Oriflame Milk & Honey Gold krema za ruke


Oriflame Milk & Honey Gold linija nudi veliki izbor proizvoda za njegu lica, tijela i kose. Do sad sam imala priliku isprobati kremu za ruke koju vam danas predstavljam.
Krema je smještena u kvalitetno, plastično pakiranje na tubu poput većine krema za ruke koje možemo naći u trgovinama i sadrži količinu od 75 ml. Redovna cijena joj iznosi 42 kn, ali se trenutno u katalogu može kupiti po cijeni od 29,90 kn. Milk & Honey Gold linija proizvoda je obogaćena ekstraktom meda i mlijeka iz organskog podrijetla i moram priznati da predivno miriše, a miris se osjeti i nakon prvog pranja ruku od nanošenja kreme. Tekstura kreme je bogata, srednje gustoće i lijepo se maže na koži, potrebna je količina nešto veća od zrna graška za potpunu njegu kože na rukama. Pruža svilenkasti osjećaj nakon nanošenja, ali ne ostavlja ljepljivi ni masni sloj već vrlo glatki koji nije nelagodan. Laganu suhoću na rukama vrlo brzo obnovi, a za potpunu obnovu vrlo suhe i ispucale kože potrebno ju je koristiti 2-3 večeri uzastopno. Koža na rukama ostaje zaglađena i nakon nekoliko pranja, što mi se sviđa jer se krema ne skida odmah s kože i ne moram ju često nanositi tijekom dana kako bih smanjila osjećaj zatezanja i suhoće na rukama. 
Sastojke možete provjeriti na OVOM linku. 







*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

4 komentara:

  1. volim kremice za ruke :D ova je bas i lijepa :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim kad ruke ostanu zaglađene od kreme nakon prvog pranja i taj osjećaj da nije masnjikavo na rukama, a da je ipak djelotvorna.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~