Goldfield & Banks Australia - Ingenious Ginger


 Za moju prvu recenziju u 2024. željela sam s vama podijeliti jedan od meni najdražih mirisa koji su lansirani u 2023. - Ingenious Ginger od Goldfielda i Banks Australia.

Otvara se resko, pikantno, citrusno i (fizzy) gazirano s notama đumbira i limuna. Dok se oštri, aromatični dijelovi đumbira polako razvijaju, Ingenious Ginger neprimjetno prelazi kroz suptilno cvijeće u divnu, toplu i mekanu kombinaciju slatke vanilije, nježnog mošusa i smolaste ambre.
Približavajući se baznim notama, fizzy đumbir lagano odlazi u pozadinu, a smolaste, slatke note ambre preuzimaju mirisnu kompoziciju ostavljajući primamljiv i sofisticiran trag koji je zaista prekrasan.

Moram se također osvrnuti na način kako je Ingenious Ginger kreiran; snažni aromatični citrusi u top notama s pomalo neuobičajenim spojem smolaste ambre u bazi koji su ispolirani do savršenstva, utoliko da je prijelaz između nota fluidan, gotovo transparentan čini ga odličnim, tranzicijskim mirisom iz dnevnih prilika u večernje izlaske. Također je fantastičan unisex miris za nošenje tijekom cijele godine.


Maja xx

Nema komentara:

Objavi komentar

~ I N S T A G R A M ~