S.Fresh Cosmetique Naturelle


S.fresh je hrvatski brend prirodne kozmetike koji u svom asortimanu ima razne proizvode različite namjene od onih za njegu lica i tijela pa sve do čajeva. Proizvode sam primijetila prošle godine na policama DM drogerija i odmah odlučila isprobati dva proizvoda 24/7 Anti Age kremu za lice i tijelo i Flower Power mirisnu maglicu za tijelo od ruže i pačulija koji su me odmah privukli svojim mirisom. 
Flower Power sam koristila cijelo prošlo ljeto nakon tuširanja i uživala u mirisu puderaste ruže i pačulija, zaista je predivan miris koji pruža pravo osvježenje, pogotovo tijekom toplih dana. Sadrži aloe veru i vitamin E. Ova maglica nije namijenjena isključivo za hidrataciju kože, već kao miris za tijelo i kosu, osobno ga koristim i na posteljini jer mi je miris toliko predivan da ga jednostavno ne mogu prestati mirisati i volim ga stalno osjećati. Preporučam da ga isprobate ukoliko još niste, naravno ukoliko volite kombinaciju pačulija i ruže. :)



24/7 višenamjenska krema je dostupna u dvije varijante, iako su obje namijenjene za njegu lica, ruku i tijela ona u zelenom pakiranju je anti age i namijenjena je ženama iznad 25 godina koje žele očuvati mladost svoje kože, dok je ona žute boje namijenjena svima. Zelenu varijantu sam kupila zbog opisa, ali i predivnog mirisa gardenije koji priziva ljeto svaki put kad ju pomirišem. Krema u žutom pakiranju je namijenjena za sve uzraste i tipove kože i teksturom je vrlo slična onoj u zelenom pakiranju, rekla bih da je najveća razlika upravo u samom mirisu krema, što mi se sviđa jer ukoliko nekome od vas smeta kremasti miris gardenije, preporučam da isprobate ovu u žutom pakiranju koja je svježija i citrusnija u odnosu na onu u zelenom pakiranju. Obje kreme su guste teksture, ali se lijepo mažu i brzo se upijaju u kožu. Osobno ih koristim svakodnevno poslije tuširanja i prije spavanja. S obzirom na svoju bogatu teksturu vrlo su hidratantne i nebrojeno puta su mi ublažile svrbež na koži od suhoće nakon tuširanja zbog čega mi uvijek stoje na noćnom ormariću. Koristim ih i za hidrataciju kože na rukama jer nisu ljepljive i ne ostavljaju masni trag, što mi je vrlo bitno kod krema za ruke jer su često suhe, a i uvijek nešto s njima radim i ne volim onaj masni osjećaj koji neke kreme ostavljaju. 
Obje kreme sam koristila i na licu, no ne svakodnevno jer imam mješovitu kožu lica i jednostavno mi je prebogata, no nanijela bi ju samo navečer prije spavanja kada bi osjetila da mi je potrebna dodatna hidratacija na koži lica, no svakako bi ju preporučila ukoliko imate suhu kožu jer zaista dobro nahrani kožu lica i pruža joj potrebnu hidrataciju. I moram napomenuti da mi nije izazvala nikakve reakcije na licu u vidu prištića i akni. 



Pure & Cool deo krema je proizvod koji je namijenjen za korištenje ispod pazuha i/ili na stopalima kao zaštita od znojenja. Ne sadrži alkohol, aluminij ni parabene već eterična ulja limuna i mente zbog čega ima iznimno svjež miris koji pruža osjećaj gotovo ledene svježine. Pri nanošenju se osjete sitne granulice koje su prožete ovim proizvodom no kad se utrljava u kožu te granulice se rastope u kremu koja se vrlo brzo upije u kožu. Vrlo neobičan i efektan proizvod koji je odlična zamjena deo sprejevima, pogotovo zbog svog sastava i činjenice da ne sadrži alkohol. Neće spriječiti znojenje, jer to niti jedan proizvod ovakve namijenjene ne može napraviti, no pružiti će svježinu i zaštiti od neugodnih mirisa. 



Uz žutu 24/7 kremu*, Pure & Cool deo kremu* dobila sam i Aloe After Beach sprej za tijelo poslije sunčanja* kojeg još nisam koristila za poslije sunčanja jer čekam odlazak na more i definitivno ga planiram nositi sa sobom, no za sad ga ponekad koristim poslije tuširanja jer divno miriše, pa sam vam ga htjela ukratko predstaviti s obzirom da pišem skupnu recenziju S.Fresh proizvoda. Aloe Veru inače koristim na koži poslije sunčanja, a najviše kad (ako) izgorim od sunca jer je ona poznata po svojim umirujućim svojstima i najbrže zaliječi kožu od opeklina. Aloe After Beach sprej je sačinjen od zelenog čaja, mentola, svježeg limuna i aloe vere i pruža vrlo ugodan osjećaj na koži, a kao svi do sad isprobani S.Fresh proizvodi miriše predivno. Aloe After Beach mirisom podsjeća na koktel vrlo je svjež, lagan i nimalo opterećujuć, mislim da je idealan izbor za ljubitelje laganih, svježih i intimnih mirisa. 
Niti jedan od gore spomenutih proizvoda ne sadrži parabene, bojila, sulfate, konzervanse niti su testirani na životinjama. 
Ostale S.Fresh proizvode, kao i cijene svih dostupnih proizvoda možete pronaći i kupiti OVDJE, kao i u odabranim ljekarnama i DM drogerijama. 



*proizvodi ustupljeni na testiranje 

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Proizvode ovog branda nisam nikada koristila. Po opisu, Flower Power mi je interesantan, kao i Aloe After Beach. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preporučam da svakako isprobaš neke od tih sprejeva, divni su i imaju različite mirise u ponudi. :)

      Izbriši
  2. Nisam ništa isprobala od ovog branda, nekako ih zaobilazim. Na prvu su me privukli, a onda sam čitala da su losi proizvodi, pa sam ih počela još više izbjegavati kad bi ih ugledala na policama... E sad, ti si me opet namamila da idem dalje, da isprobam. Mislim da ću kupiti Flower Power, sviđa mi se po tvom opisu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno nisan ništa loše čula o njima, eventualno da se nekom nije dopao miris nekog proizvoda, ali to ne smatram da je nešto loše jer imaju nekoliko istih proizvoda različitih mirisa, pa sigurno može netko naći nešto za sebe. Meni je ova 24/7 krema zaista odlična, miris garednije mi se sviđa, a Flower Power miris mi je <3 čak i najljepši od svih sprejeva koje imaju, jedino još nisam isprobala onaj plavi koji navodno miriše na baby puder. :)

      Izbriši
  3. Dezić mi je izvrstan, a bila sam jako skeptična oko njega, žuta 24/7 krema mi je divna mirisom, a Aloe After Beach nekako čuvam za ljeto, nisam ga čak ni špricnula za probu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem ti i ja sam bila zbog načina nanošenja. :) 24/7 krema mi je dobra, ali mi ona u zelenom pakiranju još bolje miriše. :D Ma nema šanse da bi ja izdržala, a da ne špricnem nešto što mi potencijalno dobro miriše. :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~