L'oreal Professionnel Mythic Oil Shimmering Dry Oil


Nakon vrlo uspješnog i popularnog Mythic Oil ulja za kosu kojeg osobno obožavam i smatram ga do sad najboljim uljem za njegu kose kojeg sam imala priliku isprobati, L'oreal Professionnel je lansirao istoimeno ulje ali u verziji sa šljokicama koje je osim za kosu, namijenjeno i za njegu tijela. Volim suha ulja i često ih koristim, a još više volim ona koja sadrže šljokice u sebi jer osim što koži pružaju hidrataciju i elegantniji izgled, također kosu učine prividno svijelijom. S obzirom da nam se uskoro bliži proslava Nove godine, a znamo kako su šljokice nezaobilazne u toj prilici htjela sam vam predstaviti, a ujedno i predložiti ovo ulje kao dodatak koji će se svojim zlatnim sjajem savršeno uklopiti uz proslavu novogodišnje noći.
Mythic Shimmering Oil je smješten u staklenu ambalažu, dok je prvi Mythic Oil dostupan u plastičnoj ambalaži. Osim staklene ambalaže i dodatka šljokica Shimmering ulje miriše potpuno drugačije od originalnog Mythic ulja za kosu jer je obogaćeno uljem magnolije po kojem i miriše. S obzirom da je miris vrlo ženstven i intenzivan nanošenje parfema zaista nije potrebno, a sam miris ulja me podsjeća na Versace - Eros miris. Ulje se pri korištenju vrlo brzo upije u kožu, ostavljajući ju vrlo glatkom na dodir, dok se šljokice uopće ne osjete na dodir već kao da se stope s kožom. Šljokice zaista izgledaju suptilno i profinjeno, a koži pružaju vrlo prirodan sjaj. Nažalost kao što je to slučaj sa svim uljima koje sadrže šljokice u sebi, nije ih moguće zadržati na kosi duže od onog dana kad se nanesu jer one jednostavno otpadnu, no miris će potrajati i do slijedećeg dana. Na slikama niže sam pokušala uhvatiti šljokice na kosi ali kamera je jedva uspjela uhvatiti nekoliko šljokica, iako je uživo njih bilo mnogo više.

L'oreal Professionnel Mythic Shimmering Oil je dostupno za kupnju on line kao i u L'oreal Professionnel frizerskim salonima. Prepručena cijena je 198,00 kn za 100 ml.







*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

2 komentara:

  1. Dugo lomim kupti li ga, ili ne. Sad sam u fazi Kerastase svega :D i opčinjena sam. Super je recenzija, možda se odlučim kad potrošim već zalihe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kerastase ima odlične proizvode i vjerujem da si opčinjena. ;)
      Nadam se da ćeš zavoliti i ovo ulje, ako se odlučiš za njega. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~