5 do 50 (njega kože)


Nakon što sam vam u OVOM postu predstavila 5 proizvoda koji cjenovno ne prelaze 50 kn, u današnjem postu vam predstavljam 5 proizvoda za lice i tijelo koji po mom mišljenju opravdavaju svoju cijenu, a i učinkoviti su. Jedan od takvih proizvoda je i micelarna od Garniera o kojoj sam pisala u OVOM postu. Riječ je o proizvodu koji za mene u potpunosti opravdava omjer cjene, kvalitete i količine, a isti je i vrlo učinkovit u uklanjanju makeupa. Isprobala sam razne micelarne drogerijskog i skupljeg ranga, ali Garnierovu uvijek i iznova kupujem. Cijena joj iznosi 40 kn u drogerijama i pojedinim trgovinama, a sadrži količinu od 400 ml.


Dok nisam otkrila Borotalco sprejeve nisam znala što je to dobar deodorant. Vrlo dugotrajan i efikasan proizvod koji bi preporučila svima. Ima vrlo ugodan, puderasti miris koji se dugo osjeti i pruža svježinu ispod pazuha. Ne lijepi se ispod ruke nakon dužeg nošenja što je svakako prednost, jer neki deodoranti u kombinaciji sa znojem to znaju raditi. Cijena mu je oko 25 kn, a postoji i u roll on verziji.


Na slici ispod nalazi se Balein uljni losion za tuširanje. Dvoumila sam se između njega i onog od Nivee o kojem sam pisala u OVOM postu, ali sam se na kraju odlučila za Balein, zbog niže cijene. Osobno mi je draži i bolji onaj od Nivee jer mojoj koži pruža više hidratacije, no ukoliko vam koža tijela nije suha, Balein losion je vrlo dobar izbor. Oba proizvoda rade na isti princip, tijekom tuširanja se nanesu na mokru kožu i isperu. Oba divno mirišu i idealan su izbor za hidrataciju tijela ponajviše preko ljeta. Balein losion je oko 20 kn u DM-u, dok se Niveinom cijena kreće od 30 do 40 kn ovisno o veličini pakiranja.


U izboru losiona za tijelo koji se nanosi nakon tuširanja, tu mi bez razmišljanja ulazi Hyaluron od Afrodite. Vrlo je ugodnog i blagog mirisa, rijetke tekstura zbog čega se vrlo brzo upija u kožu što najviše volim kod proizvoda ovakve namjene. Ukoliko ne nanesem neki losion na tijelo za vrijeme tuširanja, tada mi je važno da imam proizvod koji se istodobno brzo upija u kožu i hranu istu. Cijena losiona je oko 25 kn.


I za kraj sam ostavila najdraži gel za tuširanje, a to je onaj od Nivee kojeg sam također uvrstila u zimske favorite . Riječ je o gelu za tuširanje divnog mirisa, koji ne isušuje kožu. U principu svi Niveini gelovi za tuširanje, koji nisu u prozirnoj ambalaži mi odgovaraju. Dok mi ovi uljni, iako kontradiktorno, isušuju kožu. Volim miris plavog gela za tuširanje kao i ugodan osjećaj koji ostavlja na koži poslije tuširanja. Cijena je oko 15 kn za 250 ml.


To su bili moji favoriti koji su cjenovno prihvatljivi i za koje osobno smatram da su vrijedni pažnje, kad je u pitanju njega kože. Da li dijelimo iste favorite? Koji su vaši najdraži proizvodi za njegu, a da ne prelaze cijenu od 50 kn?
Maja xx

Broj komentara: 14:

  1. Za ovu Garnierovu micelarnu još nisam pročitala da nekome nije dobra. Svi je hvale. Morat ću je isprobati!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne vjerujem da ju do sad već nisi isprobala. :D
      Moraš! ;)

      Izbriši
  2. Jesi li isprobala Biodermine micelarne? Kakva ti je Garnier u usporedbi ako jesi? Inače, imam Borotalco roll on i stvarno sve pohvale! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam dječju i onu crvenu i Garnierova mi je bolja, više mi odgovara i povoljnija je. :D
      Drago mi je da si zadovoljna s Borotalcom! ;)

      Izbriši
  3. Nisam znala za ovaj dezić, morat ću ga isprobati svakako :D A nisam znala ni da postoji Baleina verzija in shower mlijeka... I to ću također morati isprobati :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažem se s favoritima, jedino što je meni Balea in shower mlijeko draže od Niveinog. Nivea me baš razočarala po tom pitanju, iako inače volim njihove proizvode, a osobito prepoznatljivi miris! Garnier micelarna je odlična!!!! A sad me zanima i Borotalco dezodorans. Ja ne volim ove u spreju pa je moje sljedeće pitanje jesi li probala koji njihov roll on i jesu li jednako dobri? Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i ja obožavam Nivein miris i ovaj gel za tuširanje mi je divan zbog toga.
      Nažalost nisam probala roll on, ali u drugom komentaru kolegica Lipsticks Blade kaže da ima sve pohvale za njega. :)

      Izbriši
  5. Afroditine losione za tijelo i ja volim, a Borotalco sprej mi zvuči odlično. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super su Afroditini losioni, a Borotalco je zaista odličan. :)

      Izbriši
  6. Borotalco stvarno je super deodorant, jedano od boljih kojih sam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se! I drago mi je da nas ima još zadovoljnih. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~