Dsquared2 Want & Want Pink Ginger


Orijentalni, drveni i gurmanski mirisi će uvijek imati posebno mjesto kod mene. Oduvijek preferiram nositi takvu vrstu mirisa, a osobna kolekcija mi se zapravo i sastoji od većine mirisa iz spomenute skupine. Kod Dsquared ženskih mirisa sam navikla na lagane, svježe i nenametljive note no lansiranjem Want mirisa brend je otišao u sasvim drugom smjeru lansirajući gurmanski miris s jednom vrlo finom, dominantnom notom vanilije zbog čega se Want približio omiljenim mi mirisima iz iste skupine. Bočica vrlo neobičnog izgleda s masivnim bijelim čepom zaista odskače od ostalih bočica na tržištu, zbog čega je vjerujem mnogima uspjela skrenuti pažnju na sebe. Početne note Want mirisa čine savršen sklad vješto izbalansiranih nota tek primjetnih začina bibera i đumbira, dovoljno da slatkoću i nježnost heliotropa i vanilije drže u tolikoj mjeri da ne postanu preintenzivni. Vanilija zna biti opasna, pogotovo ukoliko je bogata, gusta i jako naglašena u nekim mirisima i nažalost pojedincima može zadati glavobolju, no u Wantu je primjereno dozirana, osjetna ali ne preuzima dominaciju na mojoj koži. Vrlo nježan, mekan i kvalitetan miris koji iako se sastoji od dvije vrste vanilije (absolut i vanilije s Madagaskara) one su vrlo prozračne, lepršave i nježne. Kvalitetno izveden miris koji satima leprša oko mene šireći divan, mekani oblak nježnosti. Savršen za hladnije dane i noći, nosiv u svim prigodama ukoliko ste ljubitelj gurmanskih mirisa. Umjerene aure i trajnosti do 8 sati na mojoj koži.

Want Pink Ginger je nastavak prvijenca koji je zadržao isti oblik bočice, ali je bijele djelove zamijenio rozim. Kod Pink Ginger verzije ne dominiraju note vanilije kao kod prethodnika, ali su zato začini preuzeli glavnu ulogu. Vrlo pikantan, bockav, pomalo oštar miris. Nevjerojatno mi je koliko priziva božićne blagdane svaki put kad ga nanesem. Ne znam zbog čega konkretno, ali ima nešto festive u njemu što me iznova vraća u vrijeme blagdana svaki put kad ga nanesem. Takav osjećaj dobijem još jedino kad nosim Angel od Muglera, ali Pink Ginger mu se opasno približio s istim olfaktivnim sjećanjem. Ista vrsta vanilija koje dominiraju prvijencem u Pink Gingeru su manje naglašene, osjetne su no ne u tolikoj mjeri upravo zbog dominacije začina, no to Pink Ginger ne čini manje zanimljivim, dapače vrlo je zavodljiv i prikladan za svaku priliku, a najljepše dolazi do izražaja u jesen i zimu. Pink Ginger bih odabrala za dnevne izlaske i obavezno za vrijeme blagdana, dok bi Want bio idealan za večernje izlaske u klub tijekom zime, kao i za intimnu večeru u dvoje. Ukoliko volite gurmanske mirise s notama vanilije koja nije preslatka, svakako isprobajte obje verzije jer sam sigurna da će vam se jedna od njih svidjeti. :)




*proizvodi ustupljeni na testiranje 

Maja xx

2 komentara:

  1. Vidjela sam ove novitete, ali ih nisam isprobala. Vrlo su mi zanimljive bočice, na prvu su me osvojile izgledom. Po tvom opisu mi se čine jako, jako zanimljivi mirisi.

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~