Metallic Flash Tattoo - što su i kako se nanose


Metallic Flash tetovaže su od prošle godine postale pravi hit. Osim u raznim bojama, najčešće ih odlikuje zlatna i srebrna boja (od tud i naziv - Metallic Flash) koje predivno izgledaju na koži, posebno kad je preplanula jer tad dolaze najviše do izražaja. Riječ je o tetovažama koje traju par dana na koži ovisno o mjestu na koje se stave. Mogu se koristiti i kao efektan nakit umjesto npr. ogrlice, narukvice ili prstena. Naposljetku, odabir je na vama. Za početak sam kupila jedan list koji sadrži nekoliko tetovaža, ali planiram do kraja ljeta uzeti još nekoliko jer su mi zanimljive i efektne. Svoje tetovaže sam kupila OVDJE, a veliki izbor raznih uzoraka možete pronaći OVDJE. U ovom postu ću vam pokazati kako se nanose i kako izgledaju na koži. One se u biti nanose na isti način kao bilo koja privremena tetovaža, a ovakva vrsta tetovaže je svakako zgodna prilika da vidite kako bi na vama izgledala prava tetovaža ukoliko ju planirate staviti.

Za nanošenje tetovaže na kožu potrebne su vam škare i mokra spužvica. Željenu tetovažu izrežete s lista, skinete zaštitnu prozirnu foliju s nje i zalijepite na kožu onu stranu koja ima nacrtani uzorak na sebi, nakon toga s mokrom spužvicom tapkate po bijeloj površini izrezanog lista dok uzorak ne bude vidljiv kroz bijeli papir odnosno skroz mokar od spužvice, nakon toga lagano uklonite bijeli papir i tetovaža je gotova.







Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Super su mi tetovaže ali si nisam još niti jednu kupila, nekako me odbija kad ih svi imaju.. ali stignem još i ja pokleknuti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahhaha ja u nikoga nisan vidila da nosi baš ove flash, ali je zato Split pun ovih s trajnim tetovažama. :D

      Izbriši
  2. Super su!! Baš lijepo izgledaju. Nisam još kupila, nekako razmišljam. :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, lijepe su. Mislim da ih ima u New Yorkeru i Bipi pa se možda uživo i predomisliš, ako ti on line naručivanje nije baš najdraža opcija. ;)

      Izbriši
  3. Prekrasne su mi, pogotovo ova na ramenu :) I ja ovih dana čekam svoje s ebaya pa ću se poigrati. To mi taman dođe kao generalna proba za pravu ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se i tebi sviđaju i kako kažeš, taman dođu kao generalna proba za pravu. :D

      Izbriši
  4. Ova na ramenu je prekrasnaa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom. :) Evo je danas već 4. dan od kad ju nosim, dok mi se ona s prsta skinila prvi dan.

      Izbriši
  5. Ovog ljeta se i ja sva sjajim. :D Super su mi te tetovaže pa planiram uskoro prikazati i ja svoje prijedloge na blogu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D E, pa onda jedva čekam vidjeti i tvoje prijedloge na blogu. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~