Collistar Talasso - Scrub

Da me poznajete osobno i malo duže, znali bi ste da stvarno ne volin koristiti pilinge za tijelo. Jednostavno, neman naviku, niti običaj ribat svoju kožu s tim, jer iz nekog sebi znanog razloga, svaki moj pokušaj korištenja pilinga završi tako da isti poslijedim dalje, jer ne osjetim nikakve promjeni na svojoj koži prije i poslije korištenja pilinga.

I tako, početkom ovog mjeseca, dok sam kupovala neke sitnice u Mulleru, vidjela sam da kraj Collistarovog displeya stoji natpis da dijele preko 2 000 uzoraka, samo 6. i 7. srpnja. Pogledam datum, 7. srpnja. Ok, super. Zaustavila sam prvu djelatnicu koju sam vidjela, da mi objasni o čemu se radi i nakon kratkog objašnjenja poklonila mi je 2 komada Talasso - Scrub piling, jer je sve ostalo podijelila.


Te iste večeri sam odlučila da ću i ovom pilingu dati prvu šansu, pa što bude. Znam da Collistar stvarno ima dobru liniju za tijelo i to mi je davalo barem malu nadu, da bi od ovog pilinga mogla dobiti nekakve rezultate.
I za divno čudo, ne samo da sam dobila rezultate nego sam se doslovno oduševila s njim nakon prvog korištenja. 

Savjetujem odmah, da ga isključivo koristite na suhu kožu, bit će možda malo neugodno, ali vjerujte mi isplati se. Znači prije nego se smočite vodom nanesite ga, jer ako ova zrnca dođu u kontakt direktno s vodom, rastopit će se i nećete imati nikakav efekat od njega. Znači, isključivo i doslovno ribanje od vrata do stopala i onda se istuširajte. 


Ovaj piling miriše doslovno na eterična ulja, pomiješana sa raznim travama i biljkama, malo je intenzivan ali meni se sviđa. Miriše kao u SPA centrima (nisam bila, ali mi je tako djelatnica rekla :D ) i isti se navodno koristi u SPA centrima, osjećaj koji ostavlja nakon što ga isperete je jako ugodan, koža je glatka, mekana,  hidratizirana, doslovno ispilingirana, osjećate da je ovaj piling stvarno nešto i napravio. 
Poslije njega ne trebate nanositi nikakav losion ili kremu za tijelo, jer vam na kožu ostavlja osjećaj kao da je nahranjena. Znači, višenamjenski proizvod, piling, gel za tuširanje i losion u jednom. 

Opis proizvoda 


Cijena mu je oko 300 kn u Mulleru za 700 grama. Za informaciju, ovaj uzorak koji sam ja dobila ima 40 grama, korišten je dva puta (2 PUTA!) i imam ga sigurno za još 3, 4 korištenja.  Ne treba ga puno za cijelo tijelo.

Svi su Collistar proizvod sniženi na 20%, ne znam do kad će trajati ta akcija, ali djelatnica je rekla da će to biti do daljnjega, neko duže vrijeme. Pa, ako ga namjervate kupiti, sad je prilika! 



Koristite li vi Collistar proizvode za tijelo? Šta mislite o njima?
Maja xx

Broj komentara: 6:

  1. Ja bi rado probala njihovu anticelulitnu liniju ali su skupi za popizdit' ...
    Drago mi je da si ugrabila free sample :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :D
      Da i ja bi rado probala neke druge njihove proizvode za tijelo, ali sve mi nekako teško dati za to :D iako sad sa tih 20% manje + Muller sada daje na rate za iznose iznad 300 kn (prije je bilo 500 kn) isto me privlači, ali ima toliko toga prije na wish listi, tako da će Collistar malo sačekat.

      Izbriši
  2. ja sam preskocila ovo iz nekog razloga (tvoj post mislim, a i mogao mi je netko javit da se dile testeri... :/). nisam ga niti cilog procitala ali samo brzinski da kazem da imam ovi scrub, jos malo doduse, meni traje godinu dana. ne koristim ga svaki dan ali par puta tjedno obavezno, uglavnom kad se tusiram prije spavanja. nakon njega ne triba stavljat nista na kozu jer je koza savrsena, mekana, glatka, nahranjena...meni je ovo SAVRSENO! i nije pozeljno da vas muz/decko/cura dira (iako ce mu ruka sigurno poletit XD) jerbo je steta pokvarit ovi efekt do jutra, a ionako se po jutru dan poznaje pa je neke stvari bolje obavljat ujutro :D.
    ja inace obozavam scrubove!!! između ostalog i jer racunam ako se budem pilingirala redovno, cesto i intenzivno, mozda izgubim koji centimetar XD. hee hee :D. a mozda samo ostanem bez ph koze... :D
    a da volim, peelinge, mozete skuzit i po tome sto kada idem ulicom, isijava mi prekrasno njezno bijelo/boje sampanjca svjetlo iz koze tako da doslovno parim ukazanje :D!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sorry, neman pojma zašto nisan javila.. valjda je bija zadnji dan, a nisan ni znala da se dile, posli san zaboravila. :/
      i u potpunosti potpisujen tvoj komentar..
      a, ovo za ukazanje se moran uvjerit :D

      Izbriši
  3. Ako je netko zainteresiran za spa i wellness tretmane može ovdje pogledati izvrsnu ponudu. - spa tretman

    OdgovoriIzbriši

~ I N S T A G R A M ~