Kiehl's Experience by Peter Max




Prošli tjedan sam imala priliku posjetiti Kiehl's Hrvatska trgovinu u Arena centru (Zagreb) i prepustiti se u ruke Kiehl's stručnom osoblju kako bih provjerila stanje svoje kože, saznala nekoliko korisnih informacija i naposljetku odabrala proizvod koji bi odgovarao mojoj koži, a riječ je o Iris Extract Activating Essence tretmanu koji obećava blistavi izgled kože kojeg ću vam predstaviti u jednom od slijedećih postova. U trgovini veličine 50m2, koja zaista predivno izgleda proteže se Kiehl'sova povijest pa će te tako na zidovima primijetiti slike osnivača Kiehl's ljekarne, nezaobilaznog Mr. Bonesa koji je nekad davno služio kupcima da na njemu pokažu gdje na tijelu imaju problem, Harley Davidson motor, a povodom blagdana trgovina je poprimila šareniji izgled zahvaljujući suradnji s ikonom pop arta - Peter Maxom, pa će te uz svaki kupljeni proizvod moći odabrati željenu kutiju s njegovim potpisom, u koju će te smjestiti svoj Kiehl's proizvod. Ako ikad bude u prilici preporučam vam da posjetite trgovinu jer izgleda kao da ste ušli u neki drugi svijet. 

Pregled kože:

Sastoji se od kratke provjere kože, razgovora s djelatnicom i odgovaranja na nekoliko pitanja vezanih za stanje kože. Uz dva kratka testa (jedan mjeri hidrataciju kože, a drugi određuje tip kože) vrlo brzo će te saznati kakvo je trenutno stanje kože i koji bi proizvodi najbolje odgovarali vašoj koži. Uz pregršt proizvoda zaista se teško odlučiti za jedan ili dva, jer kad poslušate priču koja stoji iza svakog proizvoda, poželite ih imati sve. :) Uz proizvode za njegu tijela, lica i kose Kiehl's u ponudi ima i nekoliko mirisa s popratnom linijom za njegu tijela. 
Svakako moram istaknuti i činjenicu da Kiehl's promiče inicijativu „isprobajte prije kupnje”, koja je pokrenuta još prije 50 godina, pa možete zatražiti uzorak određenog proizvoda kako bi ga isprobali prije kupnje. Također, imaju i politiku jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca. Osim spomenutog, Kiehl's i reciklira pa će te već za tri potrošena proizvoda koja kad uz kupon vratite u trgovinu dobiti Kiehl's balzam za usne. 

U nastavku vam prilažem slike iz trgovine i nadam se da će vam se svidjeti kako je prostor uređen i da će te ga poželjeti vidjeti osobno. :)










Maja xx

2 komentara:

  1. Super su fotke! Predivno izgleda trgovina i jedva čekam posjetiti Kiehl´s jednom zgodom kad dođem u ZG. Istina da sam vrlo blizu Zagrebu, ali nikako da me put nanese, :-))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trgovina je savršeno uređena i svakako ju moraš posjetiti prvom prilikom. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~