Biotherm Skin.Best Wondermud & Oil Glow


U današnjem postu Vam donosim dvije omiljene vrste proizvoda kad je u pitanju njega kože lica - ulje i maska. Obožavam ulja i maske za lice, potom ih slijede pilinzi, serumi, kreme ... ali to je tema za neki drugi post. Današnji fokus je isključivo na divnim Biotherm proizvodima: Wondermud maska za lice i Oil Glow ulje za lice. 

Biotherm Skin.Best Wondermud 75 ml (384,00 kn) //
Maska za lice od gline koja ima nevjerojatno laganu, pjenušavu "mousse" teksturu. Smještena je u predivno, masivno stakleno pakiranje poput kreme za lice što je pomalo neobično jer većina maski koje sam do sad koristila su uglavnom smještene u tubama. Iako je riječ o proizvodu koji sadrži glinu, ovo je teksturom najlakša i najprozračnija maska koju sam do sad nanijela na lice. Ima predivan, ugodan miris, a jednom kad se osuši na koži ostavlja smaragdno zelenu boju. Iako je za njeno djelovanje dovoljno svega 3 minute, volim ju ostaviti i duže na koži jer je vrlo lagana i ne zateže kožu kad se osuši. Obogaćena je ekstraktom alge Haematococcus pluvialis jednim od najsnažnijih prirodnih antioksidansa, te ekstraktom Ghassoula - planinske gline koja je zaslužna za dubinsko čišćenje i obnavljanje kože. S obzirom da uz navedeno, maska sadrži i sitno mljevene koštice marelice može poslužiti i kao blagi piling prilikom uklanjanja maske s lice. Sviđa mi se dvostruka funkcija ovog proizvoda jer osim što uklanja nečistoće s kože, također na koži čini blago eksfolijaciju te uklanja odumrle stanice kože zboga čega potiče bolju cirkulaciju kože te naposljetku čišći, ujednačeniji i blistaviji ten. Vrlo lako se uklanja s kože lice uz pomoć mlake vode, kožu ostavlja mekanom na dodir bez osjećaja zatezanja, a pore na licu su vidljivo manje neposredno nakon uklanjanja.


Biotherm Skin.Best Oil Glow 30 ml (360 kn) 
Postoje neki proizvodi koji me oduševe pri prvom korištenju i koje iz dana u dan, sa svakim nanošenjem zavolim sve više. Jedan od takvih je i Liquid Glow ulje za lice. Riječ je o ulju vrlo bogatom antioksidansom (astaksantin) koji koži pruža topao ten zahvaljujući svojoj narančastoj boji, koja neće promijeniti boju koži već će na diskretan način ujednačiti ten idealno se stapajući s kožom. Volim ulja za lice, često ih koristim i za vrijeme hladnijih dana oni su mi se pokazali kao jedni od najboljih saveznika. Liquid Glow je drugačije ulje od svih koje sam do sad isprobala, iako uljno i teksturom vrlo rijetko ono na koži ne ostavlja nikakav, ali baš nikakav masni trag nakon nanošenja, već samo svilenkastu glatkoću kože pod prstima. Niti jedno ulje do sad mi se nije tako brzo upilo u kožu, a ni pružilo tako blistav i zdrav izgled kože odmah po nanošenju kao ovo. Instant ujednačava ten i koža uistinu živne nakon nanošenja ovog proizvoda. Savršeno će se stopiti sa svakim tipom kože jer se prilagođava specifičnim potrebama kože u bilo kojem trenutku. Ujutro ga najčešće pomiješam s kremom za lice, također jednu kapljicu nanesem zajedno s puderom kako bi mi pružio "glow", a navečer ga volim nanijeti samog kako bi koži pružila adekvatnu hidrataciju. Odlično se slaže sa svim navedenim proizvodima i pritom ne zaboravlja koži pružiti blistavost i zdrav izgled zbog čega se veselim svakom jutarnjem i večernjem ritualu njege kože jer je razlika koju čini na koži zaista vidljiva odmah po nanošenju ulja na lice. S obzirom da dolazi u praktičnom pakiranju s pipetom vrlo se lako dozira i traje mjesecima (oko 3 mj.) jer ga zaista ne treba previše za prekrivanje cijelog lica i vrata. A, miris? Prekrasan! Lagan, nenametljiv i vrlo ugodan. Ovo je za mene, zaista jedno od najboljih ulja za lice koje sam do sad isprobala.





*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

1 komentar:

  1. Ulje ću sigurno kupiti. Slike su ti krasne. <3
    Petra

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~