Pastel On Pastel


U današnjem postu nosim raznobojnu pastelnu kombinaciju koju sam upotpunila detaljima sa slike iznad. A, htjela sam vam predstaviti i nove Reebok Face x Stockholm tenisice u Mint (Philosophic) nijansi koje su zaokružile cijelu kombinaciju. Ova kolekcija Reebok tenisica me je oduševila i dugo sam čekala da se pojave one u boji breskve, ali nažalost nisu stigle u HR (nisam sigurna hoće li jer su limited) u trgovinama su dostupne dvije nijanse - lila i mint iako je sveukupno lansirano pet nijansi (SLIKA).
Inače, Reebok brend i njihove tenisice su moje prve tenisice ikad koje sam veliki dio svog života najčešće kupovala i nosila. S obzirom da volim 80-e najviše zbog muzike, ali odjeće i obuće, ovaj klasični model s modernim dodirom me je oborio s nogu i morala sam ih imati, a stigle su mi kao poklon za rođendan od Antiše jer nisam prestala pričati o njima od kad sam ih ugledala. :D Žene. Netko radije odabere cipele, a ja sam zauvijek vezana za tenisice. Ovaj model tenisica je od kože, vrlo su udobne i zaista ih o-bo-ža-vam. I imaju malo veće kalupe u odnosu na druge brendove, pa ako ste u potrazi za udobnim tenisicama probajte s Reebokicama. :)
Dostupne su u ShoeBeDo trgovinama i na njihovom webu te u Reebok trgovinama, a ovdje možete vidjeti popis Reebok trgovina.Jakna/Jacket: H&M
Košulja/Shirt: H&M (mens/muški odjel)
Hlače/Pants: S.Oliver Tall
Tenisice/Sneakers: Reebok Face x Stockholm
Naočale/Sunglasses: RayBan
Sat/Watch: Marc Ecko
Torba/Bag: H&M
Lak/Nailpolish: Kiko 344
Balzam/Lip Balm: Maybelline Dr.Rescue Mint
Kosa/Hair: Remington (model CI9522) + John Frieda Beach Blonde Salt Spray
Miris/Fragrance: Narciso Rodriguez - Narciso Poudree
Photo: Antiša <3

Maja xx

4 komentara:

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood