Laino L'eau Fraiche Par Nature


Danas vam pišem o još jednom divnom Laino proizvodu, ovaj put je riječ o Laino L'eau Fraiche Par Nature mirisnom spreju za tijelo koji je obogaćen svježim notama mandarine, limuna, jasmina i jabuke uz nešto senzualniju bazu koju čine ambra, cedar, mošus i sandalovina. Miris je smješten u jednostavnu, plastičnu bocu sa sprejom, koja na prvi pogled izgleda kao da je od matiranog stakla. Dolazi zapakiran u isto tako jednostavnu bijelu kutiju sa zelenim granama kao detaljima.
Na mojoj koži najviše dominira miris jabuke, one zelene, mirisne i sočne. Miris koji pobuđuje osjetila i kad ga nanesem čini me sretnom. Vrlo je lagan, ugodan i suptilan. S obzirom da nema u sebi alkohola, nije trajan poput mirisa koji ga u sebi imaju, ali je svakako odličan izbor za osobe koje su alergične na parfeme i imaju alergijsku reakciju na suncu od njih. Za ljeto je odličan izbor upravo zbog svojih laganih, lepršavih i svježih nota. Dostupan je u količini od 100 ml i pristupačnom cijenom od 179,00 kn. Tijekom ljeta sam ga često nosila, najčešće navečer nakon tuširanja, za duži osjećaj svježine. A, za preko dana sam ga par puta nosila sa sobom u torbi na posao, jer su nekad i dani na poslu naporni i stresni, pa tijekom dana, kad imam priliku, volim nakratko pobjeći u mislima s ugodnim mirisnom oblakom oko sebe. Nekako se i lakše podnese dan, ako je pri ruci miris koji pruža trenutno opuštanje, zar ne? :)
Laino L'eau Fraiche Par Nature je dostupan u Mulleru i Formasana trgovini (Teslina 13/ZG).




*PR poklon

Maja xx

4 komentara:

  1. Miris "zvuči" odlično sa svim tim notama. Definitivno ga namjeravam probati! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš spomenute mirisne note, onda ga definitivno moraš isprobati. ;)

      Izbriši
  2. Mmmm, divno zvuči!! Mislim da savršeno svježe miriši, ;-)) I da, mislila sam da je staklena bočica, :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, divan je miris, vrlo blag i svjež. A, bočica baš ovako zavara na prvi pogled, ali je sigurnija opcija ukoliko dođe do padanja na pod. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~