Madara Protecting Hand Cream


Koža na mojim rukama je tijekom godine često suha, a ponekad ta suhoća dovodi do pucanja i krvarenja iste što naposljetku dovodi do stvaranja malih ranica koje su ponekad bolne. Često pranje ruku i korištenje (najčešće tekućih) sapuna dovode do tog problema, stoga mi je vrlo bitno da tijekom dana ruke često hidratiziram kako bi spriječila već spomenute probleme. Obavezno imam jednu kremu sa sobom u torbi i jednu na noćnom ormariću. Kod kreme za ruke mi je najbitnije da se brzo upije u kožu i da pruža adekvatnu hidrataciju. Miris i tekstura mi nisu najbitniji faktori ukoliko je proizvod za mene uistinu efikasan. Danas vam pišem o Madara kremi za ruke koju koristim posljednjih mjesec dana, no prije nego vam predstavim kremu, htjela bi vas ukratko upoznati s Madarom kao brendom koji je već neko vrijeme dostupan na našem tržištu. Riječ je o brendu kojeg su osnovale 4 prijateljice iz Latvije. Brend je u potpunosti prirodan, ima Ekocert certifikat koji u kozmetici ne dozvoljava upotrebu parabena, sintetičkih mirisa, mineralnih ulja i drugih sintetičkih proizvoda. Madara je na tržištu već 8 godina, a u Hrvatskoj su dostupni od prošle godine. Ponudu Madara proizvoda možete pogledati na www.bbnaturavera.hr.

Madara zaštitna krema za ruke sadrži 75 ml proizvoda, cijena joj iznosi 76,00 kn i može se kupiti OVDJE.

Krema za ruke je vrlo guste i kompaktne teksture ali pri razmazivanju, u dodiru s toplinom kože ta tekstura postaje vrlo maziva i podatna pa se krema vrlo brzo razmaže i upije u kožu. Moram priznati da sam bila malo skeptična zbog te guste teksture i pomislila kako će trebati duže vrijeme da se krema skroz upije u kožu, ali srećom to se nije dogodilo. Miris kreme nije previše intenzivan, ali se osjeti i pomalo me podsjeća na miris marcipana. Nakon nanošenja kožu ostavlja vrlo mekanom i glatkom na dodir. Ne ostavlja masni trag nakon nanošenja što mi je također vrlo bitno kod proizvoda ovakve namjene. Kremu koristim svaku večer posljednih mjesec dana i nemam problema s pucanjem kože i krvarenjem, ali je suhoća na pojedinim mjestima i dalje prisutna, što znači da je za moju kožu mrvicu slaba kad je u pitanju hidratacija.
Za svakodnevnu upotrebu i optimalno održavanje hidratacije mislim da je odličan izbor za normalnu do blago suhz kožu, no za osobe s vrlo suhom kožom, koja je sklona pucanju kao što je  moja, mislim da bi u tom slučaju bolje odgovarao proizvod koji ipak pruža nešto više hidratacije.





*proizvod ustupljen na recenziranje

Da li ste isprobali Madara proizvode? Dojmovi? Prijedlozi?
Maja xx

4 komentara:

  1. Nisam probala njihove proizvode, ali u zadnjih godinu, dvije mi se koža na rukama jako suši od učestalog pranja i čišćenja. Toliko, da sam već mislila nositi rukavice kad čistim, iako ih ne podnosim. U prijevodu, mislim da bih trebala tražiti dalje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene je ista stvar, trebala bi kremu na rukama držati po cijele dane i ne radit ništa da bi mi to sve zacijelilo. Rukavice nosim kako kad, ali ne čini mi veliku razliku jer je problem u čestom pranju ruku. Ne znam ni sama koliko sam krema potrošila, ali rijetko naiđem na neku da ispuni sve kriterije koje tražim kod kreme. :D

      Izbriši
  2. Nisam isprobala ništa od ovog branda, a ova me krema privlači zbog mirisa marcipana. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, miris je fora pogotovo za ljubitelje marcipana. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~