Catrice Fall/Winter 2017./2018. + darivanje

Kao i svake sezone Catrice se zaista potrudi da nam pruži hrpu zanimljivih noviteta. S obzirom da sam isprobala nekoliko proizvoda iz jesensko zimske kolekcije, kratke dojmove o svakom od njih ću danas podijeliti s vama. A, jedan poklon paketić sam pripremila za vas jer iako na slikama ima dosta proizvoda (neki čak nisu na slikama) one koje nisam koristila ću složiti u obliku jednog poklona koji će ići jednom od vas. Što će sve sadržavati paketić - neka to bude iznenađenje. :)

Krenut ću prvo s puderom (kojeg sam greškom zaboravila uključiti na slikama), riječ je o HD Liquid Coverage puderu s visokim prekrivanjem. Sliku ambalaže pudera možete vidjeti ovdje. Puder je dostupan u 4 nijanse, kod mene je ona najtamnija u nijansi 040 Warm Beige. Pruža visoko prekrivanje, a jednom kad se fiksira ostavlja mat završetak na licu. Iako je ovo puder koji pruža visoko prekrivanje, što se po teksturi tako ne bi reklo ovo je također puder koji zahtjeva prethodno dobro pripremljenu kožu kako bi u potpunosti pokazao svoje performanse. Zbog navedenog, ne mogu ga baš zamisliti na suhoj koži, mislim da bi bio idealan za masnu, pa potom za mješovitu kožu koja ima dobru podlogu u vidu adekvatne kreme/ulja/seruma. Nažalost, ističe suhe dijelove lica ukoliko ona nisu dobro hidratizirana. No jednom kad sjedne na savršeno pripremljeno lice zaista izgleda krasno. Za one koji traže trajsnost i visoko prekrivanje kod pudera, a da je pri tom prihvatljiv cijenom savjetujem da svakako obrate pozornost na ovaj proizvod. Vrlo je trajan na licu i bez obzira na visoko prekrivanje ne pruža osjećaj težine. 

Prije nanošenja pudera često znam nanijeti korektore za ujednačavanje tena točnije korektor u lila i žutoj boji. Re Touch Anti Dark Circle korektor ima žutu boju i namijenjen je za balansiranje kod plavkastih i ljubičastih tonova kože koje najčešće imamo na okoloočnom području, dok Re Touch Brightening korektor sa svojom lila bojom uravnotežuje žute dijelove kože za nježniji i zdraviji izgled. Oba proizvoda mi se sviđaju, ali zbog kronične nenaspavanosti i kritičnog "ljubičasto - plavog" okoloočnog područja često posežem za "žutom" verzijom korektora koji zaista čini razliku, kad nanesem puder i korektor primjetim da je okoloočno područje zaista svijetlije. Tekstura je gusta i malo teže se blenda u odnosu na obični korektor i puder, ali beauty blender dobro odradi svoju funkciju i sve lijepo ujednači. Sviđa mi se izgleda pakiranja kod oba proizvoda, izgledaju vrlo elegantno i lijepo.

Lip Dresser Shine Stylo ruž za usne u prekrasnoj nijansi 040 More Than Pinkyful zaista priziva sunčane dane, predivna nijansa fuksije lijepo osvježi lice. Dostupan je u 4 nijanse i u elegantnom pakiranju na klik što ga čini još posebnijim i kao takav čini inovativni odmak od klasičnog ruža na odvrtanje. Usnama pruža hidratantan osjećaj poput balzama uz visoki sjaj. S obzirom na visoku pigmentaciju, na usne sam ga nanijela u vrlo tankom sloju, tapkajući za što prirodniji izgled usana. 

 Art Coleurs paleta sjenila je u biti prazna paleta koja sadrži ogledalo i 4 prazna mjesta kako bi ste složili svoju kombinaciju sjenila i/ili highlightera koja bi činila vašu osobnu paletu. Moram priznati da je ovakav način odabiranja i slaganja sjenila zaista fora, ali ono što me je najviše oduševilo od svih noviteta u Catrice kolekciji su definitivno Art Couleurs sjenila za oči. Savršena pigmentacija, boja i trajnost na kapcima. Lagano se blendaju i jednostavno nanose, vrlo malo se truse, a na kapcima izgledaju predivno. Iako se moja paleta sastoji od 1 highlighting sjenila i 3 metalik sjenila sa svakim pojedinačno sam prezadovoljna. Highlighting sjenilo u nijansi 01 Highlight To Hell (ime mu sve govori) je jedna od onih nijansi koje se vide iz svemira (ili pakla? :D). Iako je po nazivu namijenjen isticanju kapaka, ovo je višenamjenski proizvod koji se može koristiti i kao highlighter. 
Slike ne mogu dočarati njegov intenzitet ali vjerujte mi pigmentacija ovog "sjenila" je nadmašila sve moje do sad korištene highlightere i ovaj se vrlo brzo popeo na sam vrh omiljenih highlightera. Osim spomenute nijanse highlighting sjenila, u ponudi postoje još dvije (020 Ray Of Lights i 030 Metallic Lights). "Obična" sjenila su dostupna u dvije varijante mat i metalik završetka, ona koja sam isprobala i koja možete vidjeti na swatchu niže su metalik efekta. S obzirom da na slikama niže nosim samo jednu nijansu 080 Mademoiselle Chic, u ovom postu možete vidjeti nešto drugačiji makeup look u kojem sam također koristila ova sjenila. 

