New In #23


Da puno ne duljim, ima puno slika pa krenimo odmah s novitetima koje sam kupila i dobila na testiranje.
e.l.f. proizvode nisam do sad nikad koristila pa sam s iHerba naručila nekoliko proizvoda za probu. Transparentni puder u kamenu, puder u prahu za fiksiranje korektora i gel liner u smeđoj boji. Ako niste do sad kupovali na iHerbu (<-- klik) svakako vam preporučam jer ima svega, od hrane do kozmetike, također možete iskoristiti kod SLN773 za uštedu od 5$ ili 10$ prilikom prve narudžbe (visina popusta ovisi o iznosu kupnje).


Uz e.l.f. proizvode htjela sam isprobati nešto i od Alba Botanice jer su dosta povoljniji nego kod nas, pa sam se odlučila za kremu sa SPF zaštitom 45 koja miriše na lavandu. :) Klik za više informacija.


Ovdje ste mogli vidjeti post za Bourjois La Laque lak za nokte u nijansi Flambant Rose. Kupljen je u Kozmo drogeriji. Puna cijena mu je 50 kn, ali se može povoljnije naći na tjednim ili vikend akcijama po drogerijama.


Također sam kupila i dva roza sjenila jedno mat od L'oreala i dopunu svojoj Maybelline Color Tattoo kolekciji u nijansi Pink Gold. L'oreal sjenilo je oko 60 kn, a Maybelline 40 kn.


U MAC trgovini u Zagrebu kupila sam Soar olovka za usne koju nosim umjesto ruža. Pripremam recenziju, pa ju možete uskoro očekivati na blogu.


S obzirom da mi je Shiseidov puder najdraži i najbolji za preko ljeta, obnovila sam kupnju sad već trećeg pakiranja. Uz kupnju pudera dobije se i Shiseidov ruž za usne. Estee Lauder BB kremu planiram isprobati već jako dugo vremena, pa mi se ovih 15 ml učinilo idealnim za probu preko ljeta. Cijena je 100 kn i 15 ml je dostupno samo u tamnijoj (medium) nijansi koju planiram koristiti kad malo potamnim.


Obožavam Chanelove moisture mist izvedenica hidratantnih losiona za tijelo u spreju. Super su za preko ljeta jer ne guše, a lijepo se osjete i hidratiziraju kožu. Imam dva od prije (Chance i Chance eau Tender), a posljednja pridošlica kolekciji je Coco Mademoiselle.


Na testiranje su mi stigla dva nova Bioskin proizvoda, jedan je sensitive balzam za suhu, popucalu i nadraženu kožu kojeg mogu koristiti djeca i odrasli, drugi proizvod je beauty krema za lice. Više o Bioskin proizvodima možete pročitati OVDJE.


Dobila sam i Filorga micelarnu otopinu na testiranje. Moram priznati da mi je Filorga kao brenda prirastao srcu, imaju odlične i kvalitetne proizvode, a ova micelarna je upravo jedan takav proizvod.


Od John Masters Organicsa sam dobila serum od zelenog čaja i ruže kojeg intenzivno koristim zadnjih 20-ak dana, detaljniju recenziju očekujte sredinom slijedećeg mjeseca.


Uz John Masters Organics serum stigla je i okoloočna krema od Madare koju paralelno testiram uz JMO serum, recenzija također ide sredinom srpnja.


Prije mjesec dana sam prisustvovala druženju kojeg je priredila Farmacia u Kulinarijatu, gdje smo pobliže upoznali Lierac i Phyto brendove i dobili nekoliko proizvoda za probu. Na slikama niže su Lierac kreme i serumi za lice, te Phyto regenerator i maska za kosu.



Nedugo nakon druženja u Kulinarijatu, Farmacia je ponovno organizirala druženje gdje nam je predstavljen novi koreanski brend - Serazena. Vrlo zanimljiv koncept i ideja pretočeni u zanimljiv i inovativan dizajn bočica. Ukoliko vas zanima što ovaj brend ima u ponudi, svakako vam savjetujem da kliknete OVDJE i saznate više.


