Laino L'huile Authentique (The Authentic Oil)



Laino brend postoji već nešto više od 60 godina, a odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o francuskom brendu koji u svojim proizvodima koristi prirodne, jednostavne i autentične sastojke. Jedan od takvih proizvoda je i Laino L'Huile Authentique (autentično ulje) o kojem vam danas pišem.

Volim suha ulja i koristim ih često tijekom cijele godine, najčešće ih nanosim na lice ili tijelo. Laino ulje sam isprobala na licu, ali ga nisam koristila kontinuirano za to područje da bi vam mogla reći konkretnije dojmove ali u nekoliko dana korištenja mogu reći da mi ulje nije prouzrokovalo prištiće, a koža mi je nakon korištenja ovog ulja bila hidratizirana i mekana na dodir. Inače ga najčešće koristim za njegu tijela, navečer, poslije tuširanja, a rezultate korištenja suhih ulja najbolje primjetim preko ljeta, pogotovo kad koža potamni jer pružaju lijepi i svilenkast izgled kože kao što to radi i Laino autentično ulje.

Kod Laino autentičnog ulja mi se svidjela lakoća korištenja, pumpica ravnomjerno raspršuje proizvod što olakšava korištenje, kao i činjenica što se zbog svoje teksture vrlo brzo upija ostavljajući kožu svilenkastom i mekanom na dodir. Laino suho ulje se sastoji od 98% prirodnih sastojaka i kao takvo pogodno je i za osjetljivu kožu, a ono što ga za mene čini posebnim je mirisna kombinacija masline, slatkog badema, argana i jabuke koji koži pružaju decentant i ugodan miris koji se osjeti i slijedećeg jutra.

Laino L'huile Authentique suho ulje dolazi u tamnoj, plastičnoj ambalaži količine 100 ml, a cijena mu iznosi 169,00 kn. Može se kupiti u Formasana trgovini u Zagrebu (Teslina 13) ili preko Formasana webshopa.





*PR poklon

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Predivno je ulje, jedno od najčešćih za kojim posežem ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Nismo se još družili, ali sve mi se više sviđa trend ulja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ulja su zakon, kako za lice tako i za tijelo. Svakako isprobaj. :)

      Izbriši
  3. Divno izgleda, vjerujem da i je tako savršeno. Volim koristiti ulja, nadam se da ću ga jednom i isprobati. :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je stvarno je super i divno miriše. Nadam se da hoćeš! ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~