[ZAVRŠENO] Ziaja Acai Berry kolekcija + darivanje

Ziaja je nedavno lansirala novu liniju proizvoda s Acai bobicama za njegu umorne, osjetljive i beživotne kože lica i tijela. Linija se sastoji od sveukupno osam proizvoda (krema, serum i maska za lice i vrat, dnevna krema sa SPF faktorom 10, micelarni piling, tonik, hidratizirajući gel za tuširanje s balzamom i satenski mousse za tijelo) koji su od početka travnja dostupni u DM drogerijama. 
Uz acai bobice, ključan sastojak je i hesperidin metil kalkon, bioflavanoid koji se dobiva iz poznatog farmaceutskog sastojka – hesperidina, koji svojim anti-upalnim i anti-alergijskim svojstvima poboljšava mikrocirkulaciju krvi, jača i štiti stijenke krvnih žila, a povrh svega, smanjuje natečenost i podočnjake ispod očiju. Beta-glukan, kao polisaharid iz zobenih žitarica, zaslužan je za regeneraciju kože, a ujedno i poznat po svojim ljekovitim i umirujućim svojstvima. Od ostalih aktivnih sastojaka, ističu se hijaluronska kiselina, kanola ulje, shea maslac, te provitamin B5 i vitamin E poznat kao „vitamin mladosti“. Nova Ziaja Acai berry linija za njegu lica i tijela koncetrirana je na probleme kože novijeg doba. Svakodnevna izloženost prašini, smogu, UV zračenju, suhom zraku i klimatiziranim prostorima negativno utječe na molekularnu strukturu stanica kože i dovodi do degradacije kolagena. Proizvodi štite obrambenu barijeru i preosjetljivost kože te joj vraćaju blistav i svjež izgled, a odlikuju ih bogata hidratantna i regenerativna svojstva. Acai berry linija prva je linija proizvoda na našem tržištu koja ima anti tech neck učinak – reducira i smanjuje nastanak bora koje nastaju uslijed naginjanja glave i vrata pri korištenju mobilnih uređaja.

Isprobala sam sveukupno 3 proizvoda iz Acai Berry linije o kojima ću pisati u današnjem postu, a u suradnji sa Ziajom ćemo nagraditi dvoje čitatelja s Acai Berry maskom za lice i mousse-om za tijelo. :)

Acai Berry tonik za lice (200 ml/39,90 kn) //
S obzirom da ovaj tonik dolazi s pumpicom u spreju odmah sam ga počela koristit u službi poznatih misteva za lice. Inače, osobno sam opsjednuta s mistevima i zaista ih imam poprilično u kolekciji i baš sam sretna što sve više brendova lansira na tržište ovakvu vrstu proizvoda jer su meni osobno vrlo praktični i zaista mi osim hidratacije pružaju relaksirajući osjećaj kad ih nanesem na lice. Acai Berry ima prekrasan miris, usudila bi se reći jedan od najljepših mirisa tonika/mista/vodice za lice kojeg sam do sad isprobala. Pumpica ravnomjerno raspršuje proizvod na licu, nema razlijevanja već je baš kako treba. Nanosim ga na suhu kožu, nakon što uklonim šminku i operem lice s gelom/pjenom za čišćenje lica. Ostavim kratko da se osuši na licu i potom nanesem ulje/serum/kremu za lice ovisno o godišnjem dobu i trenutnom stanju svoje kože. Ako ne želite koristiti sprej direktno na lice, možete posprejati blazinicu i potom preći lice s njom kao kod standardnih tonika bez pumpice. Acai Berry tonik za lice sadrži hijaluronsku kiselinu, vitamin C i D - panthenol koji poboljšava gipkost kože i čuva njenu vlagu zbog čega je zaista odlična proizvod koji će povratiti koži lica hidrataciju potrebnu nakon ispiranja lica s vodom koja je puna kamenca i isušuje kožu, stoga odlično služi kao saveznik za pripremu kože k daljnjoj njezi i pruža instant hidrataciju čim se nanese. Isprobala sam ga (1-2 šprica) i nekoliko sati nakon nanešenog makeupa i svidio mi se efekat na koži jer mi je pružio suptilan glow na licu i šminka mi je ljepše izgledala, nekako svježije. Nisam imala nikakve probleme na koži lica u vidu prištića ili crvenila na koži nakon korištenja ovog proizvoda. Ako ste ljubitelj ovakvih proizvoda, poput mene preporučam da ga isprobate jer mislim da je odličan i za osvježenje lica tijekom dana pogotovo kad su temperature sad malo porasle, a koža lica će i tijekom ljetnih mjeseci tražiti dodatnu hidrataciju nakon dana provedenih na suncu zbog čega će ovaj proizvod biti vrlo koristan s obzirom na svojstva koja sadrži.


