Lancome - Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector


Zbog iznimno gustog radnog rasporeda i dostupnosti 24 sata dnevno, žene spavaju sve manje i manje, a njihov je san sve nekvalitetniji. Zbog toga se i njihova koža više ne obnavlja kako bi trebala, a rezultat je ‘upalo’ lice, ten bez sjaja i bore. Zamjetan umor na licu od trenutka kada se probude nikako ne predstavlja dobar početak dana.
Kada je riječ o obnovi kože, ništa ne može zamijeniti kvalitetan san. Presudno vrijeme za ljepotu kože je između 23 sata i 2 sata. Dokazano je da se u ovim prvim satima sna, poznatim kao „zlatni sati“, epiderma najviše obnavlja. Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™, Lancômeov novi proizvod za ljepotu kože, tijekom sna transformira izgled kože, uz sasvim novi osjećaj pri buđenju. Nadahnut noćnim pakunzima za lice, posljednjim kozmetičkim trendom iz Azije, njegova jedinstvena i iznenađujuća formula gela u ulju briše znakove umora u stvarnom vremenu. Formula je istovremeno pruža potpunu pokrivenost i prozračnost, njegujuća je i osvježavajuća te maksimalno iskorištava sposobnost kože za oporavak i obnovu tijekom noći, kako bi se postigao odmoran izgled te glatkija, elastičnija i blistava koža od trenutka buđenja.


Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™omogućuje senzorno iskustvo na tri razine:
1. Ovaj gusti, svjetlucavi gel s jedva primjetnim daškom boje pruža osjećaj svježine, koji je dodatno naglašen jedinstvenim osjećajem koji stvara u dodiru s kožom.
2. Kombinacija vodenastog gela i sitnih čestica ulja prilikom nanošenja istinski transformira kožu. Svježi se gel topi pod prstima, otpuštajući zaštitna i njegujuća svojstva ulja.
3. Tekstura proizvoda Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™’ nevjerojatno je lagana, obavija kožu poput meke svile uz dugotrajan osjećaj ugode i njege.



****************************

Od kad sam postala mama spavam s "jednim okom otvorenim" (vjerujem da će se mame koje čitaju ovaj tekst sigurno pronaći u ovoj izjavi :D) što ponekad dovodi do nedostatka sna pogotovo onih noći kad su mi djeca npr. prehlađena. Sve to ostavlja trag na licu i uvijek sam u potrazi za proizvodima koji čine vidljivu razliku na mojoj koži lica, a svjesna sam da i uz redovitu brigu o koži mogu "odgoditi" starenje kože. Srećom postoji proizvodi koji mogu zavarati umoran izgled lica i učiniti ga da izgleda odmornije nego što je, poput Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector gel ulja za lice koji je namijenjen za noćnu njegu jer se koža najbolje obnavlja dok spavamo. 

Iako teksturom podsjeća na gel kad se utrlja u kožu lica ponaša se poput ulja iz tog razloga potrebno ga je nanijeti vrlo malo za prekrivanje lica i vrata. Za jednostavnije i luksuznije nanošenje možete se poslužiti malom žličicom koja se dobije zajedno s kremom za lakše doziranje i higijensko nanošenje jer u tom slučaju ne morate prst/e stavljati direktno u ambalažu.
S obzirom na svoju teksturu trajat će dugo, osobno ju koristim gotovo svakodnevno (isključivo navečer) posljednja 4 mjeseca i potrošila sam otprilike 2/3 sadržaja. 
Ambalaža je masivna, staklena i zaista prekrasna poput svakog Lancome proizvoda, luksuzna, jednostavna i efektna, a Visionnaire Nuit svojom dubokom modrom bojom zaista oduzima dah. 

Preko zime i tijekom hladnijih jesenskih dana volim koristiti proizvode koje imaju ulja u sebi jer iako imam mješovitu kožu lica, niske temperature ju dodatno isuše, zatežu i ponekad učine crvenom ponajviše na području obraza i nosa. U takvim situacijama mi najbolje pomažu ulja za lice jer mi pružaju adekvatnu njegu i potrebnu hidrataciju. S obzirom da se Vissionnaire Nuit u dodiru s kožom ponaša poput ulja bio je odlična zamjena za tekuća ulja za lice koja inače koristim tijekom jeseni i zime. Nanosim ga u vrlo tankom sloju i svaku večer bi radila kratku masažu lica dok se ne bi gotovo skroz upilo u kožu. Iako mješovita koža lica znači i masniju T zonu Vissionaire Nuit mi ju nije dodatno mastio, niti mi je bio težak na licu nakon nanošenja što mi je vrlo bitno kod tako bogatog proizvoda za lice, pogotovo navečer jer mi i nije baš najugodnije leći na jastuk s masnim licem. Djelovanje ovog proizvoda se vidi isključivo ujutro, nisam se budila s masnijom kožom lica, pore su bile sužene, sitnije linije popunjenije i ono najbitnije koža lica nije djelovala umorno i sivo što znači da je ovaj proizvod zaista činio razliku na mom licu i radio ono što obećava zbog čega je ušao u moje favorite među preparativnom kozmetikom. Nije mi prouzrokovao akne niti mi je začepio pore, prema službenim informacijama pogodan je i za osjetljivu kožu lica no moram napomenuti da iako sadrži vrlo dobre sastojke poput ulja suncokreta, šipka, crne ribizle i soje, također sadrži i parfem koji bi pojedincima s osjetljivom kožom lica možda mogao smetati. Miris nije previše intenzivan i nestane brzo nakon nanošenja na kožu. Cijena Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfectora iznosi oko 700 kn za 50 ml.






*PR poklon

Maja xx

4 komentara:

  1. Kako imam isti tip kože kao i ti vjerujem da bi mi ova krema bila savršena. Cijena joj je za moje prilike, na žalost, previsoka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da bi, zaista je odlična. Slažem se, cijena je nažalost visoka, no to je i za očekivati s obzirom da je riječ o HE brendu.

      Izbriši
  2. I ja sam mješovitokožac, :-)), ali isto tako u jesenskim i zimskim danima moram koristit bogatije kreme. Volim koristiti ulja, bez obzira na mješovitu kožu, ne maste me dodatno. Pošto ova krema sadrži ulje, mislim da bi mi se jako svidjela.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurno bi ti se onda svidjela, jer smo isti tip kože. Meni je ovo gel ulje fantastično. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~