Planiram još neko darivanje organizirati poput ovog, nazovimo ga predrođendansko s obzirom da se polako bliži moj (nije važan broj) rođendan u sklopu pojedinih postova organizirat ću i darivanje poput ovog s poklonom iznenađenja Catrice proizvoda. Za sudjelovanje je dovoljno da napišete neki komentar, na post, Catrice kozmetiku ili što želite. U darivanju sudjeluju svi komentari napisani zaključno s 18.02.2018. u 23:59 sati. Darivanje je internacionalno, što znači da možete sudjelovati svi! Sretno! :)

************************
Dobitnica Catrice darivanja je TEA SAINOVIC. Čestitam i molim te da mi se javiš u inbox ili na mail sa svojim podacima! :)

*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

34 komentara:

  1. Odlično darivanje i odlična kozmetika. Za puder sam čula samo riječi hvale, tako i za svu Catrice kozmetiku. ☺

    OdgovoriIzbriši
  2. dobra kozmetika, možda ću ju isprobati ako domim poklon

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrhunska kozmetika po poprilično pristupačnim cijenama.Imaju odlične pudere, pa čak i ja koja sam poprilično svijetle puti mogu pronaći odgovarajuću nijansu.Dobro bi mi došla maskara pošto je moja pri kraju. :D :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Sudjelujem u darivanju jer volim Catrice dekorativu!Iako je brzina kojom izbacuju novitete pogubna za moj budget opet posustanem,te se baš zato veselim ovakvom darivanju..😂😂😂😂

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlični drogerijski proizvodi😊

    OdgovoriIzbriši
  6. Puder odličan.Korektor koji ja koristim je camouflage i za mene je pravo otkriće,čak mislim da mu puno skuplji nisu do koljena.Sjenila,ruževi,highligteri....sve je super.Hvala na predivnom darivanju

    OdgovoriIzbriši
  7. Obožavam Catrice proizvode, super post, super darivanje...

    OdgovoriIzbriši
  8. Obožavam Catrice proizvode, super post, super darivanje...

    OdgovoriIzbriši
  9. Obožavam Catrice proizvode, super post, super darivanje...

    OdgovoriIzbriši
  10. Post je odličan, kao i Catrice kozmetika :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Odlican post, volim kozmetiku Catrice i redovno je koristim jer je dobrog kvaliteta, a pristupacnih cena. ❤

    OdgovoriIzbriši
  12. Obozavam Catrice, pogotovo njihove lakove. :D nagrada je odlicna :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Catrice kozmetiku i sama koristim,najviše lakove, ruževe i sjenila.Zapeo mi je za oko ovaj predivan Lip Dressser Shine Stylo ruž za usne u nijansi fuksije , koji tebi odlično pristaje.Baš daje svježinu cijelom look-u. :-)

    OdgovoriIzbriši
  14. HD puder je super i sama ga koristim. 😄
    A Catrice mi uvijek ima dobre ruzeve.
    😀 volim njihovu kozmetiku 😎

    OdgovoriIzbriši
  15. Zanimljivo...Catrice sjenila za oči mi izgledaju fenomenalno!!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Obožavam njihovu kozmetiku! Posebno sjenila. Nedavno sam počela koristiti i njihov Re Touch Anti Dark Circle korektor u žutoj boji bez kojeg više ne mogu zamisliti svoje sminkanje.

    OdgovoriIzbriši
  17. Obožavam Catrice, odlično darivanje! :)
    FB: Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  18. Odlicni proizvodi koje i sama koristim.pratim na FB Ana Rezic

    OdgovoriIzbriši
  19. Obožavam Catrice proizvode :)
    FB: Ivana Barić

    OdgovoriIzbriši
  20. Super darivanje, odlična marka je Catrice, stalno ju koristim!

    OdgovoriIzbriši
  21. Catrice Camouflage Cream je najbolji korektor koji sam ikad imala!
    FB: Pizeta Suzana

    OdgovoriIzbriši
  22. Obožavam Catrice kozmetiku, tako da mi je darivnje koje je super, meni jako privlačno ! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Odlično <3 ove nisam probala, inače koristim Catrice neke proizvode i super su <3

    OdgovoriIzbriši
  24. Brončano i burgundy sjenila su mi stvarno prekrasna 😍😍 i baš mi se svidja što ih mogu kupiti odvojeno

    OdgovoriIzbriši
  25. Tek nedavno sam počela isprobavat Catrice kozmetiku i ugodno sam iznenađena. Najvise mi se svidaju sjenila, vrlo pigmentirana su i definitivno cu ih jos kupit i isprobat.

    OdgovoriIzbriši
  26. Volim iznenađena i Catrice kozmetiku. Volim isprobavati njihove nove proizvode.
    FB: Martina Šišić

    OdgovoriIzbriši
  27. Odlično! Obožavam Catrice kozmetiku, pristupačna je i dobre kvalitete!

    OdgovoriIzbriši
  28. obozavam catrice proizvode <3
    ovo je predivno darivanje,samo da je srece :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Volim njihove lakove i maskaru :-D

    OdgovoriIzbriši
  30. Volim Catrice kozmetiku jer imaju stvarno dobrih proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. Uz to mi se jako svida sto prate trendove i stalno izbacuju nove proizvode.

    OdgovoriIzbriši
  31. Odlicno darivanje!😍 Catrice kozmetika mi je ok, najbolji su mi lakovi i ruzevi, ali u ovdje mi se sviđa sve sa slike 🤗

    OdgovoriIzbriši
  32. Odličan post, super si slozila paletu morat cu iskopirat 😁😍

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~