Acai Berry gel za tuširanje s balzamom (300 ml/32,90 kn)// 
Gel za tuširanje mliječno bijele boje, ugodnog je i slatkastog mirisa bobičastog voća. Vrlo je hidratantan tijekom tuširanja s obzirom da u sebi sadrži balzam koji osim što čisti kožu tijela, ujedno ju i njeguje. Iako je nešto gušće teksture, lako se ispire s kože i ne ostavlja tragove. Kožu ostavlja iznimno mekanom bez osjećaja zatezanja nakon tuširanja. Ugodan proizvod koji ostavlja delikatan, lagano slatkasti miris na koži i do nekoliko sati nakon tuširanja. 
Acai Berry hidratantna pjena za tijelo (200 ml/44,90 kn)//
Mousse za tijelo je vrlo lagane teksture kojeg prati isti miris kao tonik i gel za tuširanje. Vrlo delikatan, gotovo jestiv miris acai bobica, nije sintetički što mi se sviđa i ne mijenja se u dodiru s kožim. Mousse intenzivno zaglađuje i omekšava epidermu, te uz obilje aktivnih sastojaka, sadrži također i modificirani škrob. To je tvar dodana posebnom tehnologijom koja emulgira teksturu proizvoda i pretvara ju u prozračni mousse koji se jako lagano upija. Sviđa mi se što mousse nije prebogate teksture, već se tijekom nanošenja na kožu vrlo brzo upija bez ljepljivog osjećaja na koži, pruža hidratantan osjećaj i kožu tijela čini glatkom. 

Darivanje je ovog puta otvoreno za sudionike unutar Hrvatske. Jednog dobitnika ću izvući na blogu, a drugog ispod ove objave na Facebooku. Predstavnici Ziaje će nakon izvlačenja poslati poklone na adrese dobitnika. Za sudjelovanje je dovoljno da u komentaru ispod ovog posta napišete: "Želim Ziaja Acai Berry poklone". :)

Igramo se do 13.05.2018. u 23:59 sati. Sretno!

*******************

Dobitnice Ziaja Hrvatska darivanja su:


Vedrana Majer (FB) i Silvana Žderić (blog). Čestitam! :) Molim cure da mi pošalju svoje podatke u inbox ili na mail.

*proizvodi ustupljeni na testiranje

Maja xx

43 komentara:

  1. "Želim Ziaja Acai Berry poklone".

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim Ziaja Acai Berry poklone.
    FB: Tea Bandić

    OdgovoriIzbriši
  3. Želim Ziaja Acai Berry poklone.

    OdgovoriIzbriši
  4. "Želim Ziaja Acai Berry poklone"

    OdgovoriIzbriši
  5. "Želim Ziaja Acai Berry poklone"

    OdgovoriIzbriši
  6. "Želim Ziaja Acai Berry poklone"

    OdgovoriIzbriši
  7. Želim Ziaja Acai Berry poklone

    OdgovoriIzbriši
  8. "Želim Ziaja Acai Berry poklone"

    OdgovoriIzbriši
  9. Želim Ziaja Acai Berrg poklone ❤
    Renata Križnjak

    OdgovoriIzbriši
  10. Želim Ziaja Acai Berry poklone ❤

    OdgovoriIzbriši
  11. "Želim Ziaja Acai Berry poklone"


    OdgovoriIzbriši
  12. "Želim Ziaja Acai Berry poklone"

    OdgovoriIzbriši
  13. Želim Ziaja Acai Berry poklone

    OdgovoriIzbriši
  14. Želim Ziaja Acai Berry poklone

    OdgovoriIzbriši
  15. Zelim Ziaja Acai Berry poklone

    OdgovoriIzbriši
  16. "Želim Ziaja Acai Berry poklone". :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Želim Ziaja Acai Berry poklone.

    OdgovoriIzbriši
  18. Želim Ziaja Acai Berry poklone
    fb: ljerka pižeta

    OdgovoriIzbriši
  19. Zelim Ziaja Acai Berry poklone

    OdgovoriIzbriši
  20. Zelim Ziaja Acai Berry poklone
    fb: snjezana harmicar

    OdgovoriIzbriši
  21. Želim Ziaja Acai Berry poklone
    fb: katy mendaš

    OdgovoriIzbriši
  22. Želim Ziaja Acai Berry poklone

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~