John Masters Organics - Bare losion za tijelo


Ako vi kao i ja volite losione koji se brzo upijaju u kožu, a da pri tom istu njeguju i hidratiziraju onda nastavite čitati ovaj post da vas upoznam s jednim proizvodom iz John Masters OrganicsBare linije.  Spomenuta linija sastoji se od četri najprodavanija John Masters Organics proizvoda, ono što ih čini drugačijim od ostalih je činjenica da su 100% bez mirisa kako bi ih mogle koristiti osobe koje su osjetljive na parfeme u kozmetici. U današnjem postu vam pišem o Bare losionu za tijelo koji je namjenjen svim tipovima kože, napravljen je od 9 certificirano organskih biljnih ulja i ekstrakata. Losion ne sadrži GMO, parabene, sulfate, umjetna bojila i mirise, a ujedno nije testiran na životinjama kao što to nisu ni ostali John Masters Organics proizvodi.

Tekstura losiona je upravo onakva kakvu volim, ne pregusta i ne prerijetka već taman dovoljna da mi nije potrebno količinski puno kako bi namazala cijelu površinu kože na tijelu jer je proizvod vrlo maziv. Upija se dok ga utrljavam u kožu ostavljajući ju svilenkasto glatkom na dodir. Moja koža tijela je normalna prema suhoj, a uz redovito korištenje ovog losiona ne osjećam da me koža na pojedinim mjestima zateže, a izostalo je i perutanje kao i svrbež iste, koji mi se ponekad javlja čak i uz prethodno hidratiziranu kožu s nekim drugim proizvodima iste namjene.

Ono što svakako moram napomenuti kod ovakvih losiona koji ne sadrže mirise u sebi je to što su idealni "pojačivači" parfema, pa ukoliko želite da vam se parfem duže i intenzivnije osjeti na koži svakako isprobajte kombinaciju bezmirisnog losiona i parfema. :)

John Masters Organics Bare losion za tijelo je smješten u jednostavnu ambalažu zapremnine 236 ml, a cijena mu iznosi 134 kn. Možete ga kupiti ovdje . Ukoliko niste znali, John Masters Organics proizvodi su u odnosu na EU cijene trenutno najpovoljniji upravo u Hrvatskoj i to na webshopu BB Natura Vera.





*proizvod ustupljen na recenziranje

Koje John Masters Organics proizvode vi volite? Da li ste isprobali nešto iz Bare linije?
Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Obožavam JMO! Koristim cink kadulja šampon, citrus neroli regenerator, tretman za masažu vlasišta. Prije još lavanda i avokado regenerator, ali bio mi je preintenzivan pa odustah od istoga. Na facebook stranicama Mastersa u New Yorku vidjela sam da su izbacili nove losione za tijela pa sad nadam se da će i kod nas to stići (geranij i grejp je meni osobno zapeo za oko:)...ovaj o kojem pišeš je također na listi za ljeto:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Čula sam pohvale za njihove proizvode za kosu. Probala sam do sad mlijeko od marelice i ruže ako se ne varam i svidio mi se. Primijetila sam novitete, vjerujem da će stići kod nas. ;)
      Da, Bare će biti idealan za ljeto upravo zbog svoje lagane teksture. :)

      Izbriši
  2. Nisam probala ništa iz ove linije, ali sam imala jedan serum koji me nije nimalo oduševio. Inače čitam dosta pohvala za njihove proizvode!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da i ja sam čitala dosta pohvala o JMO proizvodima, pogotovo o onim za kosu. Baš šteta za serum, ali vjerujem da ima hrpa drugih JMO proizvoda koja bi ti odgovarala. ;)

      Izbriši
  3. Od JMO sam imala samo regenerator i on mi je bio odličan! Na listi mi je trenutno serum s C vitaminom kojeg je Voodoo nahvalila, a možda jednom isprobam i ovaj losion koji djeluje izvrsno! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto još jedna osoba koja je zadovoljna s proizvodima za kosu. :D I mene serum s vitaminom C isto zanima.

      Izbriši
  4. Ovo mi se jako sviđa po tvojoj recenziji!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super što se brzo upija u kožu. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~