New In #20


Današnji new in post obuhvaća većinu PR proizvoda koje sam dobila u posljednja dva mjeseca. Iz Nuxe-a sam dobila upit da odaberem nešto iz njihove široke ponude proizvoda pa sam se naposljetku odlučila za Creme Fraiche de Beaute serum jer proizvode poput seruma i fluida obožavam koristiti i to su mi najdraži proizvodi kad je u pitanju njega kože lica.  Više o serumu možete pročitati OVDJE.


Još jedan serum mi je stigao iz Nivee, riječ je o novom Q10 serumu s perlicama. Više o proizvodu možete pročitati OVDJE.


Maybelline je početkom veljače u slastičarnici Amelie organizirao druženje za blogerice povodom lansiranja nove Lash Sensational maskare. Imate moje preporuke za ovu maskaru koja mi se svidjela i uskoro će te čitati moje dojmove o njoj. Trenutno je na sniženju u Bipi (60 kn) i mislim da je u Kozmu oko 55 kn. Na slici niže se još nalazi Lash Sensational lepeza, crveni lak u nijansi 150, Red Revolution ruž za usne i tekući eyeliner za oči.


Od Garniera mi je stigla nova Miracle Skin krema za lice koju još nisam isprobala, ali sam čitala pohvale za nju. Ovdje i ovdje možete vidjeti kako je krema bila zapakirana i što sam sve dobila uz nju. Ideja i kreativnost oko ove kreme me je posebno oduševila. <3


Garnier micelarna je kod mene neizostavan proizvod za skidanje makeupa, više ni ne znam koliko sam pakiranja potrošila i uvijek joj se iznova vraćam jer je odličan omjer cijene i kvaliete i vrlo sam zadovoljna s ovim proizvodom.


Na testiranje mi je stigla Caudalie krema za stopala i Filorga pjena za pranje lica. Kremu već neko vrijeme koristim i pripremam post za nju. Pjenu ću uskoro isprobati, pa svakako očekujte i post za nju. :)


Do sad nisam koristila popularnu kamuflažu od Catrice, pa sam ju napokon odlučila isprobati. Post za nju također ide čim ju dobro istestiram.


I za kraj ovog posta preostao mi je još L'occitane Arlesienne set (edt i krema za ruke) koji sam osvojila kod Maruše. <3


Stigli smo do kraja. :) Ima li nešto što vam se posebno svidjelo u postu?
Maja xx


Broj komentara: 18:

  1. Jako lijepi noviteti, jako me zanima Garnier kremica, gledam je već neko vrijeme, a mislim da ću na kraju ipak pokleknut i kupiti ju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju! :)
      S obzirom na pohvale, vjerujem da ju je teško zaobići. :)

      Izbriši
  2. Sve mi se sviđa, a posebno Garnier kremica :) Ja sam jako zadovoljna Catrice kamuflažom i već imam drugo pakiranje u pripremi kada potrošim ovo što sad koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Kamuflaža odlično prekriva, za tu cijenu je jako dobar proizvod. :)

      Izbriši
  3. Najvise me zanima ova pjena za umivanje i serum od Nuxe-a.Jel to noviji proizvod?Nekako mi se ne cini poznat,a imala sam kremu za lice iz te linije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro ću krenuti s isprobavanjem pjene, pa će biti i post za nju sigurno.
      Nisam sigurno koliko je serum nov, ali da, postoje kreme za lice u light i rich verziji kao i maska za lice iz iste linije. :)

      Izbriši
  4. Uvijek volim vidjeti novitete..., a od tvojih me jako zanima ova Caudalie krema

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ići će uskoro post za nju, mislim čak da ću njega slijedećeg objaviti. :)

      Izbriši
  5. Divni noviteti, zanima me Filorga i Nuxe serum :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!
      Pisat će se o njima. Uskoro ću krenuti s isprobavanjem pjene. :)

      Izbriši
  6. Krasni noviteti kao i uvijek. :D Nuxe serum me jako zanima, ja trenutno isprobavam fluid iako sam ga imala prilike i prije testirati kad sam kupila Nuxe travel set s feela i jako mi se svidio. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, hvala ;)
      Fluid sam koristila i potrošila (onaj prvi) i meni je on jako, jako dobar proizvod stoga ne sumnjam da će i tebi biti odličan. ;)

      Izbriši
  7. Sve je divno, divnooo!!!! Najviše mi se sviđa L'occitane Arlesienne set!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni noviteti! Mnoge i sama planiram isprobati. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~