I Love ... Coconut & Cream shower cream, Strawberries & Cream peeling, Blueberry & Smoothie body butter


I Love Cosmetics proizvodi za njegu tijela su već neko vrijeme dostupni na tržištu (Bipa), a u današnjem postu ću vam predstaviti tri proizvoda različitih mirisa i namjene, riječ je o Coconut & Cream pjenušavoj kupki za tuširanje, Strawberries & Cream pilingu za tijelo i Blueberry & Smoothie maslacu za tijelo dok su ostali proizvodi na slici poklonjeni u sklopu blogorođendanskog darivanja.

Coconut & Cream Bubble Bath & Shower Cream

"I Love kupke i kreme za tuširanje su jedinstvene s omekšavajućim vitaminskim kompleksom pomoću kojeg hidratiziraju i zadržavaju kožu mekom i podatnom." 

Kupka je smještena u prozirnu plastičnu ambalažu zapremnine 500 ml. Srednje guste je teksture i dosta se pjeni, pa se također preporuča da se koristi za kupke u kadi. Miris je ono što osvaja kod svakog I Love proizvoda. Coconut & Cream miriše na čokoladu i kokos, točnije na čokoladne kolačiće od kokosa. Prilikom tuširanja se osjeti vrlo ugodan i intenzivan miris, koji se nažalost ne zadržava dugo na koži nakon tuširanja. Kožu ostavlja mekanom nakon tuširanja, nisam primjetila da mi je ova kupka isušivala kožu. 
Cijena: 44,90 kn





Strawberries & Cream Exfoliating Shower Smoothie

"Pilinzi za tuširanje sadrže prirodne bademove ekstrakte koji održavaju vašu kožu glatkom i mekom. 100% bez sapuna i parabena."

Piling za tijelo je smješten u prozirnu ambalažu na tubu, zapremnine 250 ml. Cijena je oko 40 kn. Piling je vrlo guste teksture pa se malo teže trlja na koži. Zrnca koja sadrži u sebi su vrlo blaga i nisu gusto raspoređena, pa kao takav na mojoj koži nije radio eksfoliaciju na kakvu sam navikla. Volim grublje pilinge, iz tog razloga mi je I Love bio preblag za korištenje. Ok bio mi bio za korištenje svaki drugi dan, ali za bolju eksfoliaciju kože na tijelu odabirala sam pilinge rjeđe teksture s gusto raspoređenim zrncima. Mislim da je I Love piling zbog svoje teksture dobar odabir za osjetljivu kožu jer je vrlo blag i nježan. Mirisom me najviše podsjetio na sirup (sok) od jagoda.




Blueberry & Smoothie Body Butter

"Maslaci za tijelo sadrže kokosove ulje i shea maslac koji ostavljaju kožu svilenkasto mekom i hidratiziranom, dok je mirisni sastojci ostavljaju mirisnom kroz cijeli dan."

Maslac za tijelo od borovnice i jogurta je vrlo guste i bogate teksture, ali se divno maže na koži. S obzirom da je riječ o maslacu njegovo idealno vrijeme za korištenje je jesen i zima upravo zbog svoje bogate i vrlo hidratantne teksture. Kožu ostavlja vrlo mekanom na dodir, ali je potrebno malo više vremena da se upije u kožu nego klasični losioni/kreme za tijelo, što se podrazumijeva jer je obogaćen vrlo hidratantnim sastojcima. Miris je intenzivan i sladak prilikom korištenja, ali slatkoća brzo nestane i pretvara se u vrlo ugodan i nenapadan slatkasti miris koji traje nekoliko sati. Cijena za 200 ml iznosi 44,90 kn.



Kod svih I Love Cosmetics ... proizvoda mi se najviše svidio miris koji iako je intenzivan i slatkast ne miriše umjetno kako kod nekih proizvodi ovakve namjene koji u svojoj ponudi imaju slične mirise. Sviđa mi se što je pakiranje svih proizvoda veselo i jednostavno, ali mirisi ovih proizvoda su me najviše osvojili. Također bi spomenula da je zgodno što su svi proizvodi prozirni pa se može vidjeti preostala količina proizvoda u ambalaži.

*pr poklon

Maja xx

Broj komentara: 5:

  1. Moram priznati da su me zbog tog svog slatkog izgleda i mirisa puno puta mamili, ali se još nisam odvažila na kupnju. Iskreno, definitivno budem!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pakiranja su fora skroz. Nadam se da će ti se svidjeti! ;)

      Izbriši
  2. Ma čim sam vidjela Coconut da piše, išla sam čitati :P ja jako volim kokos i ovo bih baš željela probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Joj i ja ga volim, a ovaj miriše vrlo jestivo. ;)

      Izbriši
  3. Svi proizvodi su primamljivi izgledom, a i vrlo mi se sviđaju opisi mirisa. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~