Versace Eros Pour Femme EDT


Dvije godine nakon lansiranja parfemske verzije Versace Eros mirisa za žene, stigla nam je i toaletna verzija koja pršti veselim, voćnim i zavodljivim notama. Ono što je zajedničko toaletnoj i parfemskoj verziji je naizgled identična bočica uz minimalnu preinaku (zlatni prsten na bočici je izostao kod toaletne verzije), te boja kutije i glavno lice kampanje – Lara Stone.

Iako najčešće toaletne verzije imaju dodirnih točaka s originalnim kompozicija i najčešće su lakše od prvijenaca kod Erosa to pak nije slučaj, jer su parfemska i toaletna verzija potpuno drugačije. Iako obje verzije krasi jasmin, kod toaletne verzije on je manje primjetan zbog dominantnih nota maline, mandarine, naranče i ribizla pa zbog toga jasmin na mojoj koži ne dolazi do izražaja. 

Toaletna verzija je mnogo lakša, svježija, voćna ali posjeduje zavodljivu crtu koja krasi i parfemsku verziju. Iako toaletnom kompozicijom dominira bijelo cvijeće i citrusi miris je izuzetno profinjen i nadasve ugodan. Mene je osobno iznenadio jer sam očekivala blažu verziju prvijenca, a dobila sam idealan, upečatljiv miris za ljetne dane i večer od kojeg se ne odvajam posljednjih tjedana. Ima nešto čarobno u njemu što me impulzivno tjera da svakodnevno posežem za njim. Omjer slatkoće i citrusa u njemu na mojoj koži čini idealnu kombinaciju i ono najbitnije ne mijenja svoj miris cijelo vrijeme dok traje na mojoj koži. Iako sam osobno ljubitelj jačih i orijentalnih mirisa i vrlo sam izbirljiva po pitanju proljetno ljetnih mirisa jer moja koža čudno reagira u kombinaciji s voćnim i citrusnim notama, no Eros EDT je zaista ispunio moja očekivanja i savršeno se slaže s kemijom moje kože. Iako je ovo pritajen i intiman miris zbog čega mu ime u potpunosti pristaje kao takav ne guši, s obzirom na svoju pritajenost i diskretnu auru, vrlo je trajan na mojoj koži, osjeti se i nakon 8 sati od nanošenja. Ukoliko se prvijenac nije slagao s vašom kožom preporučam da isprobate toaletnu, možda se i vi ugodno iznenadite, baš poput mene. :)



*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

4 komentara:

  1. Divna recenzija i meni se odmah dopao! Zbog tvog opisa sad sam i ja ponosna vlasnica jednog primjerka. :D
    Petra

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! <3
      Baš mi je drago da se i tebi svidio, zaista je jedan od ljepših mirisa koji su izašli ovo ljeto.

      Izbriši
  2. Odličan izbor za ljeto!! Meni se svidio jako!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da se i tebi svidio, meni je predivan! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~