica, no sada je definitivno došlo vrijeme da se to promijeni i hoče. Čvrsto sam si obećala da ću si priuštiti primjerenu njegu lica svoga, a nema boljeg naćina od ovih Nivea krema. Uostalom Nivea je kompanija koja traje generacijama, a nešto što traje toliko dugo dokaz je kontinuirane kvalitete i korektnog odnosa spram potrošača.
    Magdica D.
    meggi.duvnjak@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  32. Prve sitne borice pojavile su se prije par godina, uhvatila me panika kupila sam kremice i posvetila se malo više njezi lica. Sad kako godine prolaze privikla sam se na njih i postale su mi normalne, bez njih nebi bila ja. dado69@hi.t-com.hr

    OdgovoriIzbriši
  33. Poštovani, lijep pozdrav, dobar dan,
    Svako dobro želim Vam.
    Nije bilo ugodno vidjeti svoje prve bore,
    Od tad me brige i ružni snovi more.

    Nivea Q10 krema nagrada je vrijedna,
    ja Vam s nadom pišem jer trebala bi mi nagrada jedna.
    Nadam se da ćete ovom kremom obradovati mene,
    jer čudesna Nivea krema san je svake žene!

    Nivea Q10 kremu želi svaka žena,
    Kvalitetna i nezamjenjiva, moja je velika želja.
    Najpoznatija, najtraženija i najkvalitetnija krema na svijetu,
    Kad bi moja postala, bila bih sretna kao ptica u letu.

    Koža moja osjetljiva je jako i treba joj odgovarajuća njega,
    Uz Nivea Q10 kremu bila bi preporođena i lijepa.
    Ne mogu zamisliti jesen bez ovog divnog dara,
    Jer bio bi moj vitalni, obnavljajući ritual - kao iz raja!

    Nivea Q10 krema za mene proizvod je pravi jer me suha i osjetljiva koža davi.
    Primjena je jednostavna, kožu njeguje i hrani.
    Lijepa i zdrava koža uz Niveu nije mit
    Jer moja će koža podatna i baršunasta bit'!

    Sve poznate dive Niveu koriste prije svakog koncerta, bala,
    Voljela bih da i koža moja osjeti komadić tog glamura, tog sjaja!
    Objavu rezultata čekam s nadom i sa strepnjom…
    Ispunite veliku želju običnoj ženi jednoj!

    rajka.kovacevic5@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  34. Samo sa bila tužna. Zar već?
    Marijana S.
    manjasm@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  35. Prve bore sam primjetila oko očiju u ranim dvadesetima i nesvjesno sam ih negirala. Kako mi je tada sve to bilo novo, naivno sam mislila da je od umora, pospanosti, uglavnom, samo trenutno pa nisam obraćala veću pažnju tome niti koristila posebne kreme. Onda, sjećam se, sam jednoga dana ugledala više njih i skoro pala u depresiju. Nije mi bilo jasno kako niti zašto su one sada tu. Shvatila sam da su zapravo cijelo vrijeme bile tu samo nisam bila spremna se suočiti sa njima. No, kako sam čula da najčešće dolaze od Sunca ili od smijanja, prisjetila sam se svih sunčevih izlaganja, grimasa koje sam radila ali mi je, od njihovog položaja bilo jasno da su to smijalice. Zar se više ne mogu ni smijati sam se pitala... I tako tužna dok sam promatrala facijalne ekspresije u ogledalu mi je i sinulo: "Što mi je ionako moj život ako se ne mogu dobro nasmijati? Ljepota ionako dolazi iznutra...
    I tako sam se rješila svog straha od daljnih bora ali i nekih krema koje nisu bile za zatezanje... ;)

    buncicdragica@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  36. Koristim baš tu kremu, ali nisam primijetila neke značajnije promjene na licu. Što mislite o hijaluronskoj kiselini i takvim načinima tretmana lica. tretmani lica

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~