YSL Rouge Pur Couture - Pourpre Divin #39


Tamna, duboka ljubičasta nijansa ruža je jedna od onih nijansi koja mi je nedostajala u kolekciji. S obzirom da Heroine od MAC-a već jako dugo želim, a zbog nedostupnosti brenda u Hrvatskoj odlučila sam isprobati ljubičastu od YSL -a jer mi se učinila idealna prilika da isprobam sličnu nijansu poput Heroine, kao i kvalitetu ruža od Yves Saint Laurenta.

Pogled na pakiranje uistinu oduzima dah, vrlo kvalitetna i jednostavna ambalaža zlatne boje s postoljem kao magnetskim krije još ljepšu nijansu ruža u sebi, broj 39 - Pourpre Divin. Tamna, duboka ljubičasta nijansa, izraženog plavog podtona, satenskog završetka pruža vrlo hidratantan osjećaj na usnama. Boja je pigmentirana i u jednom potezu ostavlja intenzivnu boju. S obzirom da je ruž vrlo hidratantan i kao takav se lagano razlijeva preko ruba usana, potrebno je nanijeti olovku za usne prije nanošenja ili ga nanijeti kistom kako bi se spriječilo razlijevanje preko ruba usana. Miris ruža je cvjetni i pomalo intenzivan, ali nestane nakon nekoliko trenutaka od nanošenja. S obzirom da usnama uz intenzivnu boju pruža i sjaj isti s vremenom ne nestaje na način da postane gotovo mat, već je ta hidratacija poput balzama osjetna tokom cijelog vremena nošenja ovog ruža iz tog razloga ruž me pomalo opterećuje dok ga nosim, jer moram često provjeravati da li se razlio ili nestao na pojedinim mjestima. Iako vrlo hidratantan, isticat će suhe dijelove usana ukoliko postoje, stoga je prethodno pilingiranje usana neophodno kako bi boja ruža izgledala ujednačeno.
Pourpre Divin nijansa ima izraženi plavi podton što je prednost jer zube čini bijelijima, ali kao takav mislim da će ljepše pristajati curama svjetlije puti i rozog do neutralnog podtona. Trajnost je oko 2 do 3 sata kada prvo počne nestajati sa sredine usana.

Ruž sadrži količinu od 3,8 grama, cijena je 25 funti (oko 260 kn kod nas). Svoj primjerak sam kupila OVDJE.







Nosite li vi ljubičastu boju na usnama? Prijedlozi s imenima nijansi su dobrodošli! :)
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Divan je! Ljubičaste nijanse su predobre, meni je na wishlisti za 2015. godinu definitivno puno ljubičastih i plavih nijansi <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slažem se divna je nijansa, a ja ću si svakako morat nabavit još koju nijansu. :)

      Izbriši
  2. Uh, prekasan! Čak povlači na sivo ljubičasto :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasan je, krasan! Ipak, mislim da je za mene suviše hladan... no mjerkam 54 Prune Avenue :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se i za mene je previše hladan, pa se bacam u daljnju potragu. Prune Avenue izgled divno! :)

      Izbriši
  4. Odličan look i prekrasno ti stoji. <3 Rouge Pur Couture ruževi imaju fantastičnu teksturu.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~