[ZAVRŠENO] Labello Lip Balm & Lip Butter Original + DARIVANJE


DOBITNICA DARIVANJA JE: RUŽA. Čestitam! Mail je poslan na tvoju adresu i nadam se tvom odgovoru u roku od 48 sati, inače ću morati izvući drugog dobitnika. Hvala svima na sudjelovanju, slijedeći mjesec vas čeka veliko darivanje povodom mog rođendana. :)

******

Za danas sam vam pripremila jedno malo, ali slatko darivanje. Dvoje čitatelja može osvojiti po dva proizvoda koja ću vam danas predstaviti, a riječ je o Labellovom Original balzamu i maslacu za usne. Oba proizvoda imaju funkciju da njeguju i štite usne, a na krajnjem korisniku je da odabere onaj koji mu najbolje odgovara. Balzam u sticku je meni osobno praktičniji za korištenje i iz navike uvijek koristim balzame koji su smješteni u klasično pakiranje poput ruža, no maslaci za usne mi imaju ljepše pakiranje. S obzirom da način nanošenja kod maslaca nije baš najpraktičniji jer se u principu nanosi s prstima što osobno ne preferiram, odlučila sam ga koristiti na način da ga prislonim na usne tek toliko da mi ostane taman dovoljna količina na usnama za adekvatnu hidrataciju i njegu, iako je s prstom doziranje lakše. Maslac najčešće koristim navečer prije spavanja jer je bogatiji i mojim usnama pruža hidrataciju i obnavljajuću njegu u odnosu na klasični balzam s obzirom da sadrži shea maslac i bademovo ulje, dok obični balzam sadrži shea maslac, ulje jojobe i pantenol. Oba proizvoda slično mirišu, vrlo suptilno i nenametljivo, a usnama pružaju visoki sjaj i hidrataciju i do 12 sati, a moram istaknuti i da su odlični kao podloga mat ruževima. 

Iz Labella nam poručuju: "Niske temperature lakše se podnose u paru, pa tako ne zaboravite i nadolazeće Valentinovo obilježiti nježnim poljupcima kojima ćete iskazati ljubav prema dragoj osobi. Ostaje vam samo da odaberete Labello Original u stiku ili Lip Butter u praktičnom limenom pakiranju i bezbrižno uživate u čarobno mekim i zaštićenim usnama."

Preporučene maloprodajne cijene: 
Lip Butter - 20,90 kn
Lip Balm - 13,90 knA, sad na darivanje. Dvoje čitatelja osvojit će balzam i maslac za usne, sveukupno 4 poklona od kojih svaki dobitnik dobiva 2 (1 balzam i 1 maslac za usne po dobitniku). Darivanje je otvoreno za sve (internacionalno). Jedno darivanje održat će se ovdje na blogu, a drugo na Facebook stranici OVDJE. Dovoljno je da se prijavite na jedno darivanje. U komentarima ispod ovog posta ostavite svoju e-mail adresu ili ime (ako ste logirani pod "Anonimno") kako bi objavila točnog dobitnika.
Igramo se do petka 19.02.2016. u 18:00.
Sretno!


*u suradnji s Labello Hrvatska
Maja xx

Broj komentara: 30:

 1. Mozda da darujete nesto osim labella.

  OdgovoriIzbriši
 2. antonialucki@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 3. Obozavam Labello, trenutno mi je omiljen njihov butter od maline :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Obozavam Labello, trenutno mi je omiljen njihov butter od maline :)

  OdgovoriIzbriši
 5. majdacajic@gmail.com
  Voli Vas Majda <3 :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Anica Mirosavljević,
  amirosavljevic@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 7. divno ..igrajmo see
  Marina Nerandzic

  OdgovoriIzbriši
 8. Tatjana Petrovic,tatjanariba@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 9. jovanovic.violeta65@gmail.com Violeta Radić

  OdgovoriIzbriši
 10. jakelicanamaria@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 11. Ivona Marjanović
  ivonamarjanovic1905@gmail.com

  OdgovoriIzbriši
 12. Mihaela Bogut hela.bogut@gmail.com

  OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood