Sephora Smoothing primer & Anti shine primer

Baze (primer ili podloga) za pudere ili BB kreme, sam počela koristiti prije točno 11 mjeseci. Dosta sam čitala o njima i nakon puno istraživanja, odlučila sam krenuti sa brandom Sephora. U to vrijeme je bilo sniženje njihovih baza, pa je cijena anti - shine primera bila snižena sa oko 120 kn  na cijenu od 25 kn, za 30 ml proizvoda.
Sephora - Anti shine primer

Nisam znala što očekivati, ali sam se morala sama uvjeriti na svojoj koži što to čudo radi. Nakon prvog korištenja primijetila sam kako mi lice bolje izgleda, nekako kao da je zaglađenije i da puder bolje sjeda na nju.
Inače, funkcija primera je baš to, bolje sjedanje pudera na kožu i on je ujedno zaštitna barijera između pudera i vaše kože. 

Ovaj primer mi nije izazvao nikakve reakcije na koži, dapače koristila sam ga svaki dan i jednostavno nisam mogla bez njega. Kad sam čula od djelatnica u Sephori da ih više nema, a moja druga tuba se približavala kraju, bojala sam se probati neku drugu, u slučaju da mi ne bude odgovarala. 

I prije koji dan sam primijetila još jedan Sephorin primer, točnije radi se o Sephora - Smoothing primeru. On je isto trenutno na sniženju u Sephori po cijeni od oko 34 kn za 15 ml proizvoda (s obzirom da se Sephora nažalost zatvara  31.08.2012. sve cijene pomalo idu dolje) pa tako i ovaj primer. 

Sephora - Smoothing primer

Primer na slici poviše sam testirala dva dana zaredom i moram priznati da mi se jako sviđa. Možda čak i malo više od anti shine primera, jer kad nanesem smoothing primer koža lica mi je jako glatka, vjerojatno zbog silikona kojeg sadrži. Sviđa mi se i pakiranje, jer je na pumpicu pa je automatski i zgodnije za doziranje, a i zbog higijene je ovaj način korištenja puno bolji. BB kremu sam koristila poviše ove baze i cijeli dan mi je sve stajalo na mjestu. 

Lijevo: Smoothing primer   Desno: Anti shine primer

Kao što vidite na slikama poviše, jedna i druga baza su različite. Lijeva je smoothing primer, prozirna silikonska baza, malo gušče strukture od anti shine baze, koja je bijele boje. Jedna i druga se brzo i lijepo upijaju na lice, lako se mažu, i ne ostavljaju nikakve tragove na licu. 


Zaključak: Ovo je must have proizvod. Ne mora biti isključivo od Sephore, uglavnom svi proizvođači makeup proizvoda među svojim asortimanom imaju i primere. Ja sam 3 dana nosila isključivo BB kreme bez baze i lice mi je reagiralo, što ipak govori da su baze korisne, osim što dobro puder sjedne na njih i lice ljepše izgleda, isto tako štite lice od reagiranja u obliku prištića. 
Ove obje baze su za matiranje, znači moglo bi se reći da kontroliraju sebum. Moja je koža mješovita, ljeti mi se masti strašno T zona, sa ovim primerima sam bila jako zadovoljna što se toga tiče, oba su dobro držala kontroliranje sebuma 5 do 6 sati. 


Koristite li vi primere? Što mislite o njima?
Maja xx


Broj komentara: 12:

  1. Ajde ja tebi prebacim novčiće pa mi svega nakupuj u Sephori i šalji u Bosnu :D cijene su ludeeee !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) da, a vjerujem da će cijene biti još luđe šta se bude bližilo vrijeme zatvaranja. Ako ima načina za slanje i prebacivanje novaca, ti piši! ;)

      Izbriši
    2. Blago se tebi,bar si neko vrijeme uživala u Sephori :( Nakupuj se sad svegaaaa pred zatvaranje ... Ako ugrabim vremena dolaziću u HR pa makar samo da se obezbjedim Sephorom :D

      Izbriši
    3. Vjeruj mi da oću, jako me zanima onaj Sephora - Sculpting Disc, njega bi volila imat. I OGROMAN je. Samo se nadam da se to sve neće rasprodat i da neću prekasno čuti za finalna sniženja. Nadam se da ćeš i ti uspit svratit, veći ti je izbor u Arena centru, nego u Avenue Mall -u, ali ionako nisu puno udaljeni jedan od drugoga. Držim fige da uhvatiš vrimena za doći i da si ugrabiš puno lipih stvarčica! ;)

      Izbriši
    4. Definitivno dolazim u Zagreb u augustu,to sam se maloprije dogovorila :D jedva čekam,do tad mi javi dobre ponude i popuste maya_pixy@hotmail.com
      Ti si bolje upućena :D

      Izbriši
    5. super što dolaziš! nadam se da ćeš pronaći za sebe svašta, javim svakako jer ću sigurno otić još koji put prije zatvaranja. trenutno je snižen samo jedan dio parfema npr. Mugler, Cavalli, Moschino, Jean Paul Gaultier, Carolina Hererra, La Prairie... i nešto slabo Sephorinog asortimana.. javim ti na mail detaljnije sljedeći put kad odem! ;)

      Izbriši
  2. Ja bez baze ne mogu...imam masnu kožu lica i baza mi da jednu divnu podlogu i pomaže i regulaciji sebuma....nanosim je i u danima kada ne koristim tekuću podlogu, dakle baza+transparentni puder i najbolje su mi silikonske baze kao što je i ova. Ovu Sephorinu sam također koristila i to čak da sam potrošila 2-3 pakiranja a u "rezervi" sam kupila na sniženju 2 "da se nađe" jer zaista vrijedi tog novca ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je prvi put da koristin silikonsku i stvarno je super. lice je toliko glatko da ne mogu virovat kakav efekat stvara. Imaju li još kakve drougstore silikonske baze da su ok? da znam di ću dalje gledat, kad se Sephora zatvori.

      Izbriši
    2. ...trenutno koristim od Lancoma "la base pro" koja je isto silikonska i odlična je, ne isušuje i lijepo kamuflira isušene dijelove a regulira sebum na potrebnim mjestima, ja sam prezadovoljna!

      Izbriši
    3. takvo nešto bi mi trebalo bit dobro za zimu. koja je cijena toga i militraža?

      Izbriši
  3. bas sam razmisljala o isprobavanju baze, nagovorila si me.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago. :) Stvarno mislim da je to must have proizvod za ljepši izgled lica nakon nanošenja pudera.

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~