Clarins - Colour Accents Puder i Rumenilo u kamenu

Clarins nam je za kolekciju jesen/zima 2012., pripremo mineralnu kolekciju makeup- a pod nazivom Ombre Minerale, a ja sam se odlučila samo za jedan proizvod i to onaj koji mi se najviše svidio, u nastavku će te saznati i koji, a sad ću vam na brzinu pokazati slike cijele kolekcije koja se sastoji od:

Mono sjenila za oči:

Clarins Ombre Minerale Fall 2012. izvor

Ruževa za usne: 
Clarins Ombre Minerale Fall 2012. izvor

Maskara i 3 dot tuš za oči:
Clarins Ombre Minerale Fall 2012. izvor


I posljedni proizvod iz kolekcije, kojeg ujedno i posjedujem je: 

Colour Accents - Face and Blush Powder

Što nije najljepši dio kolekcije? :)


Volim višenamjenske proizvode, stoga sam ga morala ugrabit, a s ozbirom da je kolekcija Limited Edition, nisam trebala puno razmišljati. :) Naručen je preko escentual.com, cijena mu je 24 funte + poštarina. 
Proizvod dolazi u zlatnom i osjetljivom (ne baš pretjerano čvrstom i kvalitetnom) pakiranju, težine 10 grama. A, unutar pakiranja nalazi se trobojni puder u kamenu sa rumenilom u rozoj boji, inače reljef je 3D mislim da možda to možete i uočiti na slici. Proizvod predivno miriše, na starinski miris ruže, ljubičice i irisa. Ako znate kako miriše Violetta di Parma, e pa miris je jako sličan ovom parfemu.

Borsalino - Violetta di Parma

Iako sam bila skeptična oko nanosa rozog rumenila, iznenadila sam se kako ga je ipak moguće uhvatiti sa kistom i nanijeti na obraze. Daje lijepu i prirodnu rozu boju obrazima, dok se preostale tri boje pudera u kamenu također mogu nanositi odvojeno, za konturiranje ili sve zajedno pomiješane. Ja sam koristila sve tri opcije. 

Prešla sam četkicom preko cijele palete i nanijela ga na lice, prvi trenutak mi je lice izgledalo svijetlo, ali nakon nekoliko minuta kad se puder "smjestio" onda se prilagodio boji tena. Ugodno sam iznenađena, jer sam se već vidjela kako ga ostavljam negdje po strani da čeka zimu dok ne pobijelim malo. Ali sva sreća razuvjerio me. 

Tamnije dijelove sam koristila za konturiranje obraza, a preko toga sam stavila rumenilo i dobila sam prirodan izgleda lica sa cijelokupnom paletom. 
Zaista sam zadovoljna sa ovim proizvodom, nije mi se uvlačio u pore, nanijela sam ga preko tekućeg pudera, kao samog ga nisam koristila, u biti nemam baš običaj pudere u kamenu nanositi bez prethodno stavljene podloge u obliku pudera ili BB kreme. 

U nastavku vas ostavljam slikama i swatchevima! :)






dnevno svijetlo

prvi swatch (s lijeva na desno) su sve boje pomiješane zajedno
nadalje idu boje pudera od tamnije prema svijetlijoj i zadnji swatch je rumenilo


Zaključak: Svoje oduševljenje ovim proizvodom sam vam već otkrila u tekstu :) Mislim da bi kolekcija trebala stići i u naše parfumerije ubrzo. Jedina "mana" koju bi mogla možda navesti je to da bi volila da je pakiranje malo čvršće i kvalitetnije. 


Što vi mislite o ovom Clarinsovom proizvodu? Da li vam se sviđa još nešto iz kolekcije?
Maja xx

4 komentara:

  1. Odgovori
    1. She is alive! ;) Welcome back! Nadan se da si se dobro iskupala i odmorila! ;)
      Slažem se, predivan je! Sad mi je žao šta sam ga dirala, ono je samo za gledanje :D

      Izbriši

~ I N S T A G R A M ~