Givenchy - Live Irresistible Eau de Parfum


Live Irresistible nastavlja niz Givenchyevih Irresistible varijacija pružajući nam ovog puta veseo i iskričav miris koji pršti slatkim notama pralina, ananasa i marakuje. Oblik bočice je ostao vjeran svojim prethodnicama, ali je nadograđen zubcima na bočnim stranama pa u odnosu na svoje glatke prethodnice pruža (barem meni) sigurnost od ispadanja prilikom držanja.

Top čine vibrantne note već spomenutog voća uz pokoji akord agruma koji se vrlo blago osjete. Živahnost i poletnost top nota na mojoj koži vrlo brzo splasne i potom dominiraju note pralina, irisa i pačulija, a biber čitavo vrijeme lagano štipa za nos pružajući ovoj varijanti dozu ozbiljnosti. 

Very Irresistible je poput kameleona, bočica koja krije tekućinu nježne boje vrlo lako može zavarati da je riječ o vrlo laganom i romantičnom mirisu, top note ga vrlo dobro zakamufliraju pa možda pomislite kako je to još jedan "girly" miris u nizu, no na koži se vrlo brzo transformira i iz umiljatog nenapadnog mirisa počne obavijati svojim zavodljivim notama i u tren se pretvara u miris umjerene aure i nevjerojatne trajnosti.  
Mogu ga zamisliti tijekom cijele godine, jer je jedan od onih kojeg ne mogu smjestiti u posebnu kategoriju mirisa koja odgovara određenom dijelu godine, odnosno toplijem ili hladnijem. Ima sve - cvjetne i voćne note, mrvicu začina i drvenastih nota koje su tako složene da će odgovarati uvijek i u svakoj prilici, bilo da je riječ o dnevnom izlasku na kavu, formalnoj proslavi, večeri u dvoje ili izlasku u noćni klub. Ne bi mogla definirati ni za kakvu je dob jer bi se vrlo lako mogao svidjeti curama različitog karaktera i širokog raspona u godinama, zaista je univerzalan ali uz uvijet da vam prethodno odgovara na koži. Ime mu u potpunosti pristaje, vrlo je živahan i kao da odašilje poruku "živite život punim plućima", a ukoliko niste pogledali spot za istoimeni miris pozivam vas da to svakako napravite klikom na ovaj link. Meni je ovo jedan od ljepših reklama za mirise, vrlo dinamična i pokazuje kako je Very Irresistible uistinu primjeren za svaku prigodu. 
Live Irresistible je trenutno dostupan u parfemskoj verziji o kojoj sam vam pisala u ovom postu, te u toaletnoj koja je za mene ipak mrvicu preslaba. :)




*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Lijep mi je ovaj miris, ali original (V.I.) najviše volim. :)
    Petra

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam probala ovaj ali uskoro ide Bozic pa moj rođendan hehe

    OdgovoriIzbriši
  3. Mmmm, vrlo zanimljivo!! Nisam ga isprobala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da kao zaljubljenica u mirise, sigurno hoćeš. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~