[ZAVRŠENO] Nivea & MBS rođendansko darivanje


Napokon krećemo s prvim rođendanskim darivanje, imala sam problema s kućnim internetom pa se objava ovog posta malo odužila. 
U suradnji s Niveom pripremila sam vam 4 poklon paketa za koje se nadam da će vam se svidjeti. :) 
Riječi je o novitetima, kao i o proizvodima koje osobno volim i koristim te sam iste željela pokloniti i vama. Iz Nivee su bili vrlo ljubazni i velikodušni oko realizacije i pripreme poklona za darivanje i zbog toga im se zahvaljujem, a u nastavku ću vam linkati proizvode koje možete osvojiti (klik na ime proizvoda unutar svakog paketa vodi vas na Niveinu stranicu gdje možete više pročitati o proizvodima koje možete osvojiti). Linkam ih iz razloga jer će Nivea slati nagrade odabranim dobitnicima iz tog razloga ovo darivanje je namijenjeno čitateljima iz Hrvatske. Slijedeće darivanje će biti internacionalno i za par dana bi trebala ići objava za to. 
Poklone sam podijelila na dva dijela gdje su dva paketa za njegu lica, a preostala dva su za njegu tijela. Darivanju možete pristupiti preko bloga (u komentarima ispod ovog posta) ili na Facebooku OVDJE. U komentarima ispod ovog posta ostavite svoje ime (ako niste logirani na Bloggeru) i napišite broj paketa kojeg bi ste željeli osvojiti. Dvoje čitatelja ću izvući na blogu, a dvoje na Facebooku.
Igramo se do 20.03.2016. do 20:00 sati. 
Sretno! :)
Maja xx


****************

Dobitnice su objavljene i njihova imena se nalaze pored broja paketa. Čestitam! Molim da mi se javite u roku od 48 sati u inbox ili na mail (maja.missundaztood@gmail.com) sa svojim podacima za dostavu, koje ću proslijediti Nivei. Hvala!


***********************

(25.03.2016.)
S obzirom da se dvije dobitnice nisu javile, izvukla sam dvije nove za pakete 3 i 4. Paket #3 je osvojila Ivana Kuna, a paket #4 Manuela Rogina. Molim cure da se jave u roku od 48 sati na gore naveden kontakt. Hvala! 

*****************************

(29.03.2016.)
Treća sreća i posljednje izvlačenje. Cure iz prethodnog darivanja se nisu javile, pa sam izvukla ponovno dvije nove - Kristina Kemešić (paket #3) i Josipa Čačić (paket #4). Molim cure da se jave u roku od 48 sati na gore naveden kontakt. Hvala! Njega lica - (paket #1) - MAJA S. (blog)


Kreme za lice (paket #2) - LJILJANA SOLENIČKI (blog)Njega tijela (paket #3) - IVANA RUNJIĆ (FB)Protect & Shave linija (paket #4) - SANDRA SPEHAR (FB)


*u suradnji s Nivea Hrvatska
**jedan paket po kućanstvu

Broj komentara: 17:

 1. Kristina Soldo-paket broj 1. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Kreme za lice (paket #2 LJILJANA SOLENIČKI

  OdgovoriIzbriši
 3. Sofija Kovačevićnedjelja, 13 ožujka, 2016

  paket 1
  Sofija Kovačević

  OdgovoriIzbriši
 4. paket 4
  Gordana Grabar

  OdgovoriIzbriši
 5. Erna Žilić (paket #1)

  OdgovoriIzbriši
 6. Đurđica
  PAKET BROJ #4

  OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood