Oriflame The One Nail Polish: Breeze Blue, Mint Zest & Tiramisu


U Oriflame The One kolekciji se osim dekorativne kozmetike nalazi i 20 nijansi lakova za nokte. S obzirom da je izbor nijansi poprilično velik, vjerujem da će svatko pronaći onu idealnu za sebe. Danas ću vam pokazati tri boje koje posjedujem, a riječ je o nijansama pod nazivom Breeze Blue (plava nijansa, sivog podtona), Mint Zest (kremasta mint nijansa) i Tiramisu (nude nijansa žutog podtona). Oriflame tvrdi da The One Long Wear lakovi za nokte imaju gel tehnologiju koja omogućuje ravnomjerno prekrivanje i postojanu boju. Redovna cijena lakova iznosi 49 kn za 8 ml proizvoda, ali često znaju biti na sniženju. Aktualni katalog možete prelistati OVDJE. Moram naglasiti kako mi se sviđa što je četkica široka i pri dnu lagano zaobljena, pa kao takva omogućuje ravnomjerno i precizno nanošenje. Za potpuno prekrivanje ploče nokta potrebno je nanijeti dva sloja (kod sve tri nijanse). Tekstura lakova je vrlo gusta, bogata i brzo se suši. Vrlo su sjajnog završetka što mi se također sviđa, a trajnost im je na mojim noktima bez korištenja nadlaka, oko tri dana. Zadovoljna sam s ovim lakovima jer se brzo nanose i suše, te pružaju vrlo visoki sjaj na noktima koji izgleda profinjeno i elegantno. Moj favorit je nijansa Mint Zest, za mene idealna proljetno - ljetna nijansa. :)









*proizvodi ustupljeni na testiranje

Koja nijansa se vama najviše svidjela? Da li ste isprobali Oriflame The One lakove za nokte?
Maja xx

Broj komentara: 8:

  1. Imam 6 nijansi ovih lakova, a Tiramisu je jedna od njih. Odlična mi je i najdraži nudač kojeg posjedujem :) I na mojim noktima sa podlakom obavezno, traju i do 6-7 dana, a samo mi se vrhovi noktiju izližu :) Uz kućanske poslove i sve naravno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si zadovoljna s njima i meni su odlični. Slažem se da s podlakom duže traju, u svakom slučaju su super trajni uz svakodnevne kućanske poslove. :)

      Izbriši
  2. Miram priznati da mi se nijanse sviđaju nakon što sam vidjela tvoje swatcheve, a u katalogu mi nijedna nije izgledala privlačno. :) Četkica izgleda super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, to je nažalost mana kataloške prodaje, ne znaš što te čeka dok ne isprobaš. :D Četkica je super, kao i lakovi.

      Izbriši
  3. sve tri izgledaju prekrasno :D
    kako je Lil'me rekla - pogotovo na tvojim swatchevima, u bočici ne izgledaju baš toliko lijepo i atraktivno,,a zapravo su baš slatke bojice :D
    super i zbog dobre četkice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, super su boje zapravo i kremasti su lakovi što je također (barem meni) prednost. :)
      Drago mi je da ti se sviđaju! ;)

      Izbriši
  4. Lijepo izgledaju, a posebno Mint Zest nijansa. Imaju odličnu četkicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je Mint Zest također favorit, divan je. Četkica je odlična, baš kako volim. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~