Holiday Makeup Look 2017.

Volim kad napokon imam dovoljno slobodnog vremena da se mogu posvetiti guštanju u isprobavanju makeup proizvoda. Zadnjih nekoliko mjeseci raspored mi je toliko kaotičan da mi jedan do dva vikend dana jednostavno nisu dovoljna da napravim sve što sam planirala. Ne bunim se, volim kad sam aktivna ali nažalost 24 sata su mi postala premalo jer uz sav trud nekad jednostavno ne mogu stići sve što sam planirala. Znam da nas ima još takvih ovdje! ;)
 Nova godina nam je pred vratima, a i ja napokon imam nekoliko slobodnih dana koje sam jedva dočekala posvetiti novom postu i naravno šminkanju :)
Isprobala sam hrpu proizvoda i usput kreirala konkretniji (holiday) makeup look (za mene konkretniji jer se moje šminkanje na očima svelo na ono brzinsko - maskara ili tuš i maskara) za koje vam u današnjem postu donosim i kratke dojmove. Pa krenimo:

Wet 'n' Wild Fond de Teint tekući puder kojeg možete pronaći u DM-u, dostupan je u samo dvije nijanse. Vrlo svijetla i Classic Beige nijansa koju nosim. Riječ je o puderu koji dolazi sa špatulicom tj. nema pumpicu. Ima vrlo intenzivan miris koji nestane nedugo nakon korištenja. Ima odlično prekrivanje, ali zahtjeva prethodno dobro hidratiziranu kožu. Moja je trenutno dehidrirana, jer sam u procesu izmjene proizvoda za njegu lica i žao mi je što sam prije nanošenja pudera stavila kremu, a ne ulje na lice. Koristim ga već nekoliko mjeseci i zaista je jako dobar puder s dobrim prekrivanjem, a odlično izgleda na slikama (kad je koža u dobrom stanju). 

Trend It Up Camou korektor - također dostupan u DM-u za cijenu od oko 25 kn. Dostupan je, mislim u samo dvije nijanse, moja je tamnija. Odličan korektor povoljne cijene, hidratizira okoloočno područje i ne uvlači se u bore. Super se razmazuje i ima solidno prekrivanje (nanosim ga nakon nanošenja pudera). Od mene ima sve preporuke, ako ste u potrazi za povoljnim korektorom svakako obratite pozornost na ovaj.

Trend It Up Ultra Black vodootporni tuš za oči - s njim imam malo love - hate odnos. Dugo koristim Eveline Celebreties tuš koji mi je postao #1, ali zadnji kupljeni primjerak je iz nekog razloga podbacio po pitanju pigmentacije. Tješim se da je moooožda samo slučajnost, pa sam iz znatiželje odlučila koristiti ovaj od Trend It Up koji ima odličnu pigmentaciju i gušću teksturu, kist je dosta kraći od Eveline tuša, ali kako je vodootporan (postoji i obična verzija) malo teže se skida i ostavlja dosta crnila prilikom uklanjanja. Vrlo je trajan na kapcima ali mi se zna samo vršak linije tuša koja ide iznad ruba oka obrisati tijekom dana. Jako me podsjeća na Essence tuš (sa srebrnim i plavim čepom) koji mi je dugo bio favorit, samo bi rekla da je Trend It Up mrvicu bolji. 

Balea Fairy Dust sprej za tijelo - ja stvarno, ali stvarno obožavam šljokice, ne moram vam niti govoriti koliko me je Fairy Dust kolekcija oduševila. Preslatka kolekcija se sastoji od gela za tuširanje, kreme za ruke i  tijelo, spreja za tijelo i gela za pranje ruku. Sprej me je oduševio, ima hrpu ljubičasto rozih šljokica i miriše slatko, na kolače od vanilije. Ako ste kao ja ludi za šljokicama preporučam da ugrabite ovu limitiranu kolekciju. 

Catrice Art Couleurs paleta sjenila - riječ je o paleti u koju se mogu smjestiti 4 sjenila po želji tj. sami si složite paletu sjenila po osobnom odabiru. Za današnji look sam koristila nijanse 080 Mademoiselle Chic preko cijelog kapke (3. u paleti s lijeva na desno), 090 Life on High Heels na donjem kapku (4. u paleti) i 010 Highlight to Hell nijansu (1. u paleti) u unutarnjem kutu oka. Riječ je o sjenilima divne teksture koji se lijepo blendaju i ne truse se. Vrlo su pigmentirana, klize na kapcima i traju cijeli dan (bez baze). Ni nakon 7 sati od nanošenja se nisu nakupila u pregibu kapka. Tople preporuke od mene. 

Essence Be my Highlight paleta sjenila koju sam u ovom postu koristila u službi highlightera ali kako ima krupnije sjajne čestice izostao je highlight efekat koji sam očekivala. Na kapcima ću je svakako isprobati drugom prilikom, a swatcheve cijele palete još nekoliko sati možete vidjeti na Instagram storiesu klikom na moju sliku profila.   

