Noviteti i novosti #3


U današnjem postu čeka vas mnogo noviteta i informacija. Krenula bih prvo s predstavljanjem Chanelovog noviteta koji nam stiže početkom lipnja. Riječ je o novom Boy mirisu iz Les Exclusifs kolekcije koji je namijenjen muškarcima i ženama. Arthur Capel je nosio nadimak Boy i bio je Gabrijelina velika ljubav, od tud i inspiracija Olivier Polgeu za kreaciju novog fougere mirisa kojim dominiraju reske note lavande, citrusa i geranija na koje se nadovezuju tople note vanilije, mošusa i sandalovine. 




Na jesen nam stiže jedan novi mirisni brend na tržište, a riječ je o Zadig & Voltaire brendu koji nam spremaju miris za žene i muškarce u vrlo zanimljivoj i neobičnoj ambalaži koja će sigurno biti genijalna ideja za poklon (boljim) polovicama jer se obje međusobno savršeno nadopunjuju. Za sad još uvijek nemam službene slike mirisa, no na vrijeme ću vas obavijestiti o tome. Mirise sam isprobala i moram priznati da sam se oduševila, posebno muškom verzijom mirisa. :)



Prošli mjesec sam prisustvovala jednom divnom i ugodnom druženju u L'oreal Professionnel Akademiji gdje nam je predstavljena kompletna linija L'oreal Professionnel proizvoda i gdje smo uživali u koktelima i makaronsima uz frizuru po želji. S obzirom da Steampod obožavam i o njemu sam davno pisala u ovom postu, uvijek kad sam u prilici odabirem tretman s istim jer je zaista fantastičan i meni osobno najbolji uređaj za ravnjane kose. 
Serie Expert linija proizvoda za njegu kose je prepoznatljiva po svojoj oznaci odnosno logu koji izgleda kao puni krug unutar više većih krugova, a svaki krug predstavlja tri sloja vlasi koji se zovu kutikula, korteks i medula. A, prema savjetu i preporuci frizer odabire proizvode za kosu koji najbolje odgovaraju vašoj kosi. Edukatorica Ana je zaključila da bi mojoj kosi koja ima debelu vlas, suhe vrhove i normalno tjeme jednom riječju - nedisciplinirana kosa, odgovarala Liss Unlimited linija koja je obogaćena pro keratinom i uljem kukuje i žutog noćurka. Linija se sastoji od šampona, maske, ulja za pojačani sjaj kose te meni omiljenog dvostrukog seruma koji unutar svoje ambalaže ima dvije cjevčice koje istodobno ispuštaju jednaku količinu sadržaja teksture poput suhog ulja. Cijela linija prekrasno miriše, detaljnije dojmove ću pisati u jednoj od recenzija koje slijede. 







Givenchy Ange ou Demon Le Secret ove godine slavi 10 godina i povodom te obljetnice lansirao je limitirano izdanje koje je u Hrvatskoj dostupno isključivo u Mulleru. Ukoliko ste obožavatelj ovog mirisa, ovo je idealna prilika da ugrabite primjerak svog omiljenog mirisa u jubilarnom izdanju koje možete vidjeti na slici niže. Dostupan je u količini od 50 ml i cijenom od 667 kn.




Uriage, Olival i Nivea su nam pripremili pregršt noviteta za bezbrižno sunčanje i uživanje na plaži. :) 
Nivea je lansirala proizvode za zaštitu kože tijela koji istovremeno štite i pružaju osvježavajući efekat na koži što će nam svima sigurno dobro doći pod vrelim suncem na plaži. 
Trenutno koristim Uriage kremu za lice sa zaštitnim faktorom 30 i sviđa mi se tekstura i to što nije previše masna na koži, makeup savršeno sjeda na nju i traje mi cijeli dan. Ne ostavlja bijeli trag na licu i za sad još uvijek nemam nikakvih znakove pigmentacije na koži, ali s obzirom da nas pravo proljeće još uvijek nije počastilo kako treba (nadam se da ljeto hoće) za detaljnije dojmove ćemo se morati još malo strpiti. :)





Dior je lansirao nekoliko noviteta, a među njima All In Brow 3D sjenilo i vosak za obrve, te Diorshow Maximizer 3D serum za rast i jačanje trepavica koji se može koristiti prije maskare ili navečer prije spavanja za jače i glađe trepavice, a obećava trostruko veće trepavice. Dojmove pišem čim ga dobro isprobam.



Prošlu srijedu se održao prvi Beauty Blogger Meet Up u prostoru HUB385. Imali smo priliku poslušati predavanje o fotografiji i načinu fotografiranja koje nam je na dinamičan i zanimljiv način predstavio fotograf Mario Poje. Podijelio je s nama interesantne ideje kako slike na blogu možemo učiniti zanimljivijim. 


Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Jao ne mogu da docekam da probam Boy

    OdgovoriIzbriši
  2. Interesantni noviteti. Moji prvi dojmovi o Boy mirisu su vrlo pozitivni. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iako sam ovaj post pročitala davno, nisam stigla komentirati, :-))
    Predivni noviteti. Meni se najviše sviđa Boy i nadam se da ću jednom imati prilike isprobati ga.
    Uriage kremu za lice imam i ja i koristim ju, meni je isto okej. I jako me zanima kako će ti se pokazati serum za trepavice od Diora.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)
      Drago mi je da ti se sviđaju. Vjerujem da će biti prilike da isprobaš Boy.
      Post za Diorov serum je objavljen na blogu. ;)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~