Nivea noviteti proljeće/ljeto 2017.


Nivea nam uvijek nudi pregršt proizvoda i noviteta, stoga sam u ovom postu željela s vama podijeliti neke od noviteta koji su mi stigli, a lansirani su unatrag nekoliko mjeseci i svakako su vrijedni pažnje.
Krenula bih s posljednjim novitetima, a to su ljetne limitirane edicije gelova za tuširanje i deodoransa. Dostupni u sveukupno šest različitih vrsta (3 gela i 3 deo spreja) u veselim pakiranjima da nam uljepšaju ljeto. Moram priznati da su pakiranja preslatka, pogotovo od dezića, a nisam mogla odoljeti pa sam upotpunila kompletnu liniju gelova za tuširanje jer ih obožavam. Ova limitirana kolekcija dostupna je isključivo u DM drogerijama. Cijena gelova je 11,90, a deo spreja 17,90 kn.


U limitiranom izdanju lansirana su i balzami za usne s jednostavnim i upečatljivim porukama Thank you, I love you, Be Happy...


Oil In Lotion // 
uljni losioni za tijelo dostupni su u četiri diskretna mirisa vanilija i ulje badema, kakao i ulje makadamije, cvijet trešnje i ulje jojobe, ruža i ulje argana,  hidratiziraju kožu ostavljajući ju glatkom i mirisnom. Iako sadrže ulja u sebi, vrlo brzo se upijaju u kožu nakon nanošenja. Ako se ne možete odlučiti između 4 ponuđena mirisa možda vam opisi istih na ovom linku pomognu u odabiru. :)


Nivea Cream & Oil Pearls //
gelovi za tuširanje nisu limitirana edicija i u stalnoj su postavi, a dostupni su u tri različita mirisa (lotus, ylang ylang i cvijet trešnje). Ono što ih čini drugačijim od „običnih“ gelova za tuširanje je što sadrže uljne perlice obogaćene arganovim uljem koje se oslobađaju tijekom tuširanja, zbog čega je koža hidratantnija i mekša poslije tuširanja.

Protect & Shave britvica i gel za brijanje //
britvica ostaje i dalje fantastičan proizvoda, ali ove godine su ju uljepšali prepoznatljivim mirisom Niveine originalne kreme. Vrlo nježna britvica koja ne iritira kožu, dovoljno je oštra da u jednom potezu uklanja dlačice, a da pri tom ne poreže kožu, čak ni nakon prvog korištenja. Savršeno djeluje u duetu s Protect & Shave gelom za brijanje koji kožu ostavlja svilenkasto glatkom, sadrži vitamin E i štiti od nadraživanja kože. 


Nivea Hairmilk // 
vjerujem da vam nisu promakli ovi proizvodi, nakon prvog lansiranja linije za suhu kosu Nivea je lansirala i one namijenjene normalnoj, gustoj i tankoj kosi kako bi što bolje upotpunila njegu za svaki tip odnosno strukturu kose. Više o samoj liniji i kako se meni pokazala pisala sam ovdje


Nivea Invisible for Black & White // 
deo sprej upotpunio je liniju s novim Fresh mirisom, a ovog puta ambalaža je obilježena zelenom bojom kako bi se razlikovala od ostalih verzija na tržištu. Tom prigodom stigla mi je i prikladna Lulu Couture narukvica. Deo sprej ne ostavlja bijele ni žute tragove na odjeći, jedini je uvjet da se bočica dobro protrese prije upotrebe. Pruža svježi miris koji se satima osjeti na mojoj koži.

Cellular Anti age volume filling dnevna krema za lice // 
sa zaštitnim faktorom 15. Obogaćena hijaluronskom kiselinom poveća sposobnost zadržavanja vlažnosti i obnove stanica kože.

*većina proizvoda u ovom postu su PR pokloni

Maja xx

2 komentara:

~ I N S T A G R A M ~