Lancome Monsiour Big maskara - još jedna fantastična maskara od Lancoma. Produljuje i uvija trepavice u svega par poteza, tijekom dana se ne trusi, a ni volumen trepavicama ne pada što je duže nosim. Nakon što se posušila nanijenala sam zlatnu YSL Vinyl Couture maskaru u nijansi 8 I'm The Fire - ovo je iskreno bila ljubav na prvo nanošenje, jer ima šljokice. I miriše. Predivno miriše. Zlatne šljokice se lijepo vide i vrlo su festive kako za božićne blagdane tako i za novogodišnji party. Svakako ju planiram nositi i nakon što blagdani prođu.

Givenchy Rouge Interdit - ruž u nijansi #23 Fuchsia In - The - Know krasna nijansa boje fuksije. Volim Givenchy ruževe jer imaju odličnu pigmentaciju  bez obzira na završetak bio on sjajni, satenski ili mat. Vrlo su ugodni na usnama i ne isušuju. Ova linija je dostupna u 24 nijanse satenskog završetka. U 2018. godini Givenchy proširuje paletu nijansi svojih Le Vernis lakova za nokte, a izbacuje i rekla bih poboljšanu verziju istih. Imam obje verzije i sa sigurnošću mogu reći kako mi osobno nova kolekcija više odgovara, isprobala sam nijansu (koju također možete vidjeti na slikama) Framboise Velours koja osim što je zadržala kremastu formulu od svojih prethodnika, ima bolju i zaobljeniju četkicu koja meni osobno više odgovara. Formula je odlična, vrlo pigmentirana prekrivanje se dobije već s jednim slojem, ali sa dva je baš onako kako volim, bogata i sjajna boja koja se vrlo brzo suši na noktima. Za Givenchy Prisme Libre mislim da ne moram puno pisati, puder u kamenu koji me spašava da puder i korektor stoje na mjestu cijeli dan. Sastoji se od 4 nijanse pa osim što sve drži pod kontrolom po pitanju izlučivanja sebuma, jer matira njegove boje će  ujednačiti ten. Iz tog razloga se preporučava koristiti kao sam, nakon nanošenja kreme na lice, ali ja nisam dovoljno hrabra za taj iazov. Posljednji makeup proizvod koji ću spomenuti je novija verzija Givenchy Prisme Blush rumenila koji ovog puta dolaze u dvije nijanse, ako se sjećate prije su bile 4 različite nijanse u sklopu jednog rumenila, sada su dvije. Dostupni su u sveukupno 8 nijansi, na slikama nosim nijansu Wild lagano smećkasta nijansa u kombinaciji sa svijetlijom highlighter nijansom može se nositi odvojeno ili zajedno. Vrlo lagano rumenilo s kojim se lako može dozirati količina, a da se pri tom ne pretjera.  

Za nanošenje sjenila, pudera u prahu i rumenila koristila sam Noelle kistove. Vrlo mekani i kvalitetni kistovi divnog izgleda. Vidjela sam u Bipi da imaju dosta proizvoda u ponudi, a najviše kistova, pa tako možete birati od onih jednobojnih do onih novijih "unicorn" nijansi kako ih ja zovem. Prezadovoljna sam za sad s ovim kistovima, dlake ne ispadaju tijekom korištenja, kao ni tijekom pranja, a s obzirom da su mekani, jako su nježni na licu.

Lancome Oud Bouquet je bio moj mirisni odabir koji je zaokružio cijelu ovu priču. Savršen buket ouda, pralina i ruže. Divan, decentan, ne prejak ali se divno osjeti jer ima krasnu auru. Riječ je o mirisu iz Lancome ekskluzivne kolekcije koji nažalost nije dostupan u hrvatskim parfumerijama, ali ga je moguće pronaći on line za kupnju. 

******

Hvala Vam na čitanju i unaprijed ću Vam zaželjeti sve najbolje u nadolazećoj Novoj godini! Sve loše i negativno ostavimo u 2017. godini i okrenimo se novim i boljim danima, snovima, željama i boljim načinima da iz dana u dan budemo bolja verzija sebe. <3











2 komentara:

  1. Majo predivni ste!!!!
    Molim vas ako mi možete reći gdje ste kupili ove naušnice?Super su!
    Želim Vam sve najbolje u Novoj godini!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam! <3
      Sve najbolje u Novoj zelim! :)
      Nausnice su iz trgovine Takko fashion koje se inace sastoje od ova 2 okrugla dijela po nausnici (jedan krug iza drugog) ali ja nosim samo jedan ovako kao na slici. :)
      Ako zelite vise slika, javite se slobodno na moj mail. :)

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~