Oriflame - Optimals Even Out Illuminating serum


Oriflame je u sklopu Optimals Even Out linije proizvoda za njegu lica lansirao serum, okoloočnu, te dnevnu i noćnu kremu za lice. Isprobala sam serum za lice, o kojem ću vam danas prenijeti svoje prve dojmove, no prije toga ukratko bi vam željela predstaviti spomenutu liniju.

Već 50 godina, Oriflame pronalazi inspiraciju u prirodi Švedske u kojoj se nalaze mnoge od najotpornijih biljaka u svijetu. Njihovi su znanstvenici odabrali neke od najučinkovitijih poznatih biljaka u Švedskoj – koje sadrže visoke koncentracije antioksidanasa, vitamina i esencijalnih ulja kako bi stvorili temelj novih formulacija za liniju njege kože Optimals Even Out. Rezultat je kolekcija jedinstvenih mješavina prirodnih sastojaka iz Švedske. Svaka od njih predstavlja rješenje za specifične potrebe kože – pomažući koži da postigne ravnotežu u njezi i izgledu.


LUMILIGHT KOMPLEKS
Melanin je tamni pigment odgovoran za boju kože. Kada se neravnomjerno distribuira u koži, može uzrokovati nastanak mrlja, staračkih pjega i promjena izazvanih djelovanjem sunca. LumiLight kompleks umanjuje pojavu postojećih tamnih mrlja i sprječava nastanak neravnomjernog tena u budućnosti.

POSEBNO ODABRANE BILJKE višestrukih prednosti koriste se u formulaciji za Even Out mješavinu prirodnih švedskih sastojaka. Zajedničkim djelovanjem umanjuju pojavu tamnih mrlja i vraćaju koži prirodnu blistavost uz savršeno ujednačeni ten.

Ogrozd

Voćne kiseline poboljšavaju vitalnost i blistavost kože

Suručica

Vitamin C učinkovito pomaže umanjiti tamne mrlje

Ulje sjemenki brusnice

Antioksidansi poput vitamina E hrane i štite kožu




Optimals Even Out Illuminating serum (30 ml, 74.90 kn) //
Smješten u jednostavnu staklenu, prozirnu bočicu zapremnine 30 ml. Serum je lagane teksture i prilikom nanošenja klizi na koži i vrlo brzo se upija. Naizgled biserno bijele je boje ne skrivajući svoje roze iluminirajuće čestice kojima je glavna zadaća učiniti ten ujednačenim i blistavijim, a to uspješno i rade. Naime, nakon nanošenja koža lica zaista poprima ujednačeniji izgled i izgleda življe i odmornije. Odličan je i kao podloga za makeup, vrlo brzo se upija u kožu, a pri tom ju ostavlja idealno glatkom za nanošenje pudera koji doslovno klizi na koži. Ima ugodan, cvijetni miris koji brzo nestane nakon nanošenja. S obzirom na svoju laganu teksturu odličan mi je odabir za vrijeme toplijih dana jer osim što se brzo upija, mojoj mješovitoj koži ne radi probleme na t zoni po pitanju prekomjernog izlučivanja sebuma. Mojoj koži pruža optimalnu hidrataciju koja je u ovom sad već gotovo ljetnom periodu dostatna, pa nema potrebe da uvodim dodatne proizvode u svoju dnevnu i/ili večernju rutinu njege lica. Zadovoljna sam efektom ovog proizvoda kao samostalnog, no jednako je dobar i kao dodatna njega prije dnevne ili noćne kreme. 



*proizvod ustupljen na testiranje

Maja xx

2 komentara:

  1. Nisam već jako dugo koristila Oriflame proizvode. Serum mi je vrlo interesantan. Pogotovo za ovaj sad ljetni period.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oriflame ima jako dobre proizvode, a ovaj serum je odličan za ovo vrijeme. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~