Bi Good - sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju


Od rujna prošle godine u Bipi je dostupna prirodna kozmetika za njegu tijela, lica i kose pod nazivom Bi Good. Ambalaža Bi Good proizvoda je napravljena od 100% prirodnog recikliriranog materijala. Brend je inspiriran prirodom, a proizvodi su vrlo nježni za kožu. Također, svi proizvodi imaju certifikat prirodne kozmetike Veganblume i Natrue i ne sadrže silikone, parabene, mirise i sintetička sredstva. Više od brendu možete pročitati i pogledati OVDJE.

Za prvo isprobavanje odlučila sam kupiti sredstvo za uklanjanje šminke s očiju. S obzirom da mi se svidjela filozofija brenda, kao i činjenica da su proizvodi prirodni htjela sam se osobno uvjeriti koliko su efikasni. Dvofazni odstranjivač je smješten u plastičnu ambalažu zapremnine 125 ml. Cijena mu je 20 kn i može se kupiti isključivo u BIPA drogerijama. Proizvod je potrebno protresti prije upotrebe kako bi se komponente (voda i ulje) u njemu izjednačile. Odstranjivač sadrži ekstrakt bijelog lopoča i aloe veru, predivno miriše, vrlo je ugodan i blag miris. Nešto je gušće teksture (gelasto tekuće) nego uobičajeni dvofazni odstranjivači koje sam do sad koristila (My Face, Balea i Clarins), vrlo je efikasan i blag prilikom uklanjanja šminke s očiju. Ja obično natopim jednu stranu blaznice, nanesem ju na zatvoreno oko i držim nekoliko sekundi kako bi mi se šminka lagano rastopila pa da lakše mogu ukloniti sve, a da pri tom ne tretiram previše okoloočno područje. Ne znam kako djeluje na vodootpornoj šminki jer istu ne koristim, ali kombinaciju baze+sjenila+tuša i nekoliko slojeva maskare uklanja u potpunosti bez straha od crvenila ili iritacije i kao takav, odstranjivač je pogodan i za osjetljive oči.
Ovaj proizvod je isključivo namjenjen za uklanjanje šminke s očiju, na ostatak lica ga nisam koristila jer bi mi zbog ulja u sastavu vjerojatno izazvao prištiće.
Nakon što bih skinula svu šminku i oprala lice ovaj odstranjivač bi ostavio lagani masni film na okoloočnom području koji nikako nije neugodan, dapače meni se čak to i sviđa jer na neki način njeguje to područje nakon cjelodnevnog nošenja šminke na očima.
Doziranje je kroz malu rupicu na vrhu ambalaže, ali nema straha od prolijevanja viška proizvoda jer sami možete dozirati određenu količinu koju želite istresti na blaznicu, što je svakako prednost.
Ja sam toliko zadovoljna s ovim proizvodom da sam se već opskrbila s drugim pakiranjem i za sad ću ga nastaviti kupovati jer mi odgovara za korištenje na okoloočnom području, lijepo miriše, ne izaziva mi iritaciju, njeguje, ima vrlo prihvatljivu cijenu, a usto je i prirodan.




Jeste isprobali što od Bi Good proizvoda? Dojmovi? Prijedlozi?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Uvijek sam imala dojam da su to jeftini proizvodi puni kemikalija, baš mi je drago da si mi razbila predrasude! Bipa mi je na dohvat ruke pa ću ih baš proučiti idući put kad odem harati po policama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerojatno zbog naizgled ne baš privlačne ambalaže. :D Drago mi je da sad misliš drugačije, bez obzira na ambalažu (koja je očito s razlogom takva) ovaj proizvod je meni jako dobar, imaju u asortimanu svašta, čak i deterđente za pranje rublja koji su fora pakirani, pa svakako pogledaj. :)

      Izbriši
  2. I meni si "otvorila oči"... ;) Mislim da ću i ja put Bipe :)

    OdgovoriIzbriši
  3. djeluje kao dobar odstranjivač šminke :D mislim da bi mi dobro došao nakon što rastopim šminku s mlijekom za skidanje i vodom,, da pokupi ostatke,,
    a sviđam i se to ulje, koje njeguje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, dobar je proizvod i divno miriše. Svakako isprobaj kad budeš u prilici! ;)

      Izbriši
  4. Zvuči vrlo dobro. Moram isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. ja sam probala gel za čišćenje lica i oduševljena sam! napokon da mi lice nije suho nakon upotrebe i gel mi traje oko mjesec i pol dana (2 puta dnevno ga koristim)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, baš mi je drago! Hvala za info, isprobat ću i gel. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~