S obzirom da zbog posla nisam mogla prisustvovati Maybelline Summer Partyu cure iz Maybelline su me iznenadile s novim Electro Baby Lips proizvodima, kao i novom vodootpornom maskarom, novitetima za spašavanje noktiju prigodnog naziva Dr. Rescue, torbom za plažu i majicom I <3 MNY koje sam iz nekog razloga zaboravila poslikati. Hvala curama još jednom na ugodnom iznenađenju. :)



Od Nivee sam dobila nekoliko noviteta za čišćenje lica, dvofazni odstranjivač makeupa koji je odličan, piling i pjena za pranje lica predivnog mirisa. Svi proizvodi su pogodni za normalnu do mješovitu kožu, a dvofazni odstranjivač i za osjetljivu kožu.


Od Beauty Expert-a i HqHair-a mi je stiglo nekoliko proizvoda riječ je o Redken spreju za zaštitu od topline, Phyto Plage gelu za tuširanje i Deborah Lippmann laku za nokte u nijansi Terra Nova.


I za kraj je ostao Nuxe miris Prodigieux le Parfum koji je već neko vrijeme dostupan i kod nas. Popularno suho ulje je dobilo i svoju mirisnu izvedenicu, a više o samom mirisu i kako je nastao možete pročitati OVDJE.


Maja xx

Broj komentara: 17:

  1. Odlični noviteti, ali većina stvari je preskupa za mene :-p Jednog dana, možda :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, drago mi je da ti se sviđaju.
      Jednog dana, sigurno. ;)

      Izbriši
  2. Fantazija :) La Laque lakovi su super!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izvini za spam, preko mobilnog sam usla, pa je poludeo. :D

      Izbriši
    2. Slažem se za lakove!
      Ma kakvo spamanje, ne brini :D evo izbrisala sam da ne smetaju :D ;)

      Izbriši
  3. diiivno <3 voljela bih probati Nuxe parfem, sigurna sam da bi mi bio savršen :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) <3
      Ako ti se sviđa miris ulja, sigurno će ti se svidjeti i miris. ;)

      Izbriši
  4. Super stvarcice. Ja imam par elf proizvoda kojima sam prijatno iznenadjena (imajuci u vidu smesnu cenu)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Slažem se s tobom i sama sam ugodno iznenađena. :)

      Izbriši
  5. Jedva čekam recenziju MAC olovke, ta boja mi je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
  6. O M G !!!! Sline mi cure! Diiiivno... Ne mogu vjerovati da si uspjela upecati Soar.... Ja ga tražim od kada se MAC otvorio.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Hvala, drago mi je da ti se sviđaju noviteti.
      Da, Soar zna često biti rasprodan ali sam ga uspjela uloviti. :)

      Izbriši
  7. Ooo, kako divan new in!! Ovaj Shiseidov puder već nekoliko godina planiram kupiti i nikako. Morat ću i to maknuti sa WL.
    Estee Lauder BB kremu imam isto tu. Kupila sam je lani prvi puta da isprobam. Taman mi je za nakon mora. Tako da sam je kupila i ove godine, imam je dovoljno baš za taj period kad sam malo tamnija od sunca. Super je i nije ovo pakiranje uopće skupo. JMO serum mi se čini jako primamljiv, jedva čekam recenziju. :-)) Svakako javi dojmove za Lierac proizvode kad isprobaš, a isto tako i za Phyto. Aaaa, Nuxe parfem. Njega si želim želim jakooo!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj pa ne vjerujem da ga još nisi isprobala :D moraš ga maknuti s WL ;)
      Za Estee BB kremu se slažem. Za Lierac svakako pišem dojmove i za Phyto čim stignu na red. :)
      A, Nuxe što reći osim da je divan! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~