Essence - Arriba!


Od ovog je tjedna u DM drogerijama dostupna Essence limitirana kolekcija pod nazivom Arriba!. Riječ je o kolekciji koja je inspirirana Mexicom stoga pršti veselim i šarenim bojama. Uz kolekciju koju većinom čine makeup proizvodi, našla su se dva dodatna i vrlo praktična proizvoda, jedan je kreda u boji za kosu, dok je drugi proizvod platnena lepeza. Cijela kolekcija mi se svidjela upravo zbog veselih i intenzivnih boja, a ponajviše lepeza koja zaista predivno izgleda. Kreda za kosu je vrlo praktična i s njom se lako radi, a intezitet boje nije izostao ni na mojoj tamnoj kosi, što će te vidjeti niže na slikama.

Rumenilo u nijansi 01 Baila, Baila je kombinacija roze, crvene i narančaste boje koje kad se pomiješaju pružaju nježno rozu boju na mojim obrazima, a lice izgleda svježije. Sviđa mi se što je umjerene pigmentacije, pa se s njim ne može pretjerati prilikom nanošenja. Cijena: 25,90 kn.

Sjenila u nijansama 01 La Vida Loca (ljubičasti tonovi) i 02 Macarena Mint (zeleni tonovi) su također iste teksture kao i rumenilo, vrlo baršunasti pod prstima. S obzirom da je riječ o vrlo intenzivnim bojama, sviđa mi se što sjenila nisu previše pigmentirama pa se kao i kod rumenila ne može pretjerati prilikom nanošenja. Cijena: 16,90 kn/kom.

Kreda za kosu je dostupna u dvije nijanse 01 Hola, Guapa (roza) i 02 Macarena Mint (zelena) i dolazi u obliku kastanjeta. Nanošenje je vrlo jednostavno, dovoljno je uzeti pramen kose i provući ga kroz "kastanjete". Nakon toga savjetujem da počešljate pramen kose, kako bi skinuli višak krede, jer se prilikom nanošenja trusi. Boja je vrlo intenzivna i kosa nema grubi osjećaj pod prstima od krede nakon češljanja. Cijena: 34,90 kn.

Lepeza pod nazivom 01 Festival Of Colors zaista izgleda prekrasno sa svim šarenim bojama po sebi. Napravljena je od platna, što mi se također sviđa, a i divno izgleda kao ukras. Cijena: 25,90 kn.

U nastavku pogledajte više slika, kao i swatcheve rumenila i sjenila.








*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Essence meni uvijek ima zanimljive LE kolekcije. U svakoj si nešto nađem i kupim. Ova kolekcija je nedavno bila dostupna u Mulleru, ali mi je lepeza promaknula, rasprodana. Sad je prilika da je ugrabim u dm-u. :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, imaju stvarno zanimljive LE. Držim fige da uloviš lepezu! ;)

      Izbriši
  2. Sviđa mi se ova kolekcija. Boje su baš lijepe. :)

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~