Rimmel - Magnif'eyes paleta, The Only One Matte ruž & Wonder'full Extreme Black maskara


Rimmel nam je pripremio mnoštvo noviteta, a neke od njih ću vam predstaviti u današnjem postu. Riječ je o Magnif'eyes paleti sjenila za oči, The Only One Matte ruževima za usne i Wonder'full maskari za trepavice.

Magnif'eyes paleta // 
"Rimmel je u jednoj paleti pripremio sve što je potrebno za neodoljiv pogled. Paleta sadrži ogledalo i aplikator sa spužvicama za nanošenje sjenila. U paleti se nalaze mat i sjenila sa šljokicama kako bi zadovoljila sve želje. U prodavaonicama se nalaze tri kombinacije nijansi za kreiranje različitih lookova. Cijena palete je 79,90 kn."

Magnif'eyes palete su dostupne pod slijedećim nazivima; Keep Calm and Wear Gold, London Nudes Calling i Grunge Glamour. Svaka paleta sadrži sveukupno 8 sjenila, od kojih je pet sjajnog (shimmer) završetka, a tri su mat. Paleta je idealna jer sadrži različit raspon nijansi za kreiranje dnevnih i večernjih lookova. London Nudes Calling paleta sadrži kombinaciju sjenila za neutralne dnevne lookove, kao i one tamnije u sivim i smeđim tonovima. Sjenila su vrlo mekana i kremasta na dodir te se lijepo blendaju. Shimmer je vrlo suptilan na kapcima i ne izgleda napadno. S blendanjem se gubi intenzitet boje pa je potrebno nadograđivati nijansu na kapcima kako bi se postigao željeni intenzitet boje ili umjesto toga koristiti bazu ili kremasto sjenilo kao podlogu, prije nanošenja sjenila. Sjenila sam nanosila sintetičkim kistom jer se tako najmanje truse, a kist pokupi najviše pigmenta. Ukoliko imate masne kapke, baza će u svakom slučaju biti potrebna prije nanošenja sjenila kako bi produžili trajnost istih. S obzirom da osobno nemam masne kapke sjenila su izdržala sigurnih 10 sati na mojim kapcima, bez da su se uvlačila u pregib kapka. 

The Only One Matte ruž //
"The Only One ruževi obećali su revoluciju boja, a Only One ruževi s mat finišem donose nevjerojatnu boju, očaravajuću kremastu teksturu i senzacionalnu postojanost. Mat ruževi koji isušuju usne su prošlost! Snažno prekrivanje, intenzivna boja i besprijekoran mat finiš u samo jednom potezu. Ugodan i njegujuć, ovaj ruž čini se kao san. Pruža potpuno novo iskustvo i htjet ćete koristiti samo njega. Bestežinska boja i ugodnost ostaju na usnama satima i satima. Naglašena mat boja uz neodoljivu ugodnost, njegu i postojanost.The Only One Matte ruževi koji vas neće iznevjeriti! The Only One Matte ruževe možete kupiti po cijeni od 59,90 kn u prodavaonicama dm-a i Bipi"

Isprobala sam nijanse 200 Salute i 500 Take The Stage. Prije svega moram naglasiti kako je formula ovih ruževa fantastična. Nevjerojatno su ugodni na usnama, a pružaju mat završetak. Izuzetno pigmentirani i u jednom potezu ostavljaju intenzivnu boju na usnama. Inače imam običaj nanijeti balzam za usne prije nanošenja bilo kojeg mat ruža, no s ovim ruževima to ne moram raditi jer u isto vrijeme pružaju usnama njegujući efekat i doslovno klize tijekom nanošenja. Miris je prisutan kod ovih ruževa i pomalo je intenzivan, ali nestane brzo s usana kad se nanese. Smješteni su u čvrsto crveno, plastično pakiranju unutar kojeg je metalna plastika iz koje izlazi ruž. 
Salute je nude nijansa rozog podtona, koja diskretno ističe usne. Odličan izbor za dnevne izlaske, neutralan, a efektan. 
Take The Stage je crvena nijansa toplog podtona, lijepo osvježi lice, na meni lagano vuče na narančasto, zbog čega će mi biti idealan odabir za proljeće i ljeto, jer nemam ovakvu nijansu u kolekciji. Oba ruža, bez obzira na nijansu su zaiste odlične pigmentacije i pružaju njegujući, baršunasti osjećaj tijekom nošenja. Vrlo su trajni na usnama, iako je Take The Stage nešto trajnija u odnosu na nijansu Salute oba su izdržala 3 sata na mojim usnama bez konzumacije jela i piće. Uz konzumaciju hrane i pića Salute vrlo brzo nestane, dok Take The Stage lagano počne blijediti. 

Wonder'full Extreme Black maskara //
Maskara je smještena u smeđe - brončano pakiranje sličnog oblika poput većine Rimmelovih maskara, o jednoj sam već pisala u OVOM postu. Wonder'full maskara je obogaćena arganovim uljem za koje je poznato da njeguje i potiče rast trepavica. Četkica kod ove maskare je malo fleksibilna, sintetička, nešto je veća i eliptičnog je oblika. Čekinje su gusto raspoređene i obuhvaćaju trepavice od korjena do vrha. Od prvog korištenja maskara odlično radi svoj posao po pitanju volumena i produljivanja trepavica, nije bila vlažna niti mi je slijepila trepavica. Dapače, s obzirom na materijal od kojeg je četkica napravljena i na raspored čekinja odlično razdvaja svaku trepavicu. Ima izražen crni pigmenti što pogled čini dramatičnijim. Tijekom cijelodnevnog nošenja nije se trusila, a trepavice su zadržale svoj volumen. Lako se skida uz upotrebu micelarne otopine i ne ostavlja tamne tragove oko očiju nakon što operem lice poslije skidanja makeupa. 








*proizvodi ustupljeni na testiranje 

Maja xx

4 komentara:

  1. Ruževi izgledaju wow *-*
    Oba ti krasno stoje! <3
    Petra

    OdgovoriIzbriši
  2. Paleta mi jako lijepo izgleda!! A i ova maskara mi se čini čisto okej, sviđa mi se četkica.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, paleta ima super kombinaciju boja, a za maskaru imamo samo preporuke, zaista je odlična! :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~