Essence Exit To Explore


Aktualna (trendovska) kolekcija od Essenca nosi naziv Exit To Explore i pršti vibrantnim tropskim nijansama. S obzirom da mi je stiglo nekoliko proizvoda iz spomenute kolekcije, pokazat ću vam ih u današnjem postu. Exit To Explore kolekcija je inspirirana Amazonijom, veselim i intenzivnim nijansama roze, ljubičaste, zelene... kolekcija se sastoji od sjajila za usne, lakova za nokte, toaletne vodice i;
rumenila u gradient nijansi koja iz nježno breskvaste nijanse prelazi u girly rozu, pod nazivom 01 My Heart Is Beating Like A Jungle Drum. Rumenilo je vrlo intenzivne roze nijanse na mojim obrazima i vrlo je pigmentarino, pa ga je potrebno nanositi lagano i polako nadograđivati do željenog intenziteta na obrazima. Ima nježni slatki miris, što me je ugodno iznenadilo. Sadrži 8,5 grama proizvoda po cijeni od 29.90 kn.  

U kolekciji su dostupna tri sjenila holografskog završetak pod nazivom 01 You Can, Toucan (tamno zeleno), 02 Queen Of The Amazons (plavo) i 03 Apricot Cockatoo (svijetlija boja breskve). Isprobala sam nijense 02 i 03, sjenila su mekana na dodir i lijepo se blendaju sintetičkim kistom. Tamnija nijansa (02) se ne trusi, što me je također ugodno iznenadilo. Boja je vrlo pigmentirana i potrebno je lagano raditi s njom i nadograđivati boju. Nanijela sam ga preko cijelog kapka, ali sam potom od polovice kapka nanijela nijansu 03 pa će te primijetiti na slici niže kako je nijansa 03 pomiješana s nijansom 02 poprimila zelenkastu boju na kapcima. Sjenila su nanesena bez primera i izdržali su na kapcima sigurnih 8 sati bez da su se nakupili u pregibima kapka (nemam masne kapke). Svako sjenilo teži 2,8 grama i koštaju 16.90 kn.

Refreshing ruževi za usne dostupni su u dvije nijanse 01 Pink Parrot (ružičasta) i 02 Apricot Cockatoo (marelica) i smješteni su u usku ambalažu na odvrtanje. Kako im samo ima kaže "refreshing" oni to zaista i jesu jer mirišu na mentu i kad se nanesu na usne i pri tom pružaju osvježavajući efekat. Svijetlija (02) nijansa je vrlo nježna i suptilna, na mojim usnama se gotovo i ne primijeti, ali im pruža diskretan sjaj, dok je Pink Parrot nijansa intenzivnija i lijepo osvježi lice. Na usnama se ponašaju poput balzama, ne ljepe se i ugodni su. Trajnost im je oko dva sata i ravnomjerno blijede s usana. Sadrže 1,5 grama proizvoda, a cijena im iznosi 21.90 kn.

Tetovaže za kožu i kutikulu sadrže pregršt tropskih motiva, od šarolikog cvijeća pa sve do isto tako šarenih životinja holografskog efekta. U pakiranju se dobiju tri papira prepuna tetovaža, a cijena im iznosi 25,90 kn.

Gumice za kosu s cvijetom frangipanija u bijeloj i ljubičastoj nijansi smješteni su pod nazivom 01 My Hair Is A Jungle. Vrlo su čvrste, pa su idealne za moju tešku kosu. Mogu se nositi na razne načine, što će te vidjeti na slici niže. Cijena za par gumica (2 komada) iznosi 16.90 kn.

Kolekcija će biti dostupna od početka rujna 2016. godine, na prodajnim mjestima DM-a, Bipe, Kozma i Konzuma do isteka zaliha.







*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Preslatka je kolekcija, sviđa mi se ovaj look koji si napravila.
    Petra

    OdgovoriIzbriši
  2. Preslatka kolekcija! Kupila sam si ove gumice za kosu jer im nisam mogla odoliti, baš su mi preslatke, iako nikad ne vežem kosu.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~