L'oreal Paris Color Riche Matte (#101, #103, #241, #344, #349, #430, #463 & #634)


Novi L'oreal Color Riche Matte ruževi za usne imaju novu formulu koja je obogaćena uljem kamelije, pružaju intenzivniju boju uz ugodan osjećaj hidratacije na usnama. Isprobala sam 8 nijansi od najsvijetlijih tonova, preko retro crvene do tamnih dubokih nijansi smeđe i ljubičaste. Kad su mat ruževi u pitanju, najčešće se volim "osigurati" prije nanošenja istih i nanosim balzam za usne kao pripremu za nanošenje mat ruža, no kod ovih ruževa to nisam imala potrebu raditi. Ruževi klize na usnama i u jednom potezu ostavljaju vrlo intenzivan pigment i gotovo svilenkasti osjećaj na usnama nakon nanošenja. Ne fiksiraju se s vremenom i nema osjećaja zatezanja, dapače vrlo su ugodni na usnama. Kod svijetle nijanse (#103) pigmenti su slabijeg intenziteta pa i sama nijansa ne traje dugo na usnama koliko i ostale nijanse (do 4 sata uz umjerenu konzumaciju jela i pića). Nisam primijetila da mi se ruževi uvlače u sitne linije na usnama, ali ne mogu garantirati da se to ne bi dogodilo na usnama kojima je potrebna prethodna eksfoliacija ili eventualno njega s balzamom za usne, ali osobno nisam imala nikakvih problema što se toga tiče.
Pakiranje je standardno za Color Riche ruževe, jednostavno, mat crno sa zlatnim obručom na sredini pakiranja. Čuje se "klik" prilikom zatvaranja što mi ulijeva povjerenje da se poklopac neće odvojiti u torbi/neseseru i napraviti nered (kome se to nije dogodilo, nek' se pohvali u komentaru ispod, jer meni definitivno je :D).
Osobno sam prezadovljna formulom i izborom nijansi kod ovih ruževa, a najčešće nošenu nijansu #241 Pink - A - Porter ujedno proglašavam i svojim favoritom ovog ljeta, barem kad su u pitanju ruževi za usne. Sad kad je napokon malo zahladilo i lagano se okrećemo dugim rukavima i dubokim jesenskim nijansama, jedva čekam češće nositi tamnije nijanse iz ove linije. 
Cijena: 95,00 kn u drogerijama. 

Slike swatcheva nisu obrađene, slikane su na dnevnom svjetlu ispred prozora. Na licu nosim Maybelline Fit Me Matte & Poreless puder u nijansi #120, tuš je Eveline Celebreties, a na trepavicama L'oreal False Lash Superstar x Fiber maskara. 




#103 Blush In A Rush 

#430 Mon Jules 

#101 Candy Stiletto 

 #463 Plum Tuxedo

#634 Greige Perfecto  

#349 Paris Cherry 

#241 Pink - A - Porter 

#344 Retro Red

*PR poklon 

Maja xx

4 komentara:

~ I N S T A G R A M ~