L'oreal Nutri Gold: Extraordinary krema i ulje za lice


Za danas sam vam pripremila post o dva "zlatna" proizvoda za njegu kože lica koja koristim protekla tri mjeseca. Riječ je o L'oreal Nutri Gold uljnoj kremi i ulju za lice. Iako ste već mogli primjetiti kako oba proizvoda nose naziv "uljno" što možda odmah asocira da su pogodni za suhu kožu, ja se s tim ne bih baš složila, jer smatram da su ova dva proizvoda pogodna za sve tipove kože uz umjereno doziranje. Nutri Gold linija proizvoda je obogaćena esencijalnim uljima koji intenzivno hrane i hidratiziraju kožu izloženu vanjskim utjecajima koji ju između ostalog čine suhom, zategnutom, crvenom i bez sjaja. Kremu i ulje mogu koristiti osobe svih dobnih skupina i kako sam već na početku rekla, smatram da su oba proizvoda pogodna za sve tipovi kože, samo je bitno da se ne pretjera s nanošenjem jer će trebati dosta vremena da se proizvodi upiju u kožu.

Nutri Gold Extraordinary Oil Cream

Miris kreme mi se jako sviđa jer na mene djeluje vrlo relaksirajuće. Dominira aromatičan miris lavande i ružmarina, pomalo me čak podsjeća na fini muški miris, ali ne ostaje dugo na koži od nanošenja. Tekstura kreme mi se također sviđa, lagana je i klizi na koži pri nanošenju. Vrlo brzo se upija čineći ju glatkom i mekanom na dodir, uz trenutno blistavi izgled kože. Za mene je idealna kao podloga za makeupa. 
Moja koža je mješovita i preko zime joj je potrebna dodatna hidratacija ponajviše na području nosa i obraza. S obzirom da su Nutri Gold proizvodi obogaćeni uljima mogu reći kako mi je krema pružila potrebnu njegu i hidrataciju na spomenutim dijelovima lica koji inače budu problematičniji za vrijeme niskih temperatura i zbog toga (sad već) prošlu zimu nisam imala problema sa suhoćom ni perutanjem na tim dijelovima lica. S obzirom na moj tip kože, ključno je da ne pretjeram s nanošenjem kreme jer volim kad mi se kreme za lice brzo upiju u kožu. Ako bi pretjerala s količinom kreme, onda sam trebala čekati neko vrijeme da se upotpunosti upije, ali niti u jednom trenutku nisam osjetila težinu na licu zbog pretjerane količine proizvoda na licu. 
Ovu kremu sam preporučila sestri koja također ima mješovitu kožu lica kao ja, tražila je kremu koja će joj pružiti dovoljnu hidrataciju jer je imala problema sa suhoćom i zatezanjem kože na licu. Nakon nekoliko dana od korištenja me je nazvala da mi kaže kako joj je odlična i da joj se svidjela. Krema dolazi u pakiranju od 50 ml, a cijena je oko 90 kn u drogerijama. Rok trajanje je 12 mjeseci od otvaranja. 





Nutri Gold Extraordinary Oil Face

Za ulje sam, moram priznati bila vrlo skeptična, ponajviše jer sam se bojala da će mi zatvoriti pore i prouzrokovati akne na koži koja je inače sklona istima, ali to se srećom nije dogodilo. Ovaj proizvod me je ugodno iznenadio najviše zbog činjenice što se brzo upija u kožu, jer ipak je riječ o ulju. Miris je sličan kao i kod kreme, samo je kod ulja taj miris manje intenzivan i više, rekla bih uljni. :D Pakiranje mi je odlično i vrlo higijenski, dozira se na kapaljku. Ulje je vrlo tekuće pa je potrebno pripaziti prilikom doziranja kako se ne bi razlijevalo, nakapa se par kapi na ruku ili prst i potom razmaže na lice. Ja sam koristila 5 kapi na lice i vrat zajedno. 
Smatram da iako je riječ o ulju, ono je pogodno za sve tipove kože samo kao i kod kreme potrebno ga je pravilno dozirati i vjerujem kako će vam pružiti idealnu hidrataciju i savršen večernji ritual prije spavanja. Kombinacija esencijalnih ulja i masaža lica uistinu rade čuda i djeluje relaksirajuće nakon napornog dana, a koža će vam biti zahvalna jer joj s ovim proizvodom pružate optimalnu hidrataciju i pravi zlatni luksuz. Prethodno sam spomenula sestru i njeno oduševljenje s kremom, dok je mama imala priliku isprobati i koristiti ulje jer mi je  prošli mjesec došla u posjetu na nekoliko dana. Kaže da ju je ulje oduševilo i da joj se svidjelo kako se brzo upija i kako lijepo koža izgleda nakon korištenja. 
Nutri Gold ulje dolazi u količini od 30 ml koja će trajati jako dugo s obzirom na teksturu i doziranje proizvoda. Rok trajanja mu je 18 mjeseci od otvaranja, a cijena mu se kreće oko 90 kn kao i kod kreme. 




