L'oreal - Volume Million Lashes Excess


Iako je moje prvo iskustvo s isprobavanjem maskara započelo s popularnom Maybelline Great Lash maskarom, prava ljubav i opčinjenost dugim trepavicama je krenula onog trenutka kad sam isprobala svoju prvu L'oreal maskaru - Double Extension (zlatno/bijelo pakiranje). Ono što je ta maskara činila mojim trepavicama, nije niti jedna maskara nakon nje. No, danas vam želim predstaviti jednu od mnogih L'oreal maskara koje se mogu naći u drogerijama, a dolazi u crvenom zlatnom pakiranju naziva Volume Million Lashes Excess. Za razliku od Double Extension, Volume Million Lashes Excess ima gumenu četkicu, koja je suženija samo po sredini pa kao takva izgleda kao da anatomski prati oblik kapka koncentrirajući se na trepavice u vanjskom i unutarnjem kutu oka. Četkica je lagano fleksibilna, ali to ne ometa rad prilikom nanošenja, hoću reći da četkica "ne bježi" po trepavicama s obzirom na svoju fleksibilnost.

Maskara ima vrlo visoku koncentraciju crnog pigmenta i ostavlja trepavice jako crnim, pružajući im volumen, duljinu i gustoću.
S obzirom da je vrlo pigmentirana, uklanjanje iste zahtjeva nešto duže vremena da bi se pigment u potpunosti skinuo pa da ne bi ste završili s crnilom ispod i/ili iznad očiju.
Pri prvom korištenju maskara je bila dovoljno vlažna, pa nije bilo potrebe da brišem višak s maramicom te sam ju bez straha nanijela na trepavice, bez da mi ih je slijepila. Sviđa mi se kako mi uvije trepavice i zbog izrazito crne boje pogled izgleda dramatičnije.
Maskara mi se nije trusila, ali sam nakon gotovo cjelodnevnog nošenja primijetila kako mi volumen trepavica opada. To mi se obično događa sa svim maskarama koje sam imala prilike isprobati do sad, pa tu "manu" i ne uzimam kao nekakav kriterij pri odabiru. Maskara mi nije izazvala nikakve reakcije na očima. Uz gotovo svakodnevno korištenje "izdržala" mi je oko 2 i pol mjeseca što smatram sasvim u redu, jer maskare i tuševe za oči mijenjam svaka 3 mjeseca kako bi izbjegla bilo kakvu reakciju na već ionako osjetljive oči. Rok trajanja ove maskare je 6 mjeseci od otvaranja, sadrži količinu od 9 ml, dok je cijena otprilike kao i kod gotovo svih L'oreal maskara - oko 100 kn.






*PR poklon

Koja je vaša najdraža maskara? Jeste li isprobali L'oreal maskare do sad?
Maja xx

2 komentara:

  1. Krasna je i mislim da cu je kupiti nakon sto potrosim svoju So Couture maskaru - jedino se ni meni nije dopalo sto se tesko skida ali hajde, ne nosim je svaki dan vec alterniram sa drugim maskarama koje imam. So Couture mi je rezervisana za posebne momente jer daje fantastican efekat.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~