Givenchy Ange ou Demon Le Parfum & Accord Illicite


Nakon devet godina od lansiranja Ange ou Demon prvijenca, Givenchy je napokon utjelovio ime mirisa u sam miris. Anđeo ili Demon je uistinu dobio svoje pravo značenje s posljednjim izdanjem kojeg sam potajno čekala, a koji za mene tek sad ima smisao kad je u pitanju miris tako iskonskog imena. Ange ou Demon - dva imena, dva značenja, dvije bočice u obliku talismana smještene u jedno. Veća i masivnija u sebi krije sočan eliksir boje jantara sav nježan, romantičan, nevin, sladak i lepršav, dok ova manja, tamna i mistična, suprotnost većoj krije senzualni otrov koje se zajedno upotpunjuju kao dan i noć. Parfem i koncentrat. Ange ou Demon. Dvije krajnosti koje čine savršen balans i jednu smislenu cjelinu.

Accord Illicite je parfemski koncentrat od 4 ml koji je smješten u istom pakiranju s Le Parfum bočicom od 40 ili 75 ml. Koncentrat je zamišljen da se nanosi na pulsne točke na tijelu (vrat, zapešće, prsa, stražnja strana koljena) i kao nadopuna Le Parfum mirisu, ali oba se mirisa mogu nositi samostalno. Le Parfum je u odnosu na Accord Illicite lakši, slađi, prozračniji dnevni miris koji je nosiv tijekom čitave godine. Prepoznatljiva i dominantna nota - jasmin sambac je prisutna u gotovo svim Ange ou Demon mirisima ali ga je moja koža tek u Le Parfum verziji zavoljela i napokon mogu reći kako je ova mirisna kombinacija skrivena u dvije bočice za mene najljepši Ange ou Demon miris do sad. Le Parfum čine jasmin sambac, naranča, vanilija, mošus, ambra, pačulij i koža, dok je Accord Illicite intenzivniji jer je pojačan zavodljivim mirisnim koncentratom vanilije, pačulija, kože i mošusa. Skromno se nadam da će koncentrat biti dostupan posebno za kupnju i u što većoj militraži jer je zaista prekrasan.

Le Parfum se uz dvije kapljice Accord Illicite pretvara u senzualan, zavodljiv miris dominantnih i intenzivnih nota. To je Ange ou Demon u punom smislu riječi, miris koji će romantičnu djevojku za trenutak pretvoriti u neodoljivu zavodnicu. Jedna kapljica koncentrata kompletno transformira cijelu mirisnu kompoziciju stvarajući savršen balans i sinergiju poput Jin i Janga. To je Ange ou Demon kojeg sam željela i potajno čekala. Svaka čast Givenchy, za mene si ispunio dugoželjenu fantaziju i spojio dvije krajnosti pod krinkom jedne i tako stvorio mirisni ideal koja ide samo uz ime - Ange ou Demon.

Cijene:
40 ml + 4 ml = 640 kn
75 ml + 4 ml = 900 kn






*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 8:

~ I N S T A G R A M ~