Eveline - SOS Lash Booster


Eveline SOS Lash Booster je višenamjenski serum koji prema onom što piše na pakiranju obećava duge, guste, jake i zdrave trepavice koje neće biti sklone ispadanju. Eveline SOS Lash Booster je također ostvojio i InStyle nagradu kao jedan od najboljih kupnji odnosno "best buy" proizvoda u 2014. godini. Serum je obogaćen arganovim uljem koji u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom prodire duboko u korijen trepavica stimulirajući rast i gustoću istih, dok je D-pantenol zaslužan za jačanje trepavica. Eveline serum dolazi u količini od 10 ml, a cijena mu je oko 30 kn u Kozmo drogerijama. Prilikom kupnje privuklo me pakiranje, kao i ovaj "best buy" dio naznačen na ambalaži, s obzirom da je mi je Eveline Celebrities tuš za oči najdraži, htjela sam isprobati nešto novo iz njihovog asortimana. Četkica je gumena, uska i duga pa kao takva zahvaća svaku trepavicu od korijena do vrhova. Serum koristim posljednja dva mjeseca, ali sam ga prvi mjesec dana koristila svakodnevno jer sam se, uz kontinuirano korištenje htjela uvjeriti da li zaista djeluje. Serum se može koristiti kao tretman, navečer prije spavanja potrebno ga je nanijeti na čiste trepavice ili kao baza prije nanošenja maskare. Osobno sam ga koristila kao bazu prije maskare, jer navečer ne volim nositi ništa osim kreme ili seruma za lice. Serum izgleda poput maskare, samo što je u potpunosti bijele boje iz tog razloga ostavlja bijeli sloj na trepavicama koji se kroz nekoliko sekundi upije u trepavice. Primijetila sam da trepavicama pruži bolji efekt ako ga ostavim da se skroz upije.

Pri prvom korištenju Eveline seruma primijetila sam kako mi uobičajena maskara bolje prijanja uz trepavice kad ih prethodno namažem sa serumom jer bi trepavice tada postale osjetno čvršće, a maskara je u kombinaciji sa serumom pružala više gustoće i volumena čineći trepavice dramatičnijima. Znate kako neke maskare, kad se koriste bez baze doslovno samo obojaju trepavice, uz ovaj serum trepavice jednostavno izgledaju bolje. Serum mi nije slijepio trepavice, a primijetila sam da je uklanjanje maskare lakše i brže nego kad ne nanosim serum. Ono što me je najviše iznenadilo kod ovog seruma je što je uz cjelomjesečno svakodnevno korištenje učinio moje trepavice gušćim, odnosno potaknuo je rast istih što iskreno nisam očekivala od ovog proizvoda i zato nisam sa slikama popratila taj proces. Razlika je bila primjetna otprilike mjesec dana od korištenja, ali isključivo uz kontinuirano korištenje. Ponekad mi se dogodi da mi pokoja trepavica ispadne prilikom uklanjanja makeupa s očiju, no od kad koristim ovaj serum nisam primijetila nikakvo ispadanje. Smatram da je ovo vrlo dobar proizvod kojeg planiram ponovno kupiti, najviše zbog toga što mi u kombinaciji s maskarom pruža puno bolji efekt na trepavicama.

Sastav/Ingredients:
Aqua / Water, Parafin Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Carnauba Wax, Stearic Acid, Bis-PEG-12 Dimethicone Beeswax, Propylene Glycol, Triethanolamine, Glyceryl Dibehenate, Tribehenin, Glyceryl Behenate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Hyaluronic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Metyloparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Hydrolyzed Soy Protein, DMDM Hydantoin, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, EDTA.





Maja xx

Broj komentara: 16:

  1. jel pišu negdje sastojci možda? mene isto zanima proizvod :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Ohooo, divno!! Idem ga kupiti. Tako nešto sam već dugo tražila. I jedva sam čekala pročitati tvoje dojmove nakon što sam ga vidjela u ranijem postu kod tebe u najavi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, pa nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna s rezultatima. ;)

      Izbriši
  3. Pozdrav...Koliko se točno ovaj serum treba koristit da se vidi koliko rastu trepavice, ako koristim mjesec dana ovaj serum jel ce tada narast trepavice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bok! Nažalost mogu samo tvrditi za sebe da je serum pružio efekat nakon mjesec dana korištenja. Ali ne mogu obećati ni garantirati da ce svima trepavice rasti od ovog seruma, ali mislim da ce neku razliku napraviti ili po pitanju gustoće, efekta na trepavucama, a mozda i po pitanju rasta.

      Izbriši
    2. Da vam kažem nešto, ja sam koristila ricinusovo ulje nisam bila česta po pitanju da svaku noc stavljam ulje na trepavice i za nekih mjesec dana vidjela sam da su mi narasle al uopče nisam svaku noć koristila ulje i naprosto nemogu da vjerujem da su brzo narasle mozda sam koristila svaki tjedan po 2 dana navecer i ništa do idučeg tjedna nekad sam i 3 dana uglavnim za mjesec su narasle valjda su moje takve da mogu brzo rast ne ono bas brzo al vidim razliku, nisam bila uporna po pitanju ulja i narasle mi, ulje cu prestat jer sam pročitala na netu da mogu naštetit očima neznam da li je istina uglavnom serum stalno

      Izbriši
    3. Voljela bih da vam pošaljem sliku, imate li instagram ili s nečeg da vam pošaljem sliku trepavica

      Izbriši
    4. Za ricinusovo ulje sam cula da je dobro. Osobno ga nisan koristila, a sad da li je dobro ili lose stvarno ne bu znala. :)
      Sliku mi mozete poslati ili na instagram @maja_missundaztood ili na mail maja.missundaztood@gmail.com

      Izbriši
  4. Zanima me dal se derum stavlja i na gornje i donje trepavice

    OdgovoriIzbriši
  5. Bok!
    Može ići na gornje i donje trepavice.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~