Catrice Deluxe Trio Eyeshadow - 030 Rose Vintouch


U sklopu Catrice kolekcije za jesen i zimu 2015. nalaze se i Deluxe trio palete sjenila, koje dolaze u tri različite kombinacije boja 010 Antique C'est Trés Chic, 020 Meet The Gemstones i 030 Rose Vintouch. Riječ je o pečenim sjenilima, svilenkaste teksture, vrlo dobre pigmentacije i odlične trajnosti. Cijena Deluxe palete sjenila iznosi 38,90 kn. Smješteni su u kompaktnom čvrstom pakiranju koje se bočno otvara. S ovom paletom sjenila ne dolazi aplikator. Na stražnjoj strani palete nalazi se prijedlog odnosno kratki tutorial s popratnom slikom kako koristiti ovu paletu, a izbor je naposljetku na vama. Koristila sam sve boje u kombinaciji, što će te vidjeti na slikama niže. Za unutarnji dio oka sam koristila najsvijetliju nijansu, na ostatak gornjeg kapka sam koristila najtamniju (3. po redu) nijansu i lagano sam prešla s 2. nijansom uz rub donjih trepavica. 
Sjenila sam nanosila s gustim sintetičkim kistom jer mi on najbolje "pokupi" sjenilo i pruža najbolji intenzitet boje na kapcima. Prvo bi tapkajući nanijela sjenilo i potom bi ga blendala s odgovarajućim kistom. Sjenila se solidno blendaju, ali se pri tom lagano gubi intenzitet boje pa je potrebno sjenilo na kapcima nadograđivati do željenog intenziteta. Kombinacija boja mi je prekrasna i lijepo izgledaju na kapcima, mislim da će biti idealni za nadolazeće vrijeme. Do sad sam ih najduže nosila oko 8 sati na kapcima s kojih se nisu maknuli, a intenzitet boje je ostao isti kao i na početku nanošenja. U usporedbi s Catrice paletom sjenila od 6 nijansi, za Deluxe sjenila bih rekla da su kvalitetnija, pigmentiranija i trajnija iz tog razloga im je omjere količine i cijene nešto viši. 







Korišteni proizvodi: 
Oči: Luxury Lashes Volume Maskara (vodootporna) - 010 Black Waterproof
Deluxe Trio Eyeshadow - 030 Roses Vintouch
Usne: Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick - 060 Marry Berry
Lice: Catrice Even SkinTone puder - 020 Beige Rose
Liquid Camouflage - 020 Light Beige
Multi Mat rumenilo - 010 Love Rosie!


*proizvod ustupljeni na recenziranje 

Maja xx

Broj komentara: 12:

  1. Rose Vintouch mi je definitivno favorit i drago mi je pročitati da su sjenila kvalitetnija od njihovih paleti sa 6 sjenila. Look koji si kreirala je divan, odličan za nadolazeće jesenje dane :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je favorit, volim ovakve boje. Slažem se da je baš za nadolazeće dane. :)
      I hvala ti! :)

      Izbriši
  2. paleta je divna a look je prekrasan :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan look :) Jedva čekam probati.

    OdgovoriIzbriši
  4. paletica mi je predobra, jedva je čekam pofotkati i zabit prste u nju ;)
    krasna si, odlično ti pristaju ove boje :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš su lijepe nijanse i super izgledaju na tvojim očima. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivan look!! Jako mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~