Prilikom korištenja kreme i ulja potrebno je raditi masažu lica kako bi korištenje proizvoda bilo učinkovitije. Na slici niže se nalazi uputa kako adekvatno nanijeti proizvod na lice, točnije potrebno je uz korištenje proizvoda paralelno raditi kratku masažu lica za koju vjerujem da će se s vremenom pokazati kao vrlo učinkovita. Zahtjeva svega 3 minute vremena dnevno (jutro i večer), a dugoročno će vam, vjerujem koža biti zahvalna.

Ono što je svakako važno za spomenuti je da oba proizvoda imaju odličan sastav. Ulje ne sadrži silikone već isključivo kombinaciju raznih esencijalnih ulja koja ovaj proizvod čine idealnim saveznikom za hladnu zimu i niske temperature. Moje preporuke idu za oba proizvoda, čak možda malu prednost dajem ulju upravo zbog toga što pruža bolju hidrataciju, sporo se troši zbog čega ima duži vjek trajanje , a i pakiranje mi se više sviđa. :)


*PR poklon 

Da li ste isprobali L'oreal Paris proizvode za njegu lica? Dojmovi? Kakvom vam se čini Nutri Gold linija? Što više volite koristiti kreme ili ulja za lice?
Maja xx

Broj komentara: 20:

  1. Nisam probala, ali nešto ih jako hvale. I sama sam podlegla trendu ulja iako mi je koža mješovita prema masnoj. Iskreno, baš mi paše ta novost u rutini. Sve pohvale za recenziju, a slike su ti diiivne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, meni su ulja također ludilo, a za preko zime su stvarno pravi spas. Vjerujem da će i tebi odgovarati, samo ga doziraj malo po malo dok ne vidiš koja ti mjera odgovara. :)
      Hvala puno! <3

      Izbriši
  2. Nekih mjesec dana koristim ulje i stoji bas sve sto si napisala!jako sam zadovoljna,posebno zbog mirisa koji nije preintenzivan,a opusta :) Imam i kremu,ali jos nije stigla na red za koristenje,sad si me bas zaintrigirala pa cu ju morati otvoriti uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da dijelimo isto mišljenje. ;) Krema malo intenzivnije miriše, ali meni je divan miris. :D Nadam se da će ti se svidjeti. :)

      Izbriši
  3. Morat cu ovo probati, uljeme vise privlaci! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Već sam o ulju čitala i snimila ga i čini mi se jako zanimljivo. A sada imam isto misljenje i o kremi. :-) Imam isto mješovitu kožu lica kao i ti, sa svim karakteristikama koje si spomenula. Ranije sam već koristila ulja, a koristim ih i dalje. I mogu reći da ih jako volim, super su za lice i istog sam mišljenja da ih mogu koristiti svi tipovi kože. Ovo ulje mi je sad došlo na vrh WL!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ulja su zaista odlična, pogotovo preko zime i nekako je drugačiji osjećaj kad koristim ulje u odnosu na kremu. Ne znam zašto, ali eto nekako mi je drugačije. :D Vjerujem da ćeš biti zadovoljna i s ovim, dugo traje i super hidratizira, a nema onog osjećaja težine na licu. Ma stvarno je divno. :)

      Izbriši
  5. Moram priznati da ovo zvuči super, baš si me zaintrigirala! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kad potrošim Caudalie Detox ulje možda isprobam i ovo jer mi se čini baš fino. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj svakako, odlični proizvodi, a ulje pogotovo. :)

      Izbriši
  7. rado bih probala, oba proizvoda i 'zvuče' i izgledaju odlično :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Buduci da imam suhu kozu jako volim uljne formule. Već sam dulje vrijeme vjerna Nuxe ulju no ovo super zvuci, pogotovo zbog sastava a i jeftinija je opcija pa bih ga bas mogla isprobati. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imaš moje preporuke, stvarno je odličan proizvod, pogotovo za suhu kožu. ;)

      Izbriši
  9. Sviđa mi se što si napisala za ovo ulje .Isprobavam prvom prilikom.

    OdgovoriIzbriši
  10. Krema je totalno olakšanje za suhu kožu već nakon prvog nanošenja...

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~