Afrodita 100% SPA piling i mousse za tijelo od jagode


Afrodita 100% SPA kolekcija proizvoda spada u grupu proizvoda "osobnog wellnessa". Proizvodi iz linije 100% SPA omogućuju prirodnu njegu kože bez parabena, parafina, konzervansa i silikona te su prilagođeni potrebama svakog pojedinca. Njihov posljednji novitet iz spomenute linije je piling i mousse za tijelo s mirisom jagoda. Ukoliko volite miris sočnih, slatkih jagoda pomiješanih sa šlagom zavoljet će te i miris ovih proizvoda, pogotovo moussea jer zaista miriše poput pravih jagoda, pomalo kremasto i srećom ne osjeti se onaj umjetan i preslatki miris koji u dodiru s kožom postane sintetički.




Piling za tijelo sadrži abrazivne koštice marelice koje su sitne i rade vrlo blagi piling na koži tijela. S obzirom da piling nije grub prilikom korištenja, pogodan je za osjetljivu i suhu kožu jer ju neće dodatno nadražiti, dapače koža će biti hidratizirana i svilenkasto glatka na dodir. Piling je obogaćen uljem makadamije i karite maslacem pa ujedno hrani kožu prilikom korištenja. Iako sadrži sastojke koji su hidratantni ne ostavlja masni trag na koži nakon ispiranja. S obzirom da je vrlo blag koristim ga otprilike svaka 4 dana. Smješten je u praktično pakiranje na tubu zapremnine 150 ml, a dostupan je u drogerijama.




Mousse za tijelo je upravo to - mousse. Na dodir je vrlo pjenast, no kad ga se uzme u nešto većoj količini ponaša se poput hibrida kreme i losiona. Sviđa mi se prozračna i lagana tekstura kod ovog proizvoda jer na koži klizi i brzo se upije, a da pri tom ne ostavlja masni trag što nam je vjerujem svima bitno kod ovakvih proizvoda za njegu tijela. U sebi sadrži sitna roza zrnca (mikrokapsule) koja se u dodiru s kožom rastapaju, obogaćena su vitaminom E koji je zaslužan za zaštitu kože od preranog starenja. Miris je vrlo ugodan i kako sam na početku teksta spomenula, u dodiru s kožom ne razvija se drugačije od onog kako miriše u ambalaži. Na koži se osjeti vrlo lagan kremasti miris jagoda koji nije sladak ni umjetan. Ovo je do sad najljepši i najugodniji voćni miris u kremi za tijelo kojeg sam isprobala. Ambalaža je ista kao i kod ostalih proizvoda iz 100% SPA linije za njegu tijela nakon kupanja. Cijena je oko 40 kn za 200 ml. 


*PR poklon

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Mousse za tijelo imam i baš je takav kako si ga opisala. Meni se sviđa. Moram isprobati i piling.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je mousse isto odličan, ako voliš blage pilinge ovaj je idealan. ;)

      Izbriši
  2. Nisam jo[ probala jagodu, inače obožavam njihovu SPA liniju. Super je ako je miris kao što kažeš!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, super je linija, a miris mousse od jagode je odličan! ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~