Nivea: Double & Aqua Effect proizvodi za čišćenje lica


U današnjem postu ću vam predstaviti tri noviteta iz Niveine Double i Aqua Effect linije proizvoda za njegu lica. Riječ je o proizvodima koji su namjenjeni uklanjanju makeupa i čišćenju normalne do mješovite kože lica. Post bi započela s proizvodom koji me je oduševio već pri prvom korištenju, a to je Nivea Double Effect dvofazni losion za uklanjanje šminke oko očiju (125 ml/33,90 kn). Proizvod je smješten u plastičnu ambalažu, s vrlo uskim otvorom pri vrhu iz kojeg izlazi optimalna količina losiona na blaznicu, što je odlično jer nema mjesta razlijevanju i nepotrebnom trošenju proizvoda jer je lako dozirati potrebnu količinu losiona na blaznicu. S obzirom da je riječ o dvofaznom odstranjivaču, koji inače ostavljaju masniji trag na koži prilikom korištenja s ovim losionom tog masnog osjećaja gotovo da nema. Vrlo je efikasan u uklanjanju makeupa neovisno o tome da li samo uklanjam maskaru ili kompletan makeup (tuš, sjenilo, olovku i maskaru) ovaj losion radi izvanredan posao u uklanjanju kompletnog makeupa u samo nekoliko poteza i uz minimalno trljanje okoloočnog područja, a da pri tom isto ne iritira. Ovo je zaista jedan odličan i efikasan proizvod, za kojeg bi voljela da dolazi u količini od barem 500 ml :). Prije upotrebe potrebno ga je protresti kako bi se komponentne ujedinile. Osim što efikasno uklanja svu šminku, losion ujedno njeguje i štiti trepavice. Pogodan je i za osobe koje nose kontaktne leće.


Uz losion za uklanjanje makeupa isprobala sam i Nivein Aqua Effect Skin Refining piling za lice (75 ml/39,90 kn) koji je namijenjen normalnoj do mješovitoj koži lica. Preko ljeta pilinge i maske za lice koristim češće nego tijekom godine iz jednostavnog razloga što mi se koža lica više masti, a pore se brže zatvaraju što rezultira pojavom neželjenih prištića, stoga mi je korištenja pilinga i maski za lice u to vrijeme neophodno. Nivein piling za lice ima prepoznatljiv Nivein miris, vrlo je guste teksture s gusto raspoređenim zrncima koji odlično rade svoj posao prilikom eksfoliacije lica. Piling nanosim na prethodno vodom navlaženu kožu i potom kružnim pokretima utrljavam u lice fokusirajući se najviše na T zonu (čelo i nos) jer mi je taj dio lica problematičan zbog prekomjernog lučenja sebuma. Zrnca pilinga se brzo rastapaju u doticaju s vodom što naposljetku olakšava i samo ispiranje proizvoda s lica. Nakon korištenja ovog pilinga nisam primjetila crvenilo niti zatezanje kože lica. Svidjelo mi se što je piling na pojedinim mjestima izvukao na površinu mitesere koje je u tom slučaju bilo lakše istisnuti iz kože. Piling koristim dva puta tjedno.



Posljednji proizvod kojeg ću danas predstaviti je Niveina Aqua Effect osvježavajuća pjena za čišćenje lica (150 ml/39,90 kn) koja kao i prethodno spomenuti piling sadrži vitamin E koji djeluje kao antioksidans, te Hydra IQ sastojak koji intenzivno hidratizira kožu. Ova pjena također ima prepoznatljiv miris Niveine plave (original) kreme i namijenjena je čišćenju normalne do mješovite kože lica. Koristila sam ju dva puta dnevno, ujutro i navečer nakon što bi kompletno uklonila makeup s lica. Dva potiska pumpicom su mi dovoljna za čišćenje lica i vrata. Nisam primijetila zatezanje, isušivanje kao ni crvenilo na licu nakon korištenja ove pjene, a svidjelo mi se što je ostavljala ugodan film na licu pa je koža nakon korištenja bila vrlo glatka i mekana na dodir.




*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 9:

  1. Koristila sam piling i nisam videla neke promene u vezi mitisera, ali opet, kod mene retko sta pomaze. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu reći da mi je uklonio ove s nosa, tu mi jedino maske pomažu, ali mi je pomogao u lakšem saniranju mitesera na ostatku lica (obrazi i brada). ;)

      Izbriši
  2. Joj, već dugo nisam imala nešto od Nivee za lice. Baš ću škicnuti malo. Pogotovo ovaj piling.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj, moj favorit je definitivno ovaj dvofazni losion. Odličan je! :)

      Izbriši
  3. Ova linija se čini super. Iako, čim vidim da ima veze s hidratacijom, meni su već unaprijed uzeli novce iz novčanika haha :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam baš počela koristiti dvofazni losion i prvi dojmovi su odlični. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svoj sam baš sinoć potrošila. Meni je preodličan, drago mi je da se i tebi sviđa. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~