ItGirls@I Love ...




Krajem veljača prisustvovala sam još jednom blogerskom druženju koje je organizirala Dubravka - glavna urednica ItGirl portala

Ovog puta imali smo priliku upoznati britanski brend I love..., također nam je predstavljena nova kolekcija od Collistara u suradnji s Kartellom, a svaki izlog Muller-a je različito ukrašen s novom Collistar&Kartell kolekcijom, na slici niže možete vidjeti kako izgleda izlog na Trgu Bana Jelačića. Na druženju se također spominjao i švicarski brend Juvena, ali to nažalost nisam dočekala jer sam morala žuriti, ali OVDJE i OVDJE možete pročitati informacije o posljednjim novitetima tog brenda.  No, vratimo se mi sad na I love, gdje u nastavku možete pročitati ponešto o brendu...

"I Love je brand za njegu tijela koji stvara s ljubavlju najraskošnije mirisne proizvode za kupanje i njegu tijela na svijetu!
Svi naši proizvodi nastali su od genijalnih ideja, inspiracije i sreće. Oni su zabavni i senzualni u svojoj primamljivoj ambalaži, a ono čime najviše mame je intenzivan voćni miris koji magično transportira korisnika sa bilo kojeg mjesta u svijet mašte. Mirisom potičemo sreću i uspomene kroz koje ostavljamo djelić u životima naših kupaca.
Kreativnost je srž branda i ključ našeg uspjeha. Kontinuirano poboljšanje naših mirisa i asortimana te stalno osvježavanje naših proizvoda potiče kupce na aktivno praćenje i uživanje u samom brendu."
"I Love... brand nagrađen je najprestižnijim britanskim poslovnim priznanjem, nagrada od same kraljice. Dobio je „Queens award” za poduzetništvo za međunarodnu trgovinu, na Kraljičin rođendan 21. travnja 2013. godine."

Cure iz Evereta su nas srdačno dočekale i uz predstavljanje brendova također smo uživale u cupcakesima i pićima po želji. Druženje je bilo vrlo ugodno i opušteno, zahvaljujem se na pozivu i do nekog slijedećeg puta uživajte u slikama. :)





photo credit: AddToLove



Da li ste isprobali I love proizvode? Dojmovi? Prijedlozi? :)
Da li ste primijetili Collistar&Kartell izloge u Mulleru?
Maja xx

Broj komentara: 7:

  1. Pakiranja su baš lijepa, a kolačići izgledaju preslatko. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, slatko sve izgleda. A, kolačići su bili stvarno odlični. :)

      Izbriši
  2. mene je oduševila ljubaznost cura iz Evereta <3 osjećala sam se kao doma :D
    super druženje, jedva čekam neko iduće :D <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Čula sam za I love...pa jedva čekam nešto isprobati :) promaknulo mi je samo gdje će bit dostupni proizvodi? Hvala! :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~