[ZAVRŠENO] Oriflame No Compromise mascara & Lip Sensation Matte Mousse Soft Mulberry + darivanje

The One No Compromise maskara (8 ml/99 kn) //
"Visokoučinkovita maskara koja vam osigurava savršene trepavice. Posebno vodootporne formulacije koja se ne razmazuje, bilo da ste fizički aktivni ili putujete, No Compromise je krajnje otporna maskara. Zahvaljujući inovativnoj Lash Wrap tehnologiji, obavija svaku trepavicu da bi kreirala spektakularan volumen i dužinu, a sasvim lako se uklanja toplom vodom."

******
Maskara dolazi u klasičnom pakiranju na kojem je holo slovima ispisano ime proizvoda. Riječ je maskari koja ima vodootpornu formulu koja se odličnom pokazala za cijelodnevno nošenje na trepavicama. Istrpila je suzenje očiju tijekom prehlade, kao i iznenadne kapi kiše bez da se preslikala na lice. Tijekom dana nisam primjetila da se trusi. Ima deblju četkicu i guste čekinje koje hvataju svaku trepavicu i pri tom ih lijepo razdvoji i izduži. Mnogo efikasnijom mi se pokazala kad se formula lagano osušila, jer je prilikom prvih nekoliko korištenja tekstura vrlo vlažna pa zahtjeva (barem u mom slučaju) brisanje maramicom višak proizvoda s četkice kako bi ju uspješno nanijela bez da mi slijepi trepavice. Maskara je vrlo solidna i pokazala mi se odličnom u gotovo svim segmentima, jedino bih osobno voljela da je mojim trepavicama pružila dramatičniji izgled jer volim kad su mi trepavice primjetno istaknute. 
Iako u službenim informacijama piše da se može ukloniti toplom vodom (iako vodootporna) takav način uklanjanja nisam isprobala jer osim maskare na kapcima redovito nosim sjenilo i tuš, pa ne prakticiram takav način uklanjanja makeupa, ali ako se zaista efikasno uklanja i s toplom vodom mislim da je to zaista odlična karakteristika koju ova maskara pruža. Za sastav maskare molim kliknuti ovdje.
Ako bi željeli isprobati ovu maskaru (novu i zapakiranu naravno :)) ostavite mi komentar "Želim No Compromise maskaru" ispod ovog posta. Darivanje je internacionalno, a šanse si povećajete ako isti komentar ostavite i ispod objave na Facebooku ovdje
Igramo se do slijedeće nedjelje  19.11.2017. do 23:59 sati. Sretno! :)

*****
Dobitnica je Petra N. koja je ostavila komentar ispod ovog posta na blogu. 
Čestitam! Molim tvoje podatke na mail ili u inbox. :)

Lip Sensation Matte Mousse (5 ml/89 kn) //
"Posebno prozračni tekući ruž za usne glatkog i baršunastog završnog izgleda u 10 zadivljujućih nijansi za potpuno prekrivanje. Obogaćen umirujućim i hranjivim sastojcima za osjećaj hidratiziranosti! Zajamčeno privlači poglede!"

******
Lip Sensation Matte Mousse tekući ruž za usne dostupan je u 10 nijansi mat završetka, kao i u novih 8 nijansi kremastog završetka. Isprobala sam nijansu Soft Mullbery mat završetka koja me je oduševila već pri prvom korištenju. Pakiranje je standardno za tekući ruž/sjajila, no kod Lip Sensation ruža aplikator je malo drugačijeg - kvadratastog oblika za razliku od standardnih koji su lagano zakrivljeni pri vrhu. Oblik aplikatora kao kod Lip Sensation ruža nije umanjio njegovu preciznost prilikom nanošenja na usne, dapače aplikator je odlično odradio svoj posao. Formula ovog ruža je fantastična, taman je dovoljna količina koju aplikator izvuče iz ambalaže da bi usne bile u potpunosti prekrivene. Više od toga je previše - provjereno. Ruž se vrlo brzo fiksira na usnama pružajući mat završetak. Vrlo je lagan i prozračan na usnama, uopće se ne osjeti jednom kad se fiksira i nema osjećaja zatezanja ni ljepljivosti. Ne prelijeva se preko ruba usana, stoga nisam imala potrebu prethodno nanositi olovku za usne. Traje satima (oko 4) na usnama čak i uz umjerenu konzumaciju jela i pića. Ravnomjerno nestaje s usana bez da ih isušuje tijekom cijelog vremena trajanja. Odličan proizvod koji je vrlo brzo postao moj "to go" ruž kojeg gotovo svakodnevno koristim. Za sastav ruža možete kliknuti ovdje.

*proizvodi ustupljeni na testiranje 

Maja xx

Broj komentara: 50:

 1. Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 2. "Želim No Compromise maskaru"
  fb Danijela Šarić

  OdgovoriIzbriši
 3. #Želim No Compromise maskaru"
  Fb: Ivana Baranj

  OdgovoriIzbriši
 4. "Želim No Compromise maskaru"
  aleksandra rusan

  OdgovoriIzbriši
 5. Maja Rimoldi
  Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 6. Želim No Compromise maskaru
  Karolina Tušek

  OdgovoriIzbriši
 7. Želim No Compromise maskaru
  Fb: Sanela Tomic

  OdgovoriIzbriši
 8. Želim No Compromise maskaru
  Fb Ivona Grgurić

  OdgovoriIzbriši
 9. "Želim No Compromise maskaru" Ne samo maskara nego i ruž je savršen , savršene boje, a naušnice su stvarno originalne. :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 11. Želim No Compromise maskaru.
  FB: Sanda Biuk

  OdgovoriIzbriši
 12. "Želim No Compromise maskaru" fb:Kepa Ivančica Erdut

  OdgovoriIzbriši
 13. "Želim No Compromise maskaru"
  Fb Ana Rezic

  OdgovoriIzbriši
 14. Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 15. Želim No Compromise maskaru

  FB: Sabina Ižaković

  OdgovoriIzbriši
 16. Želim No Compromise maskaru
  Svjetlana Rimoldi

  OdgovoriIzbriši
 17. Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 18. Želim No Compromise maskaru
  Snježna Budimir

  OdgovoriIzbriši
 19. Želim No Compromise maskaru
  Mirta Krušić

  OdgovoriIzbriši
 20. Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 21. Želim No Compromise maskaru!
  FB: Mirela Rastija

  OdgovoriIzbriši
 22. Želim No Compromise maskaru!
  FB: Jelena Kovačević

  OdgovoriIzbriši
 23. Zelim No Compromise maskaru
  FB: Martina Vecko

  OdgovoriIzbriši
 24. Želim No Compromise maskaru!
  Petra N.

  OdgovoriIzbriši
 25. Želim No Compromise maskaru

  OdgovoriIzbriši
 26. Želim No Compromise maskaru
  Ksenija Fuček

  OdgovoriIzbriši
 27. "Želim No Compromise maskaru"
  a objavu i na fb kao Jasmina Makuljević delim,
  da se lepim poklonom oduševim :)

  OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~

@maja_missundaztood