Dior Maximizer 3D serum & Dior Lip Glow Pomade


Diorshow maximizer 3D triple volume plumping lash primer
Diorov primer ili baza za trepavice je proizvod koji se nanosi prije maskare ili sam kao tretman tijekom noći. Smješten je u elegantno bijelo pakiranje, a i sam proizvod je bijele boje koji trepavice također ostavlja bijelima, ali vrlo kratko nakon nanošenja. Maskaru je moguće nanijeti odmah nakon nanošenja primera, ali ja ga osobno volim ostaviti par minuta na trepavicama jer mi je onda efekat maskare puno bolji. Naime, kad se primer ostavi na trepavicama da se malo posuši, trepavice postaju čvršće i elastičnije, a maskara bolje odrađuje svoj posao po pitanju gustoće. Trepavice se neće zalijepiti nakon primera, niti će ih maskara dodatno slijepiti dapače, lijepo ih razdvoji, produži, progusti i pojača intenzitet crnog pigmenta u maskari. S obzirom da su moje trepavice duge, tanke i bez volumena korištenje seruma čini značajnu razliku na mojim trepavicama.
Znate kako neke maskare samo obojaju trepavice, ne pruže gustoću niti volumen, ovaj serum ih učvrsti i svaka maskara koju sam isprobala pruža dramatičniji izgled trepavicama uz prethodno korištenje ovog primera. Serum nisam koristila kao tretman preko noći, ali s obzirom da se šminkam svaki dan i nanosim primer svaki dan koji odstoji na trepavicama sigurnih 10-ak sati nema potrebe da ga dodatnom nanosim i tijekom noći.

No ukoliko imate slabe trepavice, svakako ga možete koristiti i tijekom noći kako bi postale čvršće. Primer je obogaćen šupljim kuglicama silicija zbog toga trepavice nisu otežane nakon nanošenja seruma, a ricinusovo ulje je dobro poznato po svojim njegujućim svojstvima jer trepavicama pruža čvrstoću i sprečava opadanje istih. Maskara je dostupna u količini od 10 ml i cijenom od 264 kn. 



1. bez ičega, 2. samo maskara, 3. serum, 4. serum + maskara


Dior Addict Lip Glow Pomade
Dior je lansirao balzam za intenzivnu njegu usana. Odmah na početku opisa moram istaknuti kako ovaj proizvod nije isto što i popularni Lip Glow Balm, riječ je o dva potpuna različita proizvoda potpuno drugačijeg sastava.
Nova Diorova „pomada“ smještena je u plastično pakiranje na tubu, dok je aplikator silikonski i napravljen je tako da savršeno sjeda na usne i prati konturu istih. Sviđa mi se što je aplikator silikonski jer sam jedna od onih „sretnica“ koja dobije upalu oka ili herpes na usnama ukoliko tuš, maskare i balzame za usne koristim duže od 3 mjeseca, a s obzirom da je aplikator silikonski obrišem ga nakon korištenja kako bi ga mogla što duže koristiti. Lip Glow Pomade je dostupan u samo jednoj, univerzalnoj nijansi (001) koja ističe prirodni pigment usana.
Pomada je obogaćena uljnim sastojcima shea maslaca i kao takva usnama pruža intenzivnu hidrataciju, zaštitu i ugodu na usnama. Njegova uloga je da obnovi usne i pruži im hidrataciju što on i čini. 
Sviđa mi se što usnama pruža suptilan sjaj, iznimnu ugodu i njegu na usnama. Nije ljepljiv i previše sjajan što mi je vrlo bitno kod proizvoda ovakve namjene. S obzirom da njeguje usne i pruža sjaj ovo bi svakako mogao biti 2u1 proizvod, odnosno sjajilo i balzam za usne u jednom. Nanosim ga kao samog ili kao podlogu mat ruževima. Kao sam zadržava se otprilike 2, 2 i pol sata na usnama, sjaj se s vremenom izgubi ali je hidratizirajući učinak prisutan još nekon vrijeme na usnama. Sadrži 12 ml što je poprilično velika, meni osobno gotovo nepotrošiva količina jer ga nemam potrebu koristiti svaki dan, pogotovo za vrijeme toplijih dana kad su mi usne u dobrom stanju. Cijena Lip Glow Pomade iznosi nešto više od 200 kn.




*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 10:

  1. Marijana Šimićutorak, 21 lipnja, 2016

    Ti već imaš duge trepuške pa ti nije ni potrebna ova baza.Ako sam ja to dobro primjetila. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imam nešto duže trepavice ali ih serum još dodatno produži, meni se kod njega najviše sviđa što mi trepavice učini gušćim i pogled dramatičnijim, sama duljina mi nije toliko ni bitna. :)

      Izbriši
    2. Marijana Šimićsrijeda, 22 lipnja, 2016

      Da i meni je bitnije da su gušće.Baš ih učini vidljivo gušćim ali ne slijepi ih jednu o drugu. A skidanje maskare jel otežano ili je uobičajeno?

      Izbriši
    3. Joj tek sad vidim da mi je tvoj komentar promakao kad si ga napisala i tek sam ga sad vidjela.
      Skidanje nije otežano, rekla bih da je uobičajeno, možda mrvicu lakše. Najčešće koristim micelarne za uklanjanje makeupa s očiju, a serum sam skidala i s Niveinim mlijekom i također super sve skida, ne ostaju nikakvi tragovi nakon umivanja.

      Izbriši
  2. Meni se čini da ti ovaj serum ispod maskare baš napravi razliku. Sviđa mi se!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, napravi razliku. :) Trepavice su tamnije i gušće. Produži ih također, ali se to iz nekog razloga puno bolje vidi kad nemam tuš na kapcima, što sam tek kasnije slučajno skužila kad jedan dan nisam nanijela tuš.

      Izbriši
  3. Vidi se razlika i to mi se jako sviđa! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrlo su zanimljiva oba proizvoda. Na trepavicama se baš vidi razlika i to